29. decembar 2014.11 god. comment_196564 Slažete li se s ovim nekim Franjom ? Ili mislite da nam Biskvit ne treba? Ovaj Franjo Faruk je najveci supak kojeg je majka rodila :P Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196601 Već od četvrtka službeno počinje prelazni rok, mrzim ovaj dio sezone kada sama dešavanja ne terenu nisu u centru pažnje već se više obraća pažnja na to šta je tamo neki novinar objavio na twitteru. Što se nas tiče, ne očekujem ništa... Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196624 to van je cae Hvala sto si nas prosvijetlio :D ne bi znali to da nam nisi rekao Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196689 Pocelo je da se pominje da smo zainteresovani za Mingsa(21god,levi bek,Ipsvich), ne znam kako igra ali je gospodin veliki. "Sedeo sam kod kuće sa devojkom, Samantom, i pročitao da se neki momak na Twitteru požalio kako nema dovoljno novca za ulaznice", prisetio se Mings u intervjuu za "Gardijan"."Odgovorio sam mu da ću mu ostaviti dve karte na blagajni stadiona i da može da ih pokupi pod svojim nadimkom".Usledio je neverovatan rasplet događaja. "Pre nego što sam pošao na utakmicu pozvao me je prijatelj. Pitao je da li sam video šta se događa na Twitteru. Kada sam pogledao telefon, video sam da je moj tvit 5.000 puta retvitovan i da mi je broj folovera porastao sa 2.000 na 15.000. Tek tako! Nisam mogao da poverujem". "Sve što je bilo, jeste to da sam nekome ko nije imao dovoljno novca pomogao da dođe na utakmicu. Nije mi jasno zašto bi se od toga pravila vest, ali to su preneli i Hafington post i BBC, dok su iz Skaj sporta kontaktirali klub i tražili intervju sa mnom. Zahvalio sam im se, jer nisam želeo da pravim korist od nečega što je samo lep gest. Nisam hteo, takođe, da dajem intervjue pre nego što debitujem za klub, a u tom trenutku još nisam imao utakmice u dresu Ipsviča", iskren je mladi fudbaler. Ova priča dogodila se u martu 2013, a u decembru iste godine Mings je ponovo dospeo u javnost zbog dobročiniteljstva. "Moja devojka i ja nemamo porodicu u Ipsviču, pa smo razmišljali šta bismo mogli da radimo za Božić. Pozvali smo lokalnu crkvu koju posećujemo i pitali da li im je potrebna pomoć u javnoj kuhinji. Nisu znali da sam fudbaler, tako da je sve proteklo mirno. Jednostavno smo služili hranu beskućnicima i to je sve". i ima jos ... Odlaskom Arona Kresvela u Vest Hem, Mings je promenio broj na dresu. Umesto dotadašnjeg "15" preuzeo je oslobođen broj "3". Kada je čuo da su pojedini navijači već kupili dresove sa "trojkom", mladi fudbaler pozvao ih je u klupsku prodavnicu i tamo iz "svog džepa" platio prepravku. Momak je par puta htio da batali fudbal, istovremeno je igrao i radio u kaficu,inace njegov cale radi kao skaut Celsija "Nisam baš siguran da li Čelsi ima prednost. Moj otac samo radi svoj posao, kao i svaki drugi skaut u zemlji. Da mi je neko pre dve godine ponudio da se nađem u trenutnoj situaciji, bio bih presrećan, ali meni je zaista lepo u Ipsviču i koncentrisan sam samo na aktuelne obaveze. Videćemo kako će se karijera dalje razvijati...",ostao je Mings skroman na kraju intervjua za "Gardijan". Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196696 AAAAA stari mu je Addie mings ili nesto tako, retardiran scout, iako ima dobre skillove za pronalazenje talenata, ali i ne za trenutni skill :D Joooj sta mi radis football manageruuuuu Prijavi
31. decembar 2014.11 god. comment_196728 Scolari za brazilski radio Bonita: "Istina je. Hulk mi je potvrdio. Prelazi u Chelsea". To se čeka! Kakav Reus kakvi bakrači, dajte nam Hulka! Prijavi
31. decembar 2014.11 god. comment_196730 Taj je propao kao zeton u Rusiji. Mozda ga Mou preporodi,ali... videli smo na Willianu sta Rusija uradi od coveka Prijavi
31. decembar 2014.11 god. comment_196731 Svakog prelaznog roka Hulk je makar jednom potpisao za Celsi :D Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196824 Dajte nam Balea! Preskup,a i da nam ga daju trazili bi Hazarda posaljemo avionom u MAdrid. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196825 Nema puno priče, Reus se mora dovesti i to već do utakmice protiv Newcastlea. Ovako više ne ide, da se mi na jednog Salaha oslanjamo hljeb te jebo. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196829 Nema puno priče, Reus se mora dovesti i to već do utakmice protiv Newcastlea. Ovako više ne ide, da se mi na jednog Salaha oslanjamo hljeb te jebo. relo što si zapeo za tog Reusa :D Pa on od svojih obaveza u bolnici ne može BvB odvesti do sigurne zone u Bundes Ligi a da nas dovede do titule u Premiershipu.. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196893 Malo stane, krenu kola niz brdo, svi se odma saseru ko grlice, odma se prizivaju neki igrači, da li bi vam pasao Messi možda u ovom trenutku, da li bi bili sretniji? Ne pomaže tu ni Reus ni Bejl da ti 5 komada ne primiš, ne znam da se ovo dešavalo ijednom treneru koji vodi "tajkunsku" i vrhunsku ekipu koja se bori za titulu da prima 5 komada....a njemu 2 put već. Ja sam zadovoljan i sa ovim što imamo od igrača, ne treba biti proklet, i ako sa ovim ne može Mou osvojiti neki si puca, znamo već di...imao je koliko ono prednosti? U Citya Aguero povređen niti imaju napadača kakvog...pa se ne bune, Toure im sad ode na kup nacija, neće ga biti 5 tekmi, tako da bi mogli negdi kiksat, a mi biti fini pristojni i to iskoristit. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196900 Znam ja jedno idealno krilo, palo bi nam ko Masko insulin. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196914 Nama trebaju igrači za pozicije koje škripe (pozicije gdje igraju nedovoljno dobri igrači Willian i Oscar). I to nema veze s formom ekipe, to nam je trebalo i kad smo mljeli protivnike. A pogotovo sad. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196931 Nama trebaju najmanje dva pojacanja, Reusa na krilo i jos jedan igrac u veznom redu. Tesko ce svaku utakmicu igrati dobro Matic, Fabregas. Najbolje bi bilo kad bi utrpali Mikela ili Ramiresa a uzeli Khediru kojem je zadnja godina ugovora. U vezni red staviti ga s Maticem a Fabregasa pomjeriti naprijed, Oscara na klupu, ima dosta utakmica ove sezone jos smo u svim takmicenjima i bice prilike za igru za sve njih. Moramo koristiti vise igraca u rosteru jer ponavljam nemoze igrac svaku utakmicu pruziti maksimum. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196934 Oskar je Bebeto glavom i bradom, ne pričajte gluposti. Desno krilo potrebno, Wilian i Šurle klupa nek se bore sa mesto u timu. Štoper neophodan, neki prosečan igrač koji će odigrati par utakmica kad Kejhil istripuje da mu je mesto zagarantovano pa krene da igra očajno. Iskreno mislim da nam treba neki Italijan u timu, nemamo ni jednog, fali nam Italijanski šarm. Nikako nam ne treba MEGA ZVEZDA jer je to kod nas Azar, a odmah ispod njega su Cesk Costa i Matić, Oskar će to takođe biti ali ne može da dođe do izražaja od ovih momaka. Znači dovesti tipa Insignea, Candrevu ili u najbolje slučaju El Shaarawy! Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196962 Kakav ba Insigne i Candreva hljeb te jebo. Imamo takvih i na klupi, a i na tribinama sestre mi. Ma zasto uopce da se trudim koga ce dovest, imamo bruku igraca, a koristimo najmanje u ligi. Daj ba to protjeraj te Candreve picke materine, Salahe i svabe. Sta ce svabo jebeni omaleni, tanki, sta ce. Meda ne moze. Posutaj to nogama i dovedi igrace koji ce bit dostojna zamjena, ja sam za Rojsa i to odma. Ne ljeto, nego odma! Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196988 Reus na krilo, Pogba uz Matića i Cesca ispred njih još bi bilo dobro i stopera jednog dovesti Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197010 jebo vas rojs. meni to nije siguran potez. radje bi sterlinga il sta ja znam Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.