Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Teško da će biti samo drugi. Efikasniji je od Ibrahimovića ove sezone. Tačnije, njegov učinak ove sezone je bolji od Ibrahimovićevog prošle i pretprošle godine u ovo vreme. :P

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Le Parisien pise da ce City ponuditi €32m narednog ljeta

Pizda im materina isprano plava, ukrali su Bonija, imaju već dvojicu najboljih napadača u ligi uz još dvojicu/trojicu vrlo dobrih, sad hoće i Lacazetta da ukradu. NEĆE LACAZETTE DA NOSI PERSILOM OPRANO PLAVU DA MU PLAĆAJU 500000 FUNTI DNEVNO

Kako ovaj momak ima smek za slobodan udarac, plus mlad je. Uzimajuci u obzir da nije skup ja bih ga volio vidjeti pa makar ulazio samo da slobodnjak zvikne.

EDIT: Ipak je skup, plus tek potpisao. Uglavnom nema veze i dalje uzivanje gledati kako puca ko lud. FIFA, 5 star weak foot, tata.

https://www.youtube.com/watch?v=TUoTLBWnzQE

E moj keru, gdje si bio kada sam ja govorio za njega još dok je bio u HSV-u... Velika nada, nadao sam se i ja da će doći kod nas na 10-ku..

Jebiga, nov sam na forumu. Uglavnom mali rastura :D

Pizda im materina isprano plava, ukrali su Bonija, imaju već dvojicu najboljih napadača u ligi uz još dvojicu/trojicu vrlo dobrih, sad hoće i Lacazetta da ukradu. NEĆE LACAZETTE DA NOSI PERSILOM OPRANO PLAVU DA MU PLAĆAJU 500000 FUNTI DNEVNO

Ma Lacazette ne ide nigdje, treba on Lyonu barem do kraja sezone da se plasiraju u Ligu Prvaka. 

Prodat će ga jedino ako su ludi. 

Vanja Modrić vodi karijeru Luke, ona se razume u fudbal i njegove poslovne aspekte. Podatak da je radila u Mamićevoj agenciji koja je vodila Modrićevu karijeru u Hrvatskoj i Engleskoj dovoljno govori o svemu.

Ona navodno više nije zadovoljna Španijom, te će urgirati na svog supruga da razmisli o promeni sredine i povratku u Premijer Ligu. London je popularno mesto kod ženskog sveta, mada ni Mančester ne zaostaje, Čelsi i Junajted pažljivo prate razvoj situacije.

moo368489020150116113603.jpg

Nadam se da će Perica pomoći da dođe do transfera u Čelsi.

Hazard - Fabregas - Willian

Matić - Modrić

Najjači vezni red u Londonu.

Vanja Modrić vodi karijeru Luke, ona se razume u fudbal i njegove poslovne aspekte. Podatak da je radila u Mamićevoj agenciji koja je vodila Modrićevu karijeru u Hrvatskoj i Engleskoj dovoljno govori o svemu.

Ona navodno više nije zadovoljna Španijom, te će urgirati na svog supruga da razmisli o promeni sredine i povratku u Premijer Ligu. London je popularno mesto kod ženskog sveta, mada ni Mančester ne zaostaje, Čelsi i Junajted pažljivo prate razvoj situacije.

moo368489020150116113603.jpg

Nije losa, koliko ima godina, jel radila kod Mamica jos sta, kakva ima iskustvo iza sebe :).

Ma kakav Luka bolan, igracina je on, ali ne treba nam, prije svega zbog godina. Pogba mozda, ali ako ce biti ispod 50 miliona, ali od toga nema nista.

Nece njega Real Madrid pustiti nema sanse, iskreno i nebih ga vala kad nismo ga doveli kad je trebalo netreba nam ni sada.

Modrićevo iskustvo bi nam dobro došlo. Ako bi se razmatralo o transferu cijena bi bila znatno manja od one koju je Real dao za njega.

I Mourinho ga vrlo dobro poznaje što predstavlja plus.

Da je došao u Chelsea onda kada je odlazio iz Tottenhama ja bi pozdravio njegov dolazak..

Sada, mislim da ne treba da ga dovodimo jer uskoro će mu i 30 godina, a sumnjam da bi ga i Real pustio...

Ponovo Madrid, ali ne i Modrić, nego prekaljeni Arbeloa icon_mrgreen.gif. Šuška se o vrlo mogućem dolasku u ovom roku, a navodi se i već poslana ponuda. 
Ivanović i Azpi, pa zašto Arbeloa? Solidan back-up, mada bespotrebno utrošen novac. 

Ako prodamo Schuerrlea ove zime za fine novce, moja želja je da pojačamo desno krilo jednim od sljedećih igrača:

1. MARCO REUS

Marco-Reus-has-been-fined-for-driving-wi

2. ARDA TURAN

arda-turan-galatasarayin-sampiyon-olmasi

3. RAHEEM STERLING

Raheem-Sterling.jpg

I to bih doveo onog koji je najjeftiniji od ove trojice, jer su po meni oni tu negdje po kvaliteti, a Arda Turan je najmanje razvikan jer ne igra za prestižnu Njemačku ili prestižnu Englesku. A u defanzivnim zadacima je dobar. Kao igrač bolji od Williana duplo. Čak šta više od ove trojice Arda je meni favorit. Jedno vrijeme smo se i povezivali s njim, a neki govore da je bio čak i na korak od prelaska u Chelsea. Hiddink je nagovarao Abramoviča da ga kupi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.