12. mart 2015.11 god. comment_207840 I ja ga pratim, bas kada mi je Bony otisao u City, pratio sam Vietta, Milika i Dybalu i odlučio sam se za Vietta, veliki talent, ali mislim da mu bolje odgovoara špica Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207884 Oscara pokloniti ... williana gurnuti u sredinu i desno treba dovesti ovog klinca Piše na netu da je strajker, ne vinger. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207906 on i cuadrado da se menjaju i to bi bilo odlicno. Nije lud da sjedi na klupi a Wilian igra bez obzira koliko je pokazao na terenu, zbog Oscara i Wiliana smo dzaba prodali Schurlea i Matu. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207921 Nije lud da sjedi na klupi a Wilian igra bez obzira koliko je pokazao na terenu, zbog Oscara i Wiliana smo dzaba prodali Schurlea i Matu. on ti je uglavnom dzoker igrac, udje u 60 minuti kada se igraci umore i onda ih terorise. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207969 Nemojte mi Williana u sredinu, ko Boga vas molim. Nema ni pas ni kreaciju za tu poziciju. Covek na krilu samo popunjava broj jbt. Nama treba prava 10ka, ofanzivni specijalac koji mozee da izmisli golove i kad igre nema. Aguero je najbolji primer takvog igraca. Od nama dostupnih, Dibala blista u Italiji, De Bruyne u Nemackoj... Formacja s Maticem i defanzivno solidno potkovanim Fabregasom nam dozvoljava luksuz izrazitog ofanzivca ispred. Zapravo, to nije luksuz, vec potreba. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207971 De Bruyne je igracina i za Matu i za Oscara. Steta sto je prodat. Ne znam za vas, ali ja bih doveo Falcaa na leto, verujem da mu je pala cena i da je sad oko 35m evra najvise. Van Gaal je retardiran trener i mislim da bi u Celsiju bio na pribliznom nivou kao u Atletico Madridu. On je igracina za Costu, ima i bolju tehniku i bolji sut, bolji je fudbaler realno. Ne osporavam ni Costu, ali sa onako ocajnom kontrolom lopte i onako losim ponasanjem, uz Drogbu koji nema vise snage ni za 45 min, a kamo li za celu utakmicu, i Remmy-a u kojeg Mou nema bas poverenja, mislim da je neophodan novi napadac ako zelimo trofeje sledece sezone. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207975 imao je nameru njega Otac već da dovede ali su prepreke bile finansijske prirode,njegova plata koja je astronomska Ne bi me čudilo da ga Otac kupi ako smanji zahteve za platu iako verovatno za te pare može naći predobre napadače Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207977 Falcao za pristojnu cijenu uvijek. Vrhunski napadač. Od ostalih Rooney bi nam legao kao budali šamar na poziciji cenera Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207979 Niko se još ne javlja preko novina kao meta kad su u pitanju napadači za sad šuška se mnogo oko Varana,na prvom mestu ,kako kad iskoči Pogba,tako da stvarno ne znam ja bih voleo da se dovede neko mladji mada Otac kakav je sigurno će krenuti po neko provereno rešenje za napad Runi je završena priča do daljnjeg,izjebao nas je prošlo leto i na tome će ostati Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207981 Nemojte mi Williana u sredinu, ko Boga vas molim. Nema ni pas ni kreaciju za tu poziciju. Covek na krilu samo popunjava broj jbt. Nama treba prava 10ka, ofanzivni specijalac koji mozee da izmisli golove i kad igre nema. Aguero je najbolji primer takvog igraca. Od nama dostupnih, Dibala blista u Italiji, De Bruyne u Nemackoj... Willian kad god je igrao kao 10-ka bio je koristan igrac u napadu. A nije dobio ni 5 tekmi u kontinuitetu na poziciji koja mu je prirodna jer on na ovoj poziciji koju igra sad nikad nije ni igrao. Stavi Robbena na drugu stranu pa gledaj kako dobijas skroz drugog igraca. Jednostavno neki igraci ne mogu igrati sve iza spica. Prvo da se isproba s Willianom kao 10-kom, ali ne 45 minuta vec neki normalan niz tekmi. Ali to se nece desiti, osjecam. Ne znam sta si htio poentirati s Aguerom ali on nije 10-ka vec drugi spic i kad je graficki u formaciji stavljen na poziciji 10-ke on to ne igra i nije 10-ka vec drugi spic. David Silva tamo izmislja sve zivo. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207982 Sto bi se desilo. Drugi nisu dobijali 5 tekmi zaredom na bilo kojoj poziciji a ovaj duduk da dobije. Los je. Nadam se da ubrzo odlazi nek trci negdje drugo. Vjerujem da je cuadrado bolji igrac. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207985 Ne znam sta si htio poentirati s Aguerom ali on nije 10-ka vec drugi spic i kad je graficki u formaciji stavljen na poziciji 10-ke on to ne igra i nije 10-ka vec drugi spic. David Silva tamo izmislja sve zivo. Ono sto sam hteo da kazem, sam zaboravio da dopisem :D Hteo sam da napravim parafrazu Aguero - Dibala. Imaju dosta slicnosti u igri. mogu pokrivati obe prednje pozicije, i strahovito su opassni kad se spuste izmedju linija protivnika. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207987 Da je bilo sreća pa da smo mi pokupili Davida Silvu, on je genije.. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208434 Dusan Tadic OOO, Dusan Tadic ooo Kakva bi to pervezija bila usparit Tadica i Azara, pa ne bi znali protivnici s koje strane ih jebemo :D Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208478 Rano je pricati o odlascima a tek o dolascima... Po meni za startnih 11 uz ovaj igracki kadar i nije potrebno mnogo, voleo bih da dodju dva napadaca posto cemo verovatno bez dvojice i ostati.... Nisam ljubitelj licitacije imenima ali ovako po pozicijama mislim da smo sasvim dobri, tu cuvenu 10ku bih voleo da nadjemo, dostojnu zamenu za Lamparda, izvinjavam se ljubiteljima Oskara ali ja njega i na FM-u prodajem odmah :D Da je Ezil jos uvek u Realu rekao bih da je idealna zamena, medjutim sad kad sam video kako igra u Arsenalu... I ne bih ga bas, ma da mozda tamo jednostavno nema sa kim da igra. I ako rekoh da ne volim licitiranje imenima eto voleo bih Snajdera da vidim u Celsiju kao Lampardovu dostojnu zamenu. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208502 Hahaha ivanoviću na kojim si ti drogama :D Tadic guzi najbolju odbranu u Evropi, pa ti pricaj sta oces. Mada bi mogli dovest jednog mladog iz Meksika, igra odlicno, ne mogu mu se sad sjetit imena. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208508 Ma kakav Snajder, lik je stariji od Isusovog magarca. Eto ti onda mladog Oskara :D Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208511 Ljudi su već zaboravili a neki i dalje ne znaju da je Čelzi jedini klub koji je poslao formalnu podnudu za Snajdera pre no što je Fabregas doveden Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.