12. decembar 2014.11 god. comment_194995 Baš. Zbog:1. Nerviraće navijače Liverpoola (osim žutokljunac case, tada ćemo mi čupat kosu)2. Fali nam domaćih odnosno Engleza3. Fale krilni. Prijavi
12. decembar 2014.11 god. comment_195003 Ispravka, fali desno krilo. Kod nas igraju svi i lijevo i desno, Willian i Schurrle po prirodi su lijevi bili dok nisu dogegali, Reus isto lijevi, ali svi mogu igrati i desno, a i iza napadaca. Prijavi
12. decembar 2014.11 god. comment_195017 Pa zato kazem, treba desno krilo kao Sterling, a ne neki sto im to nije prirodna pozicija. Prijavi
12. decembar 2014.11 god. comment_195022 Sve je to lepo, ali ne verujem da mozemo da ga dobijemo ispod 35m. Prijavi
12. decembar 2014.11 god. comment_195023 Sve je to lepo, ali ne verujem da mozemo da ga dobijemo ispod 35m. Pa ako mu istice ugovor, mozemo. Prijavi
12. decembar 2014.11 god. comment_195026 Jedina stvar za Reusa je da li nam je potreban. Ako Mou proceni da jeste, Reus je nas. Cena je 25 miliona, tako nesto. Ne moze da se menja. Plata nije problem. Druzice se sa nasim Svabom. :D Bonus: Ambicije kluba i Mourinho Ako ga Mou nece, sve ovo pada u vodu. Ucinilo mi se da pricate o Reusu, ispalih se :D Sterling moze da dodje sto se mene tice. Treba nam klasicno desno krilo. Ali opet, vise bih voleo da se Andre i Willian, pa i Salah poboljsaju nego da dolazi neko iz Luzerpula. Malo su mi sumnjivi igraci iz tog grada... :-< Uređeno 12. decembar 2014.11 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
12. decembar 2014.11 god. comment_195049 Ma kakav crni Sterling, nekonstantan je, a i lohotan, skršiće ga neko pitanje je vremena :D Prijavi
13. decembar 2014.11 god. Autor comment_195060 Ma kakav crni Sterling, nekonstantan je, a i lohotan, skršiće ga neko pitanje je vremena :D Eto nek' je Reus strašno jak igrač , povrede u karijeri nije imao Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195070 Eto nek' je Reus strašno jak igrač , povrede u karijeri nije imao Pogledaj Reusovu zadnju povredu, pa jarane ne postoji čovjek na planeti koji bi preživio onakav start. A kada je u pitanju konstantonst Reus poslije povrede opet je igrao odlično i gurao Dortmund dok Sterlinga reLo gore fino opisao Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195080 Reus bolji igrac od Sterlinga.Nije to nikakvo pametovanje ili stvar ukusa.Prvi dokazan igrac,drugi to tek treba.Jedino u cemu je Sterling u prednosti to su godine i njegov je potencijal neupitan.Ali s obzirom da smo mi ekipa koja trazi INSTANT uspjeh,iz toga proizilazi da nam je Reus potreban a ovaj drugi ne. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195101 Reus moze u slucaju da ne umre do zimskog prelaznog roka. Sterling je ipak moja opcija, a mene hvala bogu niko nista ne pita. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. Autor comment_195112 Pogledaj Reusovu zadnju povredu, pa jarane ne postoji čovjek na planeti koji bi preživio onakav start. Zadnja , a ove ostale ? Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195134 http://real.sport.net/Pictures/market-value-of-football-players-09122014_17813 Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195147 Moja lična želja je da se dovede dobar buck up na poziciji dm-cm ja bih recimo prodao Mikela i doveo Sisoka tolko se gura u prvi plan taj rojs i to desno krilo,a po mom mišljenju imamo veliku rupu i na sredini terena Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195354 Ja bih da mi dovedemo onog malog crnog, sto trci i gore i dolje kao lud, 1.79, 69kg, ne znam u kojoj ligi igra, ali igra odlicno, ne mogu mu se sjetit imena al je bas smijesno neko pravo cudno za jednog crnca da se zove tako. Nadam se da cemo stupit u kontakt s njim, kazu da ne trazi mnogo, topli obrok i krevet. MOu rEAGUJ Prijavi
17. decembar 2014.11 god. comment_195468 Navodno Sušić i Kalinić prelaze u Chelsea http://www.express.co.uk/sport/football/547433/Chelsea-first-refusal-Hajduk-Split-Susic-Kalinic-transfer-news Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195507 Nepotrebno nagomilavanje rostera, ionako nikad neće zaigrati za seniorski tim. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195511 Nepotrebno nagomilavanje rostera, ionako nikad neće zaigrati za seniorski tim. Očito ljudi u klubu imaju neku drugu računicu. Možda zaraditi nešto na njima. Generalno meni i nije nešto ta politika preprodaje igrača kod nas. Kupimo ih tucu, zaradimo na svakom po milijun. Koliko je to profita? 7-8 mil godišnje? A treba i ulagati u njih, održavati ih. Jedan Porto kupi igrača u Južnoj Americi za 2-3 mil eura i proda ga za 20-30-40 mil. To je reći biznis. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195515 Apsolutno se isplatilo. Tom tehnikom i jesmo prekucali ovaj urnebesni FFP. Uostalom, igraci koji odu na pozajmicu su izdrzavani od strane klubova u kojima borave tako da na kraju i 5 miliona igra ulogu. Najbolje smo to osjetili ovim planskim smanjivanjem plata pa smo sada tek cetvrti u Engleskoj po tom pitanju, a prihodi rastu. Uskoro ce ovu metodu poceti primjenjivati i drugi klubovi, samo polako. Sto se tice ovog januara, trebao bi se dovesti jedan holder. Neko ko ima i energiju i kvalitet da iznese loptu, da se ubaci iz drugog plana. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. comment_195553 Jedan Porto kupi igrača u Južnoj Americi za 2-3 mil eura i proda ga za 20-30-40 mil. To je reći biznis. <script> //</script> Cae kod Porta taj igrac od 2-3 miliona ima sansu da se uigrava sa timom i da igra utakmice, smesna je liga. Kod nas ne moze,em se puca na LS, na premier ligu gde su jaki timovi bar polovina, nezgodni id. Ne mozemo se sa njima porediti nikako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.