Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Joj, tako je bilo i za Fabregasa, kako je prljavi Spanac jos Arsenalova legenda, sta ce nam taj itd. A sad? Sto se mene tice neka dodje samo za neke normalne pare, a posto od toga nema nista, znaci prazna prica.

Ni slučajno, on je zvijezda ekipe i to bi onda bio i kod nas, nikad ne bi htio ni njega ni Ronalda, kod nas je ekipa uravnotežena, muka mi je kad gledam kako se Ronaldo i Messi ljute kad im ne daju loptu, ne bi to mogao podnjeti u Chelsea

Prema FFP, Mesi bi Čelsi koštao 55 miliona funti godišnje, što je više od Azara, Vilijana, Kurtoe, Matića, Širlea i Oskara zajedno. Klub to ne može da priušti.

Takođe, suludo je očekivati da će Adidas dati 100 miliona nekome (Bajernu ili Čelsiju) samo da kupi Mesija, ni njima se to ne isplati.

Bolje mu je da ide u neki drugi klub, nego kod nas da propada.

Ako smo mogli kupiti Pericu, onda definitivno možemo i Kramarića koji je 10 puta bolji igrač. HNL nije neko mjerilo, ali dečko svakako ima potencijal i trenutno je možda i najbolji hrvatski napadač. Bolji vjerovatno i od Mandžukića.

A obzirom na današnje cijene, njega se može dobiti za smiješne novce...

0fEjM9.jpg

http://www.transfermarkt.de/andrej-kramaric/profil/spieler/46580

Ako smo mogli kupiti Pericu, onda definitivno možemo i Kramarića koji je 10 puta bolji igrač. HNL nije neko mjerilo, ali dečko svakako ima potencijal i trenutno je možda i najbolji hrvatski napadač. Bolji vjerovatno i od Mandžukića.

A obzirom na današnje cijene, njega se može dobiti za smiješne novce...

0fEjM9.jpg

http://www.transfermarkt.de/andrej-kramaric/profil/spieler/46580

Ako će i Chelsea kupit Kramarića ta priča će završit kao sa Lukakuom i De Bruyneom. Kupnja, posudba, prodaja i masan brk. A to mi se nikako ne dopada. Rađe bi da momak ode u neki "manji" klub. Neka ide u Njemačku. 

Mada ovo nije tema o Kramariću, ali nekako se potajno nadam da će otić u Dortmund. Oni su kratki s napadačima i vjerujem da bi s Kloppom mogao istaknut svoj talent.

Ako će i Chelsea kupit Kramarića ta priča će završit kao sa Lukakuom i De Bruyneom. Kupnja, posudba, prodaja i masan brk. A to mi se nikako ne dopada. Rađe bi da momak ode u neki "manji" klub. Neka ide u Njemačku. 

Mada ovo nije tema o Kramariću, ali nekako se potajno nadam da će otić u Dortmund. Oni su kratki s napadačima i vjerujem da bi s Kloppom mogao istaknut svoj talent.

<script> //</script> Kupimo ga, damo na pozajmicu Dortmundu da se kali kod njih 2-3 sezone,oni nama prodaju Reusa i svi zadovoljni :D

http://www.youtube.com/watch?v=G2sGJR_vQAY

Murinjo gotivi ovog igrača,samo ne znam gde bi sa njim

igra nekog drugog napadača,nije baš klasična desetka (ako nisam prolupao nešto)

osim Oskara mi nemamo igrača koji bi igrao iza napadača,Vilijan bi mogo tu da uskoči ali ga Murinjo gura uglavnom na krilo

http://www.transfermarkt.co.uk/talisca/profil/spieler/258626

Ja bih nekako volio kakvog dobrog engleza da kupimo kao što je npr Sterling, možda Townsend (nije on slab igrač, prodorno krilo, gotivim ga).. 

nainggolan bi bio odlican, taman mi i u fifi legne u chelsea jer je strasno napravljen u igrici.

Ozbiljno, ne treba nam nijedan od te trojice.

Ja sam za Reusa ali opet nekako i Willian se razigrao i možda se i Schurrle trgne, ne znam na upravi je neka odluče.

E da gore što se spominje ovaj klinac iz Benfike.

Baš mi neki dan pade na pamet kako bi to izgledao kada bi igrali sa polušpicem, igračem tipa, znate ono SS (Second Striker) na PES-u :D

to su oni doktori tipa Totti, Del Piero itd. Bilo bi interesantno za pogledati nekako kontam da bi i Costa dobio puno više prostora, jer mi je nekako Oscar ugl. u defanzivi, volio bih malo taj eksperiment da se prouči :D

Mrzelo me da pisem..ali kada j vec spomenuo Sterlinga... 

Navodno zapelo je u pregovorima oko produzetka ugovora izmedju Sterlinga i Liverpula. Probelm je finansijske prirode, oni mu nude 70 000 njemu je malo.. Tako kazu tracevi. 

Mrzelo me da pisem..ali kada j vec spomenuo Sterlinga... 

Navodno zapelo je u pregovorima oko produzetka ugovora izmedju Sterlinga i Liverpula. Probelm je finansijske prirode, oni mu nude 70 000 njemu je malo.. Tako kazu tracevi. 

+ što Sterling želi čvrste garancije da će Rodgers ostati trener. Očigledno Brendan ima asa u rukavu da ne ostane bez posla :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.