Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Nakon odlično odrađenih transfera prošlog ljeta i dovođenja fantastičnih pojačanja, Chelsea je vjerovatno bio klub koji je odradio najbolji posao u ljeto 2014. godine. U toku zimskog prelaznog roka klub su napustili Andre Schurrle i Mohamed Salah, dok je u klub stigao Juan Cuadrado, sada je vrijeme da se ponovo okrenemo ljetnom prelaznom roku.

Sigurno imate neke svoje želje kada je u pitanju naš igrački sastav.

Priča i nagađanja o transferima uvijek ima, tako da materijala za diskusije neće nedostajati.

Posto nisam u toku sa ffp, dal cemo s te strane bit u mogucnosti dovesti Pogbu? Dobro ajd ne direktno Pogbu, nego igraca koji ce kostat masno poput njega. On mi je prva zelja...

Trebaće nam novi napadač ukoliko Drogba završi karijeru.

1. Možemo da ostavimo Bamforda u klubu, ne znam koliko je on spreman za to.

2. Ukoliko Vila ispadne iz lige, valjalo bi maznuti im Bentekea.

3. [spoiler]Newcastle_United_Alexandre_Lacazette_NUF[/spoiler]

Takođe se priča da Švajnštajger želi novi izazov...

Posto nisam u toku sa ffp, dal cemo s te strane bit u mogucnosti dovesti Pogbu? Dobro ajd ne direktno Pogbu, nego igraca koji ce kostat masno poput njega. On mi je prva zelja...

ne,za te cifre za koje se se spominje,80 -100 miliona nikako ,jedino uz neke velike prodaje igrača,npr kad bi Oskara prodali,lupam za 60 miliona

iako dobro za sad stojimo iz ugla ffp,ne možemo da pariramo top klubovima kao što su junajted,bajern i real gde će na kraju najverovatnije i završiti

kad recimo ne bi morali da se pojačavamo i na drugim pozicijama,odnosno kad bi Pogba bio jedina meta onda bi možda postojala i neka minimalna šansa za tako nešto 

očekuje se i veći priliv novca od tog novog ugovora vezanog za tv prava ali imajte na umu da će i ostali klubovi dobiti istu sumu(mislim na klube iz mančestera) a oni su jači od nas,siti a pogotovo junajted ,a piše se i da bi junajted mogo čak 300 miliona da potroši na leto (bez prodaja) i da nema nekih večih problema sa FFP

ali da ne bude sve tako crno  :D  subjektivno gledano i ja bih voleo da dodje ali mislim da su jako male šanse za to iako se mnogo toga može izdešavati do početka sledećeg prelaznog roka 

u svakom slučaju jako je bitno da osvojim il prem il lš ove godine,to bi nam donelo viška novca a i čeka se na taj novi ugovor (sponzor za dresove,umesto samsunga) ,tako da se tu još ne zna o kakvim se ciframa precizno radi,plus što se očekuje prodaja još nekih igrača 

ono što se bar što se mene tiče čini izvesnim to je da je Varan jedna od glavnih meta,za sad za Pogbu još ništa nisam video,bar što se tiče naše strane,iako je bilo priča o tome ranije(uzimam u obzir samo period zadnjih par meseci)

a i napisao sam vam u temi "murinjo" da je trener dobio jasne instrukcije da vodi računa o ffp

na kraju zaključak

verujem da će se trošiti dosta ali čisto sumnjam da će sve otići na jednog igrača

al ono niko ne može da nam zabrani da se nadamo i sanjamo  I-)

Jebiga ne znam sad cifre sve napamet, al kako je real uspio sve uklopit s pravilima ffp uz sve te transfere...i ne samo oni, nego i barsa i united. pa united je doveo pola prve postave za bruku para. nista moram se malo info oko tog ffp :D 

Imamo mi pozicija koje bi trebali pojačati i pozicija koje nisu sada upitne ali bi mogle biti na ljeto.

Kada su u pitanju golmani, mislim da će Cech napustiti klub, jednostavno u jednom klubu nema mjesta za dva tako kvalitetna golmana, jer svakako da ni jedan od njih neće prihvatiti ulogu druge opcije. Ako Cech ode mislim da se može naći neko jeftino rješenje, recimo može se dovesti Shay Given koji je solidna alternativa, bar ja tako mislim, a i vidimo da mu nije problem biti rezerva.

U odbrani, mislim da još jedan bek ili stoper ne bi bio višak, trenutno imamo samo 3 beka i to dva desna beka i samo jednog klasičnog lijevog beka, Clayne, Coleman bi mogli biti dobri transferi dok recimo Alvesu(znam, nije ni meni omiljen ali eto) ugovor sa Barcelonom ističe na ljeto.  Što se tiče štopera, treba nam tu malo svježine, recimo sada na ljeto bez ugovora su Winston Reid i Ron Vlaar, sasvim solidni premierligaški štoperi a mogu se dovesti besplatno, naravno i Varane se dosta spominje.

U sredinu terena ja bi pod hitno doveo nekog razbijača, neki mix fizičke snage i tehnike, kao što je recimo Moussa Sissoko, znači neki tip igrača koji je koristan u dva pravca igre i napred i nazad. Trenutno nemamo dobre opcije koje će solidno zamjeniti Matića ili Fabregasa, znači tu nam treba pojačanje, i to treba da bude meta broj 1. Treba spomenuti da je Khedira na ljeto bez ugovora..

U napadu, ako Drogba završi karijeru, a vjerovatno će dobiti ulogu igrač-trener, onda nam treba napadač, u slučaju ispadanja Ville Benteke je opcija, znači sve zavisi šta će biti sa Drogbom i kako Mourinho razmišlja kada je u pitanju uloga Drogbe tj. da li nam može biti od koristi sljedeće sezone.

Naravno nije realno da sve ove pozicije pojačamo, ali to je neko moje mišljenje..

Ja bih pojačao obranu, mislim da na sredini terena imamo dosta igrača, a u napadu smo isto solidni i ako Drogba ode, Remy je kvalitetna zamjena za Diega. Mislim da u odbrani nam je najveći problem trenutno zbog Cahilla, koji je van forme skroz pa i Terry više nije mlad, Zouma je dobar al nema još iskustvo veliko, iako se pokazao dobrim. Moguća je rotacija Ivanovića na stopera, pa Azpi da igra desnog beka, a Luis lijevog, al svejedno fali nam jedan igrač u obrani. Ja bih kupio jednog mlađeg kao npr. Varanea. U sredini terena smo dosta dobri, pogotovo sada kad smo uzeli Cuadrada, gdje imamo zamjenu kvalitetnu. Pogba nam je realno nepotreban, jedino ako planiramo zamijeniti Matića, al mislim da Matić igra dosta dobro i da nam taj trošak nije potreban jer Pogba vrijedi bar 60 mil funti, a Matića možemo prodat za 30 max.

Jebiga ne znam sad cifre sve napamet, al kako je real uspio sve uklopit s pravilima ffp uz sve te transfere...i ne samo oni, nego i barsa i united. pa united je doveo pola prve postave za bruku para. nista moram se malo info oko tog ffp :D

pa jednostavno

Junajted ima mnogo veću zaradu nego mi,imaju veći kapacitet stadiona a samim tim i veću zaradu od ulaznica,jače sponzore,od sledeće godine ako se kvalifikuju za LŠ sledi im 75 miliona u suprotnom čini mi se 50 a mi npr   tu imamo samo 30 ,maltene su na svim poljima jači od nas,zato mogu više i da potroše

isto važi i za Bajern

čak nas je i Siti sad sustigao mada su oni veštački upumpavali novac u klub

ja sam kačio slike par puta u temi "budućnost kluba" tamo ima grafikona od prošle,pretprošle godine ali retko ko se interesuje za to 

izlaze sad novi izveštaji,guglaj malo ako ne zalepiću ja,imam ih sačuvane 

http://www.sportske.net/vest/transferi/murinjo-vec-doveo-spica-214088.html

Dovodimo se u vezu s dovodenje mladog gauca.. da li je neko pratio ovog igraca, jeli zaista tako dobar?

To je preneo "Tutto Mercato Web"  tako da ne znam šta da kažem u tom pravcu,možda je bolje da se sačeka još malo da se vest reciklira i potvrdi od strane nekog drugog izvora koji je bolje povezan sa Čelzijem.

za sad se zna sigruno da će pomenuti igrač biti prodat na leto,sky sports je preneo da je i Čelzi zainteresovan

gore pomenuti TMW pominje neku klauzulu od 25 miliona funti,a predsednik Palerma priča o nekim sumama oko 50 miliona evra i te dve priče se ne poklapaju,ono zna se da je klinac odbio da produži ugovor te su nakon toga krenuli sa pričom o njegovoj prodaju,možda se tu sve malo prenapumpalo 

ne verujem da smo blizu potpisa,da je tako sigurno bi to preneli i neki drugi mediji na ostrvu a verovatno  i ekipa Di Marzio

što se tiče samog igrača,meni je drag,FM legend ,samo što nije on klasičan špic,bar ga ja tako ne vidim,više mi je SS il RW i kod nas bi verujem igrao RW ,kao Azar samo levak

U prošlosti nismo imali blistave odnose sa palermom,bili smo blizu dovodjenja Pastorea ili u bar tako mediji pisali,na kraju je završio u PSG za velike pare

a kako stvari stoje ova priča ima isti scenario,počinje kuknjave,kmečanje,pompezne priče o igraču Palerma,dovodjenje u vezu sa svim velikim klubovima i na kraju prodaja onom ko najviše ponudi a mali je inače izjavio da mu je san da zaigra za Barsu ili Siti 

inače na sajtu TMW ovo se vodi kao ekskluzivna vest

Imamo mi pozicija koje bi trebali pojačati i pozicija koje nisu sada upitne ali bi mogle biti na ljeto.

Kada su u pitanju golmani, mislim da će Cech napustiti klub, jednostavno u jednom klubu nema mjesta za dva tako kvalitetna golmana, jer svakako da ni jedan od njih neće prihvatiti ulogu druge opcije. Ako Cech ode mislim da se može naći neko jeftino rješenje, recimo može se dovesti Shay Given koji je solidna alternativa, bar ja tako mislim, a i vidimo da mu nije problem biti rezerva.

Kakav Given lik ima preko 40 godina, zasto nebi uzeli Stelekenburga iz Monaca i tamo je na klupi a kvalitetan golman.

Za mene bi prva opcija transfera, a vjerujem i za vecinu ovdje, trebala biti vezni red. S tim sto ja ne bih trazio zamjenu Fabregasu, nego bih njega gurnuo malo ispred, a Matica upario sa pridoslicom.

1. Paul Pogba (21g.)

2. Arturo Vidal (27g. - Niko previse paznje ne obraca na njega, al lik je masina. Pas, uklizavanja, rad na terenu, neumorna trka, pokrivanje cijelog dijela terena, davanje golova, asistencije...)

Ima tu i Gundogan iz Dortmunda, ali to je drugaciji profil igraca mada vrlo dobar.

1. Ilkay Gundogan (24g. - Glavni igrac BVB u onoj sezoni LP, plejmejker primarno sa dobrom pas igrom)

I tu su Svajni i Khedira, sa malo vise godina u nogama. Licno ne bih bio odusevljen dolaskom Khedire..

Moussa Sissoko ili Mile Jedinak.

Vratiti Bamforda, Didi ide na neku drugu funkciju u klubu.

Trebace i rezerni golman, jer Ceh ide na leto, to je i nebitno, odnosno manje bitno.

Mikela kako znamo i umemo isterat iz kluba.

Teriju produziti ugovor.

čekam da dodje whisper da kaže kako nam treba kontra krilo  :D

griezmann-62.jpg

Sem njega Danilo ili Clyne, te Varane ili Laporte i posao zavrsen za narednih 10 god.

Shay Given ahahahahahhahahaha jebem ti mrvu!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.