15. februar 2014.12 god. comment_163733 A sto kad je Lukaku bolji od većine njih? Jos za koju godinu ima da bude najbolji ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163752 VI pisete ko da je Lukaku WC igrac vec. Volio bih da explodira i bude nas napadac sljedecu deceniju al sumnjam u to. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164014 Ja bi volio da dođe Javi Martinez, pa onaj Shaw iz Sotona Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164016 VI pisete ko da je Lukaku WC igrac vec. Volio bih da explodira i bude nas napadac sljedecu deceniju al sumnjam u to. :-? Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164064 Chelsea boss Jose Mourinho could return to former club Real Madrid and make a summer move for 26-year-old midfielder Sami Khedira. Mourinho will also look to offload Romelu Lukaku and Demba Ba to pave the way for a move for PSG striker Edinson Cavani. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164071 Jebo ga Sami Khedira. Opet panja hoce. Ko da nemamo Mikela i Ramiresa. Nek dovede nekog igraca tipa Pirlo ili Modric, ako vec hoce da dovodi. A na kraju krajeva Ake Calobah VanGinkel. I oni cekaju svoju priliku vec dugo, a sva trojica su bolja od Khedire. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164073 Cae nemos sad bas ni tako, Ake, Chalobah i MVG nisu odigrali 5 utakmica za seniorski tim Chelsea, a Khedira je odigrao pun k**** utakmica za Real, nije on tolko loš koliko je prikazan, ali opet i ja bih dao bolje priliku Akeu, Chalobahu i MVG nego njemu, nema smisla njegovo dovođenje Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164079 Najjače mi kad se na nešto iz Expressa gleda na kao 99,9% sigurnu činjenicu. Svako tko imalo prati engleske medije, na njih se uopće ne obazire. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164088 Najjače mi kad se na nešto iz Expressa gleda na kao 99,9% sigurnu činjenicu. Svako tko imalo prati engleske medije, na njih se uopće ne obazire. Zna i Express ubosti. Nisu ni oni potpuno za odbaciti. Isto govorite za Goal.com, ali ta stranic ipak prva objavi da je Hazard izabrao Chelsea, kao i da će Mata u United (još u osmom mjesecu prošle godine). Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164097 Zna i Express ubosti. Nisu ni oni potpuno za odbaciti. Isto govorite za Goal.com, ali ta stranic ipak prva objavi da je Hazard izabrao Chelsea, kao i da će Mata u United (još u osmom mjesecu prošle godine). Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Zna ubost, zato sam i napisao 99,9%, a ne 100% Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164528 Sta je sa Kroosom? Jel smo prekinuli to interesovanje,jel produzio ugovor? J**e onu statistiku i pasove,kakav sut ima i pregled igre,odlican je,zamislite Matic i Kroos na sredini,bolesno dobro. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164551 Sta je sa Kroosom? Jel smo prekinuli to interesovanje,jel produzio ugovor? J**e onu statistiku i pasove,kakav sut ima i pregled igre,odlican je,zamislite Matic i Kroos na sredini,bolesno dobro. Apsolutno nema nikakve šanse da Bayern pusti svog najboljeg veznog igrača. Dat će mu podebljan ugovor i to je to. A na kraju krajeva jebo Kroosa, imamo mi Ramiresa - kralja točnih dodavnja i prvog dodira. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164580 Sta je sa Kroosom? Jel smo prekinuli to interesovanje,jel produzio ugovor? J**e onu statistiku i pasove,kakav sut ima i pregled igre,odlican je,zamislite Matic i Kroos na sredini,bolesno dobro. jesi ti Kroosa pratio prije ili si pod dojmom utakmice od sinoć u kojoj je bio odličan ? Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164585 Chelsea have made an offer for Inter captain Zanetti, free agent in June: next year as player, then in management. Mourinho wants him. Wtf Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164599 Pa sta i ako dodje Zaneti. Covek sigurno nece igrati kao starter, vec se uz Mourinha pripremati za ulazak u strucni stab. On je legendaran, i imati ga u strucnom stabu moze biti samo velika prednost. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164617 jesi ti Kroosa pratio prije ili si pod dojmom utakmice od sinoć u kojoj je bio odličan ? Ja sam ga nešto pod Juppom pratio i još ga od tada simpatiziram. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164657 Chelsea are still aiming to beat Arsenal to the signing of £25m Marseille youngster Giannelli Imbula (Express) http://www.transfermarkt.com/en/giannelli-imbula/profil/spieler_130756.html Iskreno, prvi put čujem za ovog lika. Igra defanzivnog veznog. Nakon što smo natrpali poziciju AM, sad trpamo DM. :D Ne treba otvarati temu dok se ne pojavi nešto konkretnije. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164661 Chelsea are still aiming to beat Arsenal to the signing of £25m Marseille youngster Giannelli Imbula (Express) http://www.transfermarkt.com/en/giannelli-imbula/profil/spieler_130756.html Iskreno, prvi put čujem za ovog lika. Igra defanzivnog veznog. Nakon što smo natrpali poziciju AM, sad trpamo DM. :D Ne treba otvarati temu dok se ne pojavi nešto konkretnije. Hahaha, a tema na forumu od 7.10.2013-te. http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/1027-giannelli-imbula-25000000-%E2%82%AC/ Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164672 jesi ti Kroosa pratio prije ili si pod dojmom utakmice od sinoć u kojoj je bio odličan ? Nisam ga gledao,slabo gledam ostale lige posto me bas i ne zanimaju,samo englesku mogu da pratima a i LS kada gledam zbog obaveza namestam da mogu da gledam Chelsea, a ostale ako uspem,nije mi bitno :) Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164717 Najbolje od svega je sto se pojedinci osecaju ugrozenima pa pola reprezentacije sele u Chelsea, bez ikakvog razloga i potrebe. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164750 Sad se spominje i Varane. #CFC are preparing to meet Raphael Varane's £25m buy out clause to reunite him with Mourinho despite interest from #AFC and #MUFC. Raphael Varane has made only 5 appearances in the league under Carlo Ancelotti this season. On i Zuma u odbrani za godinu-dve? Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164752 Ne pitati nista, samo kupiti. Mou je poceo sa stvaranjem igracine od Varanea kad je njegov mandat u Realu prekinut. Vreme je da nastavi gde je stao. On i Zouma ce biti novi Berlinski zid. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164755 On i Zouma ce biti novi Berlinski zid. A obojica tamnoputi Francuzi, ironija. :hljeb: Prijavi
21. februar 2014.12 god. Autor comment_164774 Tesko da ce se Real tako lako odreci Varanea.Svakako I ovako su tanki na toj poziciji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.