27. novembar 2014.11 god. comment_193702 Ne treba nam.. Još da nam forum bude pun nekih forumaša Leo_10, LM10foreverbarca, Messi 10, Messi La Masia... No thanks. Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193704 mogao bi FA kup da nam igra, mislim da bi bio dobar za rotaciju Prijavi
27. novembar 2014.11 god. comment_193706 Realnije je da dodje Danko Lazovic u Celsi. Iskreno, ne bih voleo da ga vidim ni na klupi Celsija. Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193711 Joj, tako je bilo i za Fabregasa, kako je prljavi Spanac jos Arsenalova legenda, sta ce nam taj itd. A sad? Sto se mene tice neka dodje samo za neke normalne pare, a posto od toga nema nista, znaci prazna prica. Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193713 Najjace bi bilo da dodje i da ga Mou ne jebe ni 1 %.Ono u fazonu ne trci dovoljno,ne zalaze se u defanzivi itd itd :D Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193714 Ni slučajno, on je zvijezda ekipe i to bi onda bio i kod nas, nikad ne bi htio ni njega ni Ronalda, kod nas je ekipa uravnotežena, muka mi je kad gledam kako se Ronaldo i Messi ljute kad im ne daju loptu, ne bi to mogao podnjeti u Chelsea Prijavi
28. novembar 2014.11 god. comment_193724 Prema FFP, Mesi bi Čelsi koštao 55 miliona funti godišnje, što je više od Azara, Vilijana, Kurtoe, Matića, Širlea i Oskara zajedno. Klub to ne može da priušti. Takođe, suludo je očekivati da će Adidas dati 100 miliona nekome (Bajernu ili Čelsiju) samo da kupi Mesija, ni njima se to ne isplati. Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193736 Bolje mu je da ide u neki drugi klub, nego kod nas da propada. Ako smo mogli kupiti Pericu, onda definitivno možemo i Kramarića koji je 10 puta bolji igrač. HNL nije neko mjerilo, ali dečko svakako ima potencijal i trenutno je možda i najbolji hrvatski napadač. Bolji vjerovatno i od Mandžukića. A obzirom na današnje cijene, njega se može dobiti za smiješne novce... http://www.transfermarkt.de/andrej-kramaric/profil/spieler/46580 Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193739 Kad bolje igras od Soudanija, jednog od najboljih igraca HNLa, i to ovako bolje igras, mora nesto znaciti. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193793 Dobar je Kramarić, ali ne znam iz Rijeke u Chelsea, velika je to promijena ko zna da li bi uspio a bilo bi šteta da propadne vidi se da momak ima potencijal. Što se Messia tiče, neam pojma ni kako bi nam legao, ni da li ima neke šanse da dođe, ne znam.... Prijavi
2. decembar 2014.11 god. comment_193983 Ako smo mogli kupiti Pericu, onda definitivno možemo i Kramarića koji je 10 puta bolji igrač. HNL nije neko mjerilo, ali dečko svakako ima potencijal i trenutno je možda i najbolji hrvatski napadač. Bolji vjerovatno i od Mandžukića. A obzirom na današnje cijene, njega se može dobiti za smiješne novce... http://www.transfermarkt.de/andrej-kramaric/profil/spieler/46580 Ako će i Chelsea kupit Kramarića ta priča će završit kao sa Lukakuom i De Bruyneom. Kupnja, posudba, prodaja i masan brk. A to mi se nikako ne dopada. Rađe bi da momak ode u neki "manji" klub. Neka ide u Njemačku. Mada ovo nije tema o Kramariću, ali nekako se potajno nadam da će otić u Dortmund. Oni su kratki s napadačima i vjerujem da bi s Kloppom mogao istaknut svoj talent. Prijavi
2. decembar 2014.11 god. comment_193985 Ako će i Chelsea kupit Kramarića ta priča će završit kao sa Lukakuom i De Bruyneom. Kupnja, posudba, prodaja i masan brk. A to mi se nikako ne dopada. Rađe bi da momak ode u neki "manji" klub. Neka ide u Njemačku. Mada ovo nije tema o Kramariću, ali nekako se potajno nadam da će otić u Dortmund. Oni su kratki s napadačima i vjerujem da bi s Kloppom mogao istaknut svoj talent. <script> //</script> Kupimo ga, damo na pozajmicu Dortmundu da se kali kod njih 2-3 sezone,oni nama prodaju Reusa i svi zadovoljni :D Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194575 http://www.youtube.com/watch?v=G2sGJR_vQAY Murinjo gotivi ovog igrača,samo ne znam gde bi sa njim igra nekog drugog napadača,nije baš klasična desetka (ako nisam prolupao nešto) osim Oskara mi nemamo igrača koji bi igrao iza napadača,Vilijan bi mogo tu da uskoči ali ga Murinjo gura uglavnom na krilo http://www.transfermarkt.co.uk/talisca/profil/spieler/258626 Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194611 Ja bih nekako volio kakvog dobrog engleza da kupimo kao što je npr Sterling, možda Townsend (nije on slab igrač, prodorno krilo, gotivim ga).. Prijavi
9. decembar 2014.11 god. comment_194753 Navodno smo se uključili u borbu za Strootmana http://www.dailystar.co.uk/sport/football/414507/Chelsea-enter-the-race-to-sign-Kevin-Strootman Prijavi
9. decembar 2014.11 god. comment_194756 Bolje pjanketa mozda, ali strasno dobar igrac je i Strootman, fina bi to bila akvizicija ! Prijavi
10. decembar 2014.11 god. comment_194810 http://www.sportlobster.com/news/68615/chelsea-transfer-gossip-10-12.html Prijavi
10. decembar 2014.11 god. comment_194835 nainggolan bi bio odlican, taman mi i u fifi legne u chelsea jer je strasno napravljen u igrici. Ozbiljno, ne treba nam nijedan od te trojice. Prijavi
10. decembar 2014.11 god. comment_194877 Ja sam za Reusa ali opet nekako i Willian se razigrao i možda se i Schurrle trgne, ne znam na upravi je neka odluče. E da gore što se spominje ovaj klinac iz Benfike. Baš mi neki dan pade na pamet kako bi to izgledao kada bi igrali sa polušpicem, igračem tipa, znate ono SS (Second Striker) na PES-u :D to su oni doktori tipa Totti, Del Piero itd. Bilo bi interesantno za pogledati nekako kontam da bi i Costa dobio puno više prostora, jer mi je nekako Oscar ugl. u defanzivi, volio bih malo taj eksperiment da se prouči :D Prijavi
11. decembar 2014.11 god. comment_194957 Mrzelo me da pisem..ali kada j vec spomenuo Sterlinga... Navodno zapelo je u pregovorima oko produzetka ugovora izmedju Sterlinga i Liverpula. Probelm je finansijske prirode, oni mu nude 70 000 njemu je malo.. Tako kazu tracevi. Prijavi
11. decembar 2014.11 god. comment_194958 Taman moze da dodje kod nas, veca plata plus nema odgovara sto je Englez. Prijavi
11. decembar 2014.11 god. comment_194961 Mrzelo me da pisem..ali kada j vec spomenuo Sterlinga... Navodno zapelo je u pregovorima oko produzetka ugovora izmedju Sterlinga i Liverpula. Probelm je finansijske prirode, oni mu nude 70 000 njemu je malo.. Tako kazu tracevi. + što Sterling želi čvrste garancije da će Rodgers ostati trener. Očigledno Brendan ima asa u rukavu da ne ostane bez posla :D Prijavi
11. decembar 2014.11 god. comment_194962 Valjalo bi maznuti im Sterlinga, jest pohlepan ali je Englez, a i da im vratimo za Staridža i Toresa. :D Prijavi
11. decembar 2014.11 god. comment_194980 Sterling je igrač koji bi nam legao kao kec na desetku. Znači nema boljeg izbora za nas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.