1. mart 2015.11 god. comment_205992 koji je taj?? Mislim da misli na onog što je trebalo da bude isključen danas Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205995 Pa nek pise onda po Vuku I'll bar puno ime I prezime,kolko Daera ima Ja sam njega hvalio,doduse ne na ovom forumu jos na pocetku prvenstva Nece njega toti prodati nama a da se preplacuje ne vredi tolke pare sigurno Da su ga doveli nasi direktno iz sportinga to bi bila druga prica Sad vec polako uzima maha da prica kako su dobri igraci totija,nije da nesto lose mislim ali ljudi forsiraju mlade igrace,jbg morao je pok,nije imao druga resenja pored onakvih balvana,paulinja,adea,Kabula,soldada,avb otpaci Dok se kod nas mrtvi tores gura 3 sezone,ono jbt nikad I'm necu oprostiti za to Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206072 piše se da su moguće zamene za Čeha Spurs veteran Friedel, who will turn 44 in May, is the surprise name that is under consideration along with the likes of Queens Park Rangers goalkeeper Green, Celtic’s Craig Gordon, Aston Villa’s Shay Given and Norwich City’s John Ruddy. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206267 https://twitter.com/HLNinEngeland/status/573010906969481216 Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206270 Taj lik je pouzdan,uvek ima proverene informacije kad je u pitanju bilo sta vezano za belgiju,njihove igrace Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206275 piše se da su moguće zamene za Čeha Spurs veteran Friedel, who will turn 44 in May, is the surprise name that is under consideration along with the likes of Queens Park Rangers goalkeeper Green, Celtic’s Craig Gordon, Aston Villa’s Shay Given and Norwich City’s John Ruddy. Ja kad sam govorio za Givena pojedincima je to bilo smješno.. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206305 Tielemans ima potencijal 89 u Fifi. SIGN HIM UP wtf,gledam na transfermarkt ima vrednost preko 10 milke sa 17 godina :o :o http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iGyWjLZm0hY Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206308 Treba Chelsea otvorit svoju franšizu u Belgiji, jer izgleda da su oni poludjeli što se tiče talenata, štancaju ih ubrzano. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206309 Ja sam nekako prije za Imbulu na toj poziciji, ali sa 17 godina imati vrijednost 10M ocito je da i Tielemans moze biti sjajno pojacanje Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206310 Ja bih radije dešnjaka da ga možemo upariti nekad s Matićem na sredini, jer Nemanja isključivo lijevom igra. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206311 Ja bih radije dešnjaka da ga možemo upariti nekad s Matićem na sredini, jer Nemanja isključivo lijevom igra. nebitno je na cdm/cm da l je ljevak il dešnjak, zna se koji mu je poso. inače tielemans je već sad jedan od ključnih igrača anderlehta, izvodi penale, kornere, zna asistirat, šutnut. već je kompletan igrač al opet ako dođe imam osjećaj da će doć za preko 20M i da će razočarat il će mu neko polomit noge ko van ginkelu. Nez da l bi volio da dođe, iako ga strašno gotivim, ja bi više volio da loftus čik dobije svoju šansu Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206312 aj nek dodje neko pa nek kaže da masko piše samo glupe postove nakon ovog [-(nastavi masko u inat hejterima Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206314 Bitno je ako imaš dva ljevaka jedan do drugog u sredini. a kad real ima 2 dešnjaka u sredini, barca 3 dešnjaka u sredini, bayern 2-3 dešnjaka u sredini, city 2 dešnjaka u sredini, što ne bi mogli neki imat 2 ljevaka u sredini ? ne kontam Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206315 Zato što je Matić izraziti ljevak, desnom igra jedino kad se odbije od njega. Svi ti navedeni igraju slabijom nogom desetorostruko bolje. Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206502 Ovog lika smo doveli za 3 miliona eura. Rumun Kristijan Manea, 17 godina. Manea je letos debitovao za "A" reprezentaciju Rumunije, kada je bio star samo 16 godina, devet meseci i 20 dana. Time je oborio nacionalni rekord iz 1928. godine. Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206659 Citam danas da je ovaj klinac,rumun iz neke akademije koju je osnovao Hadzi i da ce novac od transfera(ako su ga zbilja prodali) uloziti ponovo u razvoj novih talenataPosle velikog Petreskua,cini mi se prvi rumun koga smo mozda potpisali Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206661 Citam danas da je ovaj klinac,rumun iz neke akademije koju je osnovao Hadzi i da ce novac od transfera(ako su ga zbilja prodali) uloziti ponovo u razvoj novih talenata Posle velikog Petreskua,cini mi se prvi rumun koga smo mozda potpisali Mutu? :D Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206669 Jebem ti tog dzankija,kako sam njega mogo da zaboravim Al si mi ga suknuo Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207826 Oscara pokloniti ... williana gurnuti u sredinu i desno treba dovesti ovog klinca on i cuadrado da se menjaju i to bi bilo odlicno. Ovaj Vieto igra kao lud, cele sezone ga pratim, ako ovako nastavi bice igracina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.