24. decembar 2014.11 god. comment_196009 Ako cemo koga i dovoditi to nek bude Reus ili Luiz Adraino iz Shahktara :) Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196041 Realno, niko nam nije neophodan, ali eto mora se neko kupit.. Eventualno pokušati dovesti Reusa, ako ne ide ko ga jebe... Kada su u pitanju vezni igrači iz Premiershipa ne bi imao ništa protiv da nekad u budućnosti kupimo Sissoka ili Barkleya ili Schneiderlina, nešto se ne mogu sjetit ko je bio posljednji vezni igrač kojeg smo doveli iz engleskog kluba, mozak mi je stao. :D Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196042 nešto se ne mogu sjetit ko je bio posljednji vezni igrač kojeg smo doveli iz engleskog kluba, mozak mi je stao. :D Moses ako ga računamo u vezne. Ako ne onda Meireles, a pre njega, dominus Benayoun. Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196045 Kingaro ništa to meni nije dokazano. To ne kara... Moses ako ga računamo u vezne. Ako ne onda Meireles, a pre njega, dominus Benayoun. Inače krug možemo zatvoriti sa Fernandom Torresom :D Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196046 Kingaro ništa to meni nije dokazano. To ne kara... Ključni dio posta je "u budućnosti".. :D Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196047 Inače krug možemo zatvoriti sa Fernandom Torresom :D King je tražio vezne igrače, ne bezvezne. Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196050 Ključni dio posta je "u budućnosti".. :D King je tražio vezne igrače, ne bezvezne. perdona me Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196057 Bas je slican po igri nasem Nemanji.Jos ne toliko dobar ali veoma blizu.Giannelli Imbula.Njega upariti sa Nemanjom znacilo bi da Cesc igra iza napadaca.Bio bi to jedan SES. http://www.youtube.com/watch?v=8PGpxgTPp6g Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196065 U Fifi sam ga doveo za 10-15 miliona, prodao sam ga posle nepune dve sezone Bajernu za 55 miliona. Imao je ocenu 80. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196103 U Fifi sam ga doveo za 10-15 miliona, prodao sam ga posle nepune dve sezone Bajernu za 55 miliona. Imao je ocenu 80. <script> //</script> Ovo poredjenje sa Fifom, menadzerom ili Pesom mi je smesno, ne vidim nikakve dodirne tacke sa stvarnim zivotom. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196105 <script> //</script> Ovo poredjenje sa Fifom, menadzerom ili Pesom mi je smesno, ne vidim nikakve dodirne tacke sa stvarnim zivotom. Menadžer itekako ima veze sa ovim. Menadžer ima toliko dobre skaute da znaju izvuči igrača iz ničega, i na kraju se ispostavi da taj igrač ostvari zavidnu karijeru. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196106 Menadžer itekako ima veze sa ovim. Menadžer ima toliko dobre skaute da znaju izvuči igrača iz ničega, i na kraju se ispostavi da taj igrač ostvari zavidnu karijeru. <script> //</script> Mogu nekome pogoditi slucajno, nikada ne znas sta moze igraca odvesti na drugu stranu. Jedno je simulacija,jedno pravi zivot. Ako mogu pogoditi koji igrac ce imati zavidnu karijeru,uskoro ce napraviti igricu koja ce ti pogoditi buducnost, tj uneses svoje podatke,svoj zivot,misli i on ti predvidi zivot,karijeru,posao itd.. Eto npr nekada je Marin bio cudo,propao je kao zeton, Salah npr. i njega ista sudbina ceka verovatno. Samo neki od primera,a mozda su za 2-3 sezone na menadzeru kidali. Mogu oni od 1000 ljudi pogoditi 5,ali i to je po meni slucajnost. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196110 <script> //</script> Ovo poredjenje sa Fifom, menadzerom ili Pesom mi je smesno, ne vidim nikakve dodirne tacke sa stvarnim zivotom. Pa nema, sprdam se. Menadžer ima, možeš da otkriješ talente, da li će uspetu u stvarnom životu zavisi od mnogih faktora. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. Autor comment_196115 Realno, niko nam nije neophodan, ali eto mora se neko kupit.. Eventualno pokušati dovesti Reusa, ako ne ide ko ga jebe... Kada su u pitanju vezni igrači iz Premiershipa ne bi imao ništa protiv da nekad u budućnosti kupimo Sissoka ili Barkleya ili Schneiderlina, nešto se ne mogu sjetit ko je bio posljednji vezni igrač kojeg smo doveli iz engleskog kluba, mozak mi je stao. :D Od tri nabrojana jedino bi Barkleya prihvatio , to je igračina . Ako već prićamo o veznim igračima moj izbor je : Geoffrey Kondogbia (21) mlad , jak , perspektivan . Trenutno igra u Monacu , prirodna pozicija mu je defanzivni vezni a može igrati i centralnog veznog . Pratio sam ga dok je igrao u Sevilli sada iskreno ga slabije pratim ali nad naletim na utakmicu Monaca pogledam , posebno u pregledu LP obratim pažnju na njega . [media]https://www.youtube.com/watch?v=GcT84Io6KuI[/media] Prijavi
26. decembar 2014.11 god. comment_196179 Čelnici Čelsija i Intera će se sastati sutra u 11 oko prelaska jednog navijača na Giuseppe Meazzu. Radi se o Salahu. Prijavi
26. decembar 2014.11 god. comment_196213 Danas prikazuje klupu i tribine, veli ovaj jaran: Gledaj Salaha na klupi... Kaže diablo: Nije na klupi, na tribinama jebo te hljeb :D Prijavi
27. decembar 2014.11 god. comment_196235 Kakvo je vase misljenje o ovome sto se pise za Kwadwa Asamou?Moje misljenje je da je ovo cista glupost, pogotovo za 30 miliona eura. Za malo veci novac smo doveli Fabregasa i Costu. Cak za manji novac se moze dovesti i Reus, tako da ne vjerujem u ovo nikako. Prijavi
27. decembar 2014.11 god. comment_196237 Nemam pojma šta da mislim o njemu, ne pratim Seriu A, tako da nisam upoznat sa njegovim igrama i kvalitetima. Možda grešim, ali mislim da je on kod Contea igrao po lijevoj strani u formaciji 3-5-2, eh sada koja mu je pozicija prioritet.. Prijavi
27. decembar 2014.11 god. comment_196238 Ne pratim ni ja Seriu A, tako da ni ja nisam upoznat. Na wikipediji pise da je vezni igrac, a negdje sam procitao da moze igrati po lijevoj strani citavoj i da moze igrati kao zadnji vezni.Ako ima neko ko je malo vise upoznat sa njegovim kvalitetima da nas prosvijetli bio bih mu zahvalan :D Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196516 Talentovani 15-godišnji golman Crvene zvezde Uroš Kostić prelazi u Čelsi! Kako prenosi "Sport" Kostić bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa slavnim klubom iz Londona. Roditeji talentovanog čuvara mreže i skauti "plavaca", koji su ga proteklih meseci širom beogradskih terena, dogovorili su prelazak od 1. aprila 2015. Kadet Crvene zvezde posle zvaničnog potpisivanja ugovora, ostaće u Ljutice Bogdana još dve sezone, a onda bi trebalo pre punoletstva da se preseli na Ostrvo. Čelsi po dolasku igrača u Engelsku ima ustaljenu praksu o pozajmici mladih talenata u neki od švedskih, holandskih ili belgijskih klubova, pa bi Kostić mogao tamo da doživi evropsko "krštenje". Kostić je prve korake napravio u školi fudbala Viktorija star na Zvezdari, gde je proveo pet godina. Valjda Vitteseu treba golman za koju godinu. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196523 Zvezdini talenti. :lol: :lol: :lol: Njemu će plafon biti pozicija četvrtog golmana u klubu tipa Jeonnam Dragons, korejska liga, možda i kineska. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196525 Zvezdina skola !!! Da su mu rekli da je antitalenat, ja bi vjerovao da je on masina, a ovako je sigurno prosjek :D Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196558 Slažete li se s ovim nekim Franjom ? Ili mislite da nam Biskvit ne treba? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.