Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Baš. Zbog:

1. Nerviraće navijače Liverpoola (osim žutokljunac case, tada ćemo mi čupat kosu)

2. Fali nam domaćih odnosno Engleza

3. Fale krilni.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ispravka, fali desno krilo.

Kod nas igraju svi i lijevo i desno, Willian i Schurrle po prirodi su lijevi bili dok nisu dogegali, Reus isto lijevi, ali svi mogu igrati i desno, a i iza napadaca.

Jedina stvar za Reusa je da li nam je potreban. Ako Mou proceni da jeste, Reus je nas.

Cena je 25 miliona, tako nesto. Ne moze da se menja.

Plata nije problem.

Druzice se sa nasim Svabom. :D

Bonus: Ambicije kluba i Mourinho

Ako ga Mou nece, sve ovo pada u vodu.

Ucinilo mi se da pricate o Reusu, ispalih se :D

Sterling moze da dodje sto se mene tice. Treba nam klasicno desno krilo. Ali opet, vise bih voleo da se Andre i Willian, pa i Salah poboljsaju nego da dolazi neko iz Luzerpula. Malo su mi sumnjivi igraci iz tog grada...  :-<

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

• Autor

Ma kakav crni Sterling, nekonstantan je, a i lohotan, skršiće ga neko pitanje je vremena :D

Eto nek' je Reus strašno jak igrač , povrede u karijeri nije imao

Eto nek' je Reus strašno jak igrač , povrede u karijeri nije imao

Pogledaj Reusovu zadnju povredu, pa jarane ne postoji čovjek na planeti koji bi preživio onakav start.

A kada je u pitanju konstantonst Reus poslije povrede opet je igrao odlično i gurao Dortmund dok Sterlinga reLo gore fino opisao

Reus bolji igrac od Sterlinga.Nije to nikakvo pametovanje ili stvar ukusa.Prvi dokazan igrac,drugi to tek treba.Jedino u cemu je Sterling u prednosti to su godine i njegov je potencijal neupitan.Ali s obzirom da smo mi ekipa koja trazi INSTANT uspjeh,iz toga proizilazi da nam je Reus potreban a ovaj drugi ne.

Reus moze u slucaju da ne umre do zimskog prelaznog roka. Sterling je ipak moja opcija, a mene hvala bogu niko nista ne pita.
  • Autor

Pogledaj Reusovu zadnju povredu, pa jarane ne postoji čovjek na planeti koji bi preživio onakav start.

Zadnja , a ove ostale ?

Ja bih da mi dovedemo onog malog crnog, sto trci i gore i dolje kao lud, 1.79, 69kg, ne znam u kojoj ligi igra, ali igra odlicno, ne mogu mu se sjetit imena al je bas smijesno neko pravo cudno za jednog crnca da se zove tako. Nadam se da cemo stupit u kontakt s njim, kazu da ne trazi mnogo, topli obrok i krevet. MOu rEAGUJ

Nepotrebno nagomilavanje rostera, ionako nikad neće zaigrati za seniorski tim.

Očito ljudi u klubu imaju neku drugu računicu. Možda zaraditi nešto na njima.

Generalno meni i nije nešto ta politika preprodaje igrača kod nas. Kupimo ih tucu, zaradimo na svakom po milijun. Koliko je to profita? 7-8 mil godišnje? A treba i ulagati u njih, održavati ih. Jedan Porto kupi igrača u Južnoj Americi za 2-3 mil eura i proda ga za 20-30-40 mil. To je reći biznis.

Apsolutno se isplatilo. Tom tehnikom i jesmo prekucali ovaj urnebesni FFP. Uostalom, igraci koji odu na pozajmicu su izdrzavani od strane klubova u kojima borave tako da na kraju i 5 miliona igra ulogu. Najbolje smo to osjetili ovim planskim smanjivanjem plata pa smo sada tek cetvrti u Engleskoj po tom pitanju, a prihodi rastu.

Uskoro ce ovu metodu poceti primjenjivati i drugi klubovi, samo polako.

Sto se tice ovog januara, trebao bi se dovesti jedan holder. Neko ko ima i energiju i kvalitet da iznese loptu, da se ubaci iz drugog plana.

Jedan Porto kupi igrača u Južnoj Americi za 2-3 mil eura i proda ga za 20-30-40 mil. To je reći biznis.

<script> //</script>

Cae kod Porta taj igrac od 2-3 miliona ima sansu da se uigrava sa timom i da igra utakmice, smesna je liga. Kod nas ne moze,em se puca na LS, na premier ligu gde su jaki timovi bar polovina, nezgodni id. Ne mozemo se sa njima porediti nikako. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.