14. januar 2015.11 god. comment_198376 Teško da će biti samo drugi. Efikasniji je od Ibrahimovića ove sezone. Tačnije, njegov učinak ove sezone je bolji od Ibrahimovićevog prošle i pretprošle godine u ovo vreme. :P Prijavi
14. januar 2015.11 god. comment_198377 Le Parisien pise da ce City ponuditi €32m narednog ljeta Prijavi
14. januar 2015.11 god. comment_198378 Pizda im materina isprano plava, ukrali su Bonija, imaju već dvojicu najboljih napadača u ligi uz još dvojicu/trojicu vrlo dobrih, sad hoće i Lacazetta da ukradu. NEĆE LACAZETTE DA NOSI PERSILOM OPRANO PLAVU DA MU PLAĆAJU 500000 FUNTI DNEVNO Prijavi
14. januar 2015.11 god. comment_198387 Kako ovaj momak ima smek za slobodan udarac, plus mlad je. Uzimajuci u obzir da nije skup ja bih ga volio vidjeti pa makar ulazio samo da slobodnjak zvikne. EDIT: Ipak je skup, plus tek potpisao. Uglavnom nema veze i dalje uzivanje gledati kako puca ko lud. FIFA, 5 star weak foot, tata. https://www.youtube.com/watch?v=TUoTLBWnzQE Prijavi
14. januar 2015.11 god. comment_198394 E moj keru, gdje si bio kada sam ja govorio za njega još dok je bio u HSV-u... Velika nada, nadao sam se i ja da će doći kod nas na 10-ku.. Prijavi
14. januar 2015.11 god. comment_198397 E moj keru, gdje si bio kada sam ja govorio za njega još dok je bio u HSV-u... Velika nada, nadao sam se i ja da će doći kod nas na 10-ku.. Jebiga, nov sam na forumu. Uglavnom mali rastura :D Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198458 Bio sam veliki fan calhanoglua al ispao je supak kako je pricao da nece iz hsva pa kasnije trazio transfer. Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198462 Pizda im materina isprano plava, ukrali su Bonija, imaju već dvojicu najboljih napadača u ligi uz još dvojicu/trojicu vrlo dobrih, sad hoće i Lacazetta da ukradu. NEĆE LACAZETTE DA NOSI PERSILOM OPRANO PLAVU DA MU PLAĆAJU 500000 FUNTI DNEVNO Ma Lacazette ne ide nigdje, treba on Lyonu barem do kraja sezone da se plasiraju u Ligu Prvaka. Prodat će ga jedino ako su ludi. Prijavi
16. januar 2015.11 god. comment_198527 Vanja Modrić vodi karijeru Luke, ona se razume u fudbal i njegove poslovne aspekte. Podatak da je radila u Mamićevoj agenciji koja je vodila Modrićevu karijeru u Hrvatskoj i Engleskoj dovoljno govori o svemu. Ona navodno više nije zadovoljna Španijom, te će urgirati na svog supruga da razmisli o promeni sredine i povratku u Premijer Ligu. London je popularno mesto kod ženskog sveta, mada ni Mančester ne zaostaje, Čelsi i Junajted pažljivo prate razvoj situacije. Prijavi
16. januar 2015.11 god. comment_198534 Nadam se da će Perica pomoći da dođe do transfera u Čelsi. Hazard - Fabregas - Willian Matić - Modrić Najjači vezni red u Londonu. Prijavi
16. januar 2015.11 god. comment_198537 Vanja Modrić vodi karijeru Luke, ona se razume u fudbal i njegove poslovne aspekte. Podatak da je radila u Mamićevoj agenciji koja je vodila Modrićevu karijeru u Hrvatskoj i Engleskoj dovoljno govori o svemu. Ona navodno više nije zadovoljna Španijom, te će urgirati na svog supruga da razmisli o promeni sredine i povratku u Premijer Ligu. London je popularno mesto kod ženskog sveta, mada ni Mančester ne zaostaje, Čelsi i Junajted pažljivo prate razvoj situacije. Nije losa, koliko ima godina, jel radila kod Mamica jos sta, kakva ima iskustvo iza sebe :). Prijavi
16. januar 2015.11 god. comment_198541 A ne znam baš, Luka će ove godine napunit 30 godina, nisam siguran da ga je pametno dovodit, mislim definitivno je pametno za neke male pare Prijavi
16. januar 2015.11 god. comment_198576 Ma kakav Luka bolan, igracina je on, ali ne treba nam, prije svega zbog godina. Pogba mozda, ali ako ce biti ispod 50 miliona, ali od toga nema nista. Prijavi
16. januar 2015.11 god. comment_198583 Nece njega Real Madrid pustiti nema sanse, iskreno i nebih ga vala kad nismo ga doveli kad je trebalo netreba nam ni sada. Prijavi
16. januar 2015.11 god. comment_198584 Modrićevo iskustvo bi nam dobro došlo. Ako bi se razmatralo o transferu cijena bi bila znatno manja od one koju je Real dao za njega. I Mourinho ga vrlo dobro poznaje što predstavlja plus. Prijavi
17. januar 2015.11 god. comment_198601 Da je došao u Chelsea onda kada je odlazio iz Tottenhama ja bi pozdravio njegov dolazak.. Sada, mislim da ne treba da ga dovodimo jer uskoro će mu i 30 godina, a sumnjam da bi ga i Real pustio... Prijavi
17. januar 2015.11 god. Autor comment_198606 Ne vidim razlog zašto bi ga Real prodao o.O ? Vidi se koliko im fali. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198777 Ponovo Madrid, ali ne i Modrić, nego prekaljeni Arbeloa . Šuška se o vrlo mogućem dolasku u ovom roku, a navodi se i već poslana ponuda. Ivanović i Azpi, pa zašto Arbeloa? Solidan back-up, mada bespotrebno utrošen novac. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198835 Pa mislim da je i uvjerljivo najgluplji i najlošiji igrač u Realu Prijavi
19. januar 2015.11 god. comment_198959 Ako prodamo Schuerrlea ove zime za fine novce, moja želja je da pojačamo desno krilo jednim od sljedećih igrača: 1. MARCO REUS 2. ARDA TURAN 3. RAHEEM STERLING I to bih doveo onog koji je najjeftiniji od ove trojice, jer su po meni oni tu negdje po kvaliteti, a Arda Turan je najmanje razvikan jer ne igra za prestižnu Njemačku ili prestižnu Englesku. A u defanzivnim zadacima je dobar. Kao igrač bolji od Williana duplo. Čak šta više od ove trojice Arda je meni favorit. Jedno vrijeme smo se i povezivali s njim, a neki govore da je bio čak i na korak od prelaska u Chelsea. Hiddink je nagovarao Abramoviča da ga kupi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.