Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

A sto kad je Lukaku bolji od većine njih? Jos za koju godinu ima da bude najbolji

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

DAILY%20EXPRESS.png
  • Chelsea boss Jose Mourinho could return to former club Real Madrid and make a summer move for 26-year-old midfielder Sami Khedira.
  • Mourinho will also look to offload Romelu Lukaku and Demba Ba to pave the way for a move for PSG striker Edinson Cavani.
Jebo ga Sami Khedira. Opet panja hoce. Ko da nemamo Mikela i Ramiresa. Nek dovede nekog igraca tipa Pirlo ili Modric, ako vec hoce da dovodi. A na kraju krajeva Ake Calobah VanGinkel. I oni cekaju svoju priliku vec dugo, a sva trojica su bolja od Khedire.

Cae nemos sad bas ni tako, Ake, Chalobah i MVG nisu odigrali 5 utakmica za seniorski tim Chelsea, a Khedira je odigrao pun k**** utakmica za Real, nije on tolko loš koliko je prikazan, ali opet i ja bih dao bolje priliku Akeu, Chalobahu i MVG nego njemu, nema smisla njegovo dovođenje

Najjače mi kad se na nešto iz Expressa gleda na kao 99,9% sigurnu činjenicu.
Svako tko imalo prati engleske medije, na njih se uopće ne obazire.

Zna i Express ubosti. Nisu ni oni potpuno za odbaciti. Isto govorite za Goal.com, ali ta stranic ipak prva objavi da je Hazard izabrao Chelsea, kao i da će Mata u United (još u osmom mjesecu prošle godine).

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Zna i Express ubosti. Nisu ni oni potpuno za odbaciti. Isto govorite za Goal.com, ali ta stranic ipak prva objavi da je Hazard izabrao Chelsea, kao i da će Mata u United (još u osmom mjesecu prošle godine).

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Zna ubost, zato sam i napisao 99,9%, a ne 100%

Sta je sa Kroosom? Jel smo prekinuli to interesovanje,jel produzio ugovor? J**e onu statistiku i pasove,kakav sut ima i pregled igre,odlican je,zamislite Matic i Kroos na sredini,bolesno dobro.

Sta je sa Kroosom? Jel smo prekinuli to interesovanje,jel produzio ugovor? J**e onu statistiku i pasove,kakav sut ima i pregled igre,odlican je,zamislite Matic i Kroos na sredini,bolesno dobro.

Apsolutno nema nikakve šanse da Bayern pusti svog najboljeg veznog igrača. Dat će mu podebljan ugovor i to je to. A na kraju krajeva jebo Kroosa, imamo mi Ramiresa - kralja točnih dodavnja i prvog dodira.

jesi ti Kroosa pratio prije ili si pod dojmom utakmice od sinoć u kojoj je bio odličan ?

Chelsea have made an offer for Inter captain Zanetti, free agent in June: next year as player, then in management. Mourinho wants him.

Wtf

Pa sta i ako dodje Zaneti. Covek sigurno nece igrati kao starter, vec se uz Mourinha pripremati za ulazak u strucni stab. 

On je legendaran, i imati ga u strucnom stabu moze biti samo velika prednost. 

Chelsea are still aiming to beat Arsenal to the signing of £25m Marseille youngster Giannelli Imbula (Express)

http://www.transfermarkt.com/en/giannelli-imbula/profil/spieler_130756.html

Iskreno, prvi put čujem za ovog lika. Igra defanzivnog veznog. Nakon što smo natrpali poziciju AM, sad trpamo DM. :D Ne treba otvarati temu dok se ne pojavi nešto konkretnije.

Chelsea are still aiming to beat Arsenal to the signing of £25m Marseille youngster Giannelli Imbula (Express)

http://www.transfermarkt.com/en/giannelli-imbula/profil/spieler_130756.html

Iskreno, prvi put čujem za ovog lika. Igra defanzivnog veznog. Nakon što smo natrpali poziciju AM, sad trpamo DM. :D Ne treba otvarati temu dok se ne pojavi nešto konkretnije.

Hahaha, a tema na forumu od 7.10.2013-te.

http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/1027-giannelli-imbula-25000000-%E2%82%AC/

jesi ti Kroosa pratio prije ili si pod dojmom utakmice od sinoć u kojoj je bio odličan ?

Nisam ga gledao,slabo gledam ostale lige posto me bas i ne zanimaju,samo englesku mogu da pratima a i LS kada gledam zbog obaveza namestam da mogu da gledam Chelsea, a ostale ako uspem,nije mi bitno :) 

Sad se spominje i Varane.

#CFC are preparing to meet Raphael Varane's £25m buy out clause to reunite him with Mourinho despite interest from #AFC and #MUFC.

Raphael Varane has made only 5 appearances in the league under Carlo Ancelotti this season.

On i Zuma u odbrani za godinu-dve?

Ne pitati nista, samo kupiti. 

Mou je poceo sa stvaranjem igracine od Varanea kad je njegov mandat u Realu prekinut. Vreme je da nastavi gde je stao. 

On i Zouma ce biti novi Berlinski zid.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.