Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa nek pise onda po Vuku I'll bar puno ime I prezime,kolko Daera ima
Ja sam njega hvalio,doduse ne na ovom forumu jos na pocetku prvenstva

Nece njega toti prodati nama a da se preplacuje ne vredi tolke pare sigurno
Da su ga doveli nasi direktno iz sportinga to bi bila druga prica

Sad vec polako uzima maha da prica kako su dobri igraci totija,nije da nesto lose mislim ali ljudi forsiraju mlade igrace,jbg morao je pok,nije imao druga resenja pored onakvih balvana,paulinja,adea,Kabula,soldada,avb otpaci

Dok se kod nas mrtvi tores gura 3 sezone,ono jbt nikad I'm necu oprostiti za to

piše se da su moguće zamene za Čeha

Spurs veteran Friedel, who will turn 44 in May, is the surprise name that is under consideration along with the likes of Queens Park Rangers goalkeeper Green, Celtic’s Craig Gordon, Aston Villa’s Shay Given and Norwich City’s John Ruddy.

piše se da su moguće zamene za Čeha

Spurs veteran Friedel, who will turn 44 in May, is the surprise name that is under consideration along with the likes of Queens Park Rangers goalkeeper Green, Celtic’s Craig Gordon, Aston Villa’s Shay Given and Norwich City’s John Ruddy.

Ja kad sam govorio za Givena pojedincima je to bilo smješno..

Ja bih radije dešnjaka da ga možemo upariti nekad s Matićem na sredini, jer Nemanja isključivo lijevom igra.

nebitno je na cdm/cm da l je ljevak il dešnjak, zna se koji mu je poso. inače tielemans je već sad jedan od ključnih igrača anderlehta, izvodi penale, kornere, zna asistirat, šutnut. već je kompletan igrač al opet ako dođe imam osjećaj da će doć za preko 20M i da će razočarat il će mu neko polomit noge ko van ginkelu. Nez da l bi volio da dođe, iako ga strašno gotivim, ja bi više volio da loftus čik dobije svoju šansu

Bitno je ako imaš dva ljevaka jedan do drugog u sredini.

a kad real ima 2 dešnjaka u sredini, barca 3 dešnjaka u sredini, bayern 2-3 dešnjaka u sredini, city 2 dešnjaka u sredini, što ne bi mogli neki imat 2 ljevaka u sredini ? ne kontam 

Manea.jpg

Ovog lika smo doveli za 3 miliona eura. Rumun Kristijan Manea, 17 godina. Manea je letos debitovao za "A" reprezentaciju Rumunije, kada je bio star samo 16 godina, devet meseci i 20 dana. Time je oborio nacionalni rekord iz 1928. godine.

Oscara pokloniti ... williana gurnuti u sredinu i desno treba dovesti ovog klinca 

Vieto-gool.jpg

on i cuadrado da se menjaju i to bi bilo odlicno. Ovaj Vieto igra kao lud, cele sezone ga pratim, ako ovako nastavi bice igracina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.