Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Zaboravite Reusa i Pogbu, od te priče nema ništa...

Mislim možemo se mi sada gađati imenima, ali teško je bilo šta tvrditi kada nemamo ni jednu relevantnu izjavu/informaciju da mi uopšte tražimo pojačanja u ovom prelaznom roku..

Što je najjače zapravo nam ne treba niko samo kada bi ovi naši igrali kako mogu, ali to je već šta bi bilo kad bi bilo..

Sad citam na talkchelsea da ima price o dovodjenju nezadovoljnog (ko je jos zadovoljan na zacelju) dubla Gundogana i Reusa. Po meni ekstra.

Volio bih vidjeti Duska Tadica na desnom krilu u nasoj ekipi.Ljevak a igra na desnoj strani a pri tome se ne zove Salah.Ili cak u sredini umjesto Oscara.Mislim da bi Costa zabio do kraja sezone barem 35 golova a mi oborili rekord po broju postignutih golova pod vodstvom Carla Ancelotija. Stvarno me ovaj Dusko zadivio ove sezone.

Ti od Tadića napravi mešavinu Fabregasa i Di Marije.  :o

hahaha pa u nedostatku naseg kvaliteta na tim pozicijama on mi se cini upravo tom kombinacijom :D

Salu na stranu,lik ove sezone igra fenomenalno i generalno je dobar igrac.Mislim da bi nam uveo dosta novine i kreativnosti u napadu.Nije mozda jos kalibar za prvu postavu ekipe koja jurisa na 4 fronta,ali sigurno bi nam dosta pomogao,vise nego Svabo,Salah,Willian a mozda i Oscar.Cak i ako se zanemare njegove "klete" asist. njegova igra je i dalje na visokom nivou.

treba oterat par "govana" iz tima ,pustiti vodu za njima i ne žaliti 

pojačanja prekopotrebna,pitanje je samo da li će biti što od toga u januaru ili ćemo čekati leto

iskreno,plašim se da će nas te slabije partije igrača koji ulaze sa klupe,ne svih ali u prvom redu veznih igrača skupo koštati,nadam se ne i titule

iako je rekonstrukcija tima donekle izvršena,problem nam je klupa sa igračima koji ne mogu da se izbore sa niželigašima

samo se molim da ovi iz prve postave sačuvaju zdravlje inače smo jebali ježa,jedva sam čekao da prodje ovaj kurčeviti raspored 

inače,čini mi se da ste to propustili 

http://www.express.co.uk/sport/football/549181/Giannelli-Imbula-reject-Chelsea-transfer-news

REVEALED: Why Marseille star Giannelli Imbula REJECTED a move to Chelsea

stara je vest ali treba obratiti pažnju na nju

Volio bih vidjeti Duska Tadica na desnom krilu u nasoj ekipi.Ljevak a igra na desnoj strani a pri tome se ne zove Salah.Ili cak u sredini umjesto Oscara.Mislim da bi Costa zabio do kraja sezone barem 35 golova a mi oborili rekord po broju postignutih golova pod vodstvom Carla Ancelotija. Stvarno me ovaj Dusko zadivio ove sezone.

Ja ocekujem njega da dodje kod nas, mada mislim da treba sacekat jos jednu sezonu da se privikne, pa ga tek onda dovest da kida kod nas.

Pa samo ga ti i branis i niko vise a Debruyne je glavni igrac u Wolfsburgu ali ja mislim da moramo sledecu sezonu dati sansu Piazonu jer je on jedini igrac koji je na posudbi a ima kvalitet.

Pa samo ga ti i branis i niko vise a Debruyne je glavni igrac u Wolfsburgu ali ja mislim da moramo sledecu sezonu dati sansu Piazonu jer je on jedini igrac koji je na posudbi a ima kvalitet.

Da, da kada je taj isti De Bruyne odlazio u Wolfsburg cvjetala je priča kako smo odradili vrhunski posao njegovom prodajom i da smo uzeli veliku lovu za njega i da je Mourinho još jednom pokazao zašto je Special One, a sada kada je taj De Bruyne pokazao šta zna onda hajde da proglasimo Williana da je kriv što su stručni štab i uprava pustili De Bruynea.

De Bruyne je glavni igrač Wolfsburga pa šta onda, jel to znači da mi sada moramo plakati što je on otišao..

Pretpostavljam da si ti jedan od onih koji bi i De Bruyne vratili u klub za 40 miliona.

A što se tiče "branjenja" Williana ja to ne bi nazvao branjenje već iznošenje činjenica..

Da, da kada je taj isti De Bruyne odlazio u Wolfsburg cvjetala je priča kako smo odradili vrhunski posao njegovom prodajom i da smo uzeli veliku lovu za njega i da je Mourinho još jednom pokazao zašto je Special One, a sada kada je taj De Bruyne pokazao šta zna onda hajde da proglasimo Williana da je kriv što su stručni štab i uprava pustili De Bruynea.

De Bruyne je glavni igrač Wolfsburga pa šta onda, jel to znači da mi sada moramo plakati što je on otišao..

Pretpostavljam da si ti jedan od onih koji bi i De Bruyne vratili u klub za 40 miliona.

A što se tiče "branjenja" Williana ja to ne bi nazvao branjenje već iznošenje činjenica..

Nemoj nesto da izvlacis iz konteksta nigdje nsam spomenuo da treba vratiti Debruyne nego sam rekao da sansu treba dobiti Piazon jer ima kvalitet. Ako nije jasno ponovicu ti jos koji put.

Piazon ne dobija toliko prilika ni u ovom sada klubu, a da dobija u Chelseaju, jednostavno covjek jos nije izgradjen igrac kao sto je Willian plus ne moze igrati poziciju desnog krila, ne razumijem opsesiju igracima koji ne mogu igrati tu poziciju :S 

Mnogo se hljeba treba jesti, da bi se moglo igrati na premijer ligaskom nivou.

Kako De Bruyne ne igra desno krilo? Lik može igrati oba krila, i to vrlo dobro npr protiv Hulla, prošle sezone, prvo kolo.. Sjajno odigro, čak je upisao asist za Oscara. Na De Bruyneu se zaradilo, i naravno da neću da se vrati za 40 miiliona, nisam lud jbt, nisam to ni pomislio. Samo kažem da je lik bolji igrač od Williana, koji je doveden samo da ga Tottenham ne bi kupio..

De Bruyne je cener, 10-ka, CAM, Oscarova pozicija, kako hoćete... A malo se njegove izvedbe previše dižu na ovom forumu, ja sam imao priliku puno puta ove sezone gledati ga na Eurosportu i Areni i mogu vam reći da i nije toliko dobar koliko se priča, čak Perišić više doprinosi od njega, na KDB su se uzele fine pare, a siguran sam da kod nas nikad nebi ni uspio

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.