Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Nebih ni Costu a ni Mandzu. Pogotovo drugog. Lik mi kao osoba nije drag. Dosta prljav igrac iako je to dobro nekada.

Jeste da pretrci mnogo, bori se 90 minuta al mislim da to nije dovoljno. Nije igrac koji rjesaava utakmice "jednim potezom".

Nama da treba igrac koji ce "samo" trcati i pritiskat odbranu nebi ni trazili napadaca. Mogao bi lako naloziti Mou Torresa da trci samo. :D

Po meni je najbolje rjesenje za Mourinha Cavani. Hajd sto trci 90 minuta, pored toga ima dobar finish, odlicne driblinge, brzinu, sut itd itd.

Ali mislim da su sanse minimalne da njega dovedemo.. Steta sto se Mata nije "iskoristio" na vrijeme :D

Ovo za mandzu nema nikakve veze sa nacionalnoscu, npr Matic i Ivanovic kad zabiju gol radujem se ko da su mi braca.(tacnije za Matica ce tako biti jer nije jos zabio :D)

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Napadač bi treba biti glavna meta i zadatak prelaznog roka..nije mi bitno ko će doći samo da opravda očekivanja i redovno postiže golove.

Mourinho sigurno ima razloga zašto čeka ljeto da riješi pitanje napadača,vjerovatno već sada ima neki plan.

Mudrost je reci da je Cavani vrhunski napadac :D

Ja sam uvek pre za to da Mou "izmisli" napadaca, nego da se iznova bacaju pare. Najbolje bi bilo da to bude Lux, ako vec ne moze on, onda neki drugi mladi, talentovani igrac koga ce Mou odgajati po svome. 

Recimo onaj Batshuayi iz Standarda... Decko je zver.

I imam pitanje.Je li Gallas kod nas ikad igrao na poziciji lijevog beka? 

Je. Zato je i otišao. Htio je igrati stopera. 

Cavani zvuči predobro da bi bilo istinito, iskreno sumnjam da će on ići iz PSG-a.

Klubovi kao PSG ne prodaju svoje najbolje igrače jer njima ne treba novac.. plus doveli su ga tek ove sezone i odlično igra . Tako da su šanse za njegovu kupnju minimalne . 

Recimo onaj Batshuayi iz Standarda... Decko je zver.

Imamo mi dosta Batšuaija , nama treba gotov napadač . Ako možemo pola ekipe na gotovo dobit neznam što vazda filozofiramo sa napadačima. 

Mislim da bi Mandzo odlično sjeo našem stilu igre sa ovako dobrim veznim redom a i Bayern ga je spreman pustiti na ljeto . 

Još su tu Costa ( kojeg bi najviše želio ) i Baloteli koji je gladan dobre lige . 

dolaskom matića, nam nitko ne treba osim napadaca, što se te pozicije tiće ja bi najviše volio vidjeti lukakua, ako bi nekog kupovali, od ovih što se spominju najbolji je cavani, manđukić nije loš a costu nisam nikad gledao pa ne znam...

I imam pitanje.Je li Gallas kod nas ikad igrao na poziciji lijevog beka? 

Naravno, igrao je i to često, čak je znao i golove davati s te pozicije (ko se sjeća Spudsima u zadnjoj minuti za pobjedu na Bridgeu, msm da je 05/06 sezona bila u pitanju:

http://www.youtube.com/watch?v=eYulCxf7GhE

Metro: Chelsea je potvrdio kako je Luis Suárez na popisu želja kluba te će ga pokušati dovesti na ljeto. (Z)

Sta kazete?

Ma zna se ljeto.

Shaw +  NAPADAC. To su 2 nova igraca zasigurno. Ako ne dodje shaw kojim slucajem doci ce neki drugi lijevi bek najvjerovatnije.

A sad ne znam jel ce traziti CM-a.

Dal ce mu se svidjeti ramires u nastavku? Dal ce Luiza prekomandovati? ili vjeruje u Van Ginkela?

Ne znam sta ste toliko navalili s veznjakom. U slucaju odlaska Lamparda i Luiza mozda, u suprotnom nema sanse. 

Suareza kao fudbalera niko ne moze osporiti. Ali kao coveka #-o

To je osnovni razlog sto ga ne zelim u klubu. Ko zna kad moze opet da pukne i ostavi tim na cedilu. 

Nisam ja navalio na veznjaka. Orijetnisem se malo preko medija. Kao "mogli bi" dovesti veznjaka. Sto se mene tice ovo je odlicno. Shaw  i napadac ja zadovoljan.

Po onome što je Mou pričao, da se zaključit da na ljeto krećemo po napadača kapitalca, kakvog je teško dovest usred sezone.
Za lijevog beka bi mogao uskočit i PVA, protiv čega ja ne bi imao ništa.
A sve ostalo je bonus, a vjerojatno ovisi i o potencijalnim odlascima i tome kako će pokazat ovi što su na posudbi.

A.Cole nas napusta sto znaci sigurno da ce neko doci da ga zameni,nebitno jel to igrac koji vec igra u klubu ili nova kupovina.Zatim Lampard se koristi sve manje verujem da ce sledece sezone jos manje i mislim da bi ocigledno bilo da se Van Ginkel i Nathaniel Chalobah testiraju u predsezoni i da jedan od njih ima malo vecu ulogu,skroz je moguce da obojica budu u klubu posto mislim da ce Luiz da zameni uloge sa Terry-em i biti na stoperu,a ovaj ce biti rezerva.Nathan Ake ce 99 posto ici na pozajmicu jer bi otisao i ove sezone,ali je ostao da bi bio Home Grown player,isto tako ce i jos neki igraci koji su HG postali ici na pozajmicu.Od napadaca 100 posto nas napusta Demba,ali i najverovatnije Eto,Torres ne verujem da ce biti prodat u najboljem slucaju mozda bude menjan za Cavanija uz nasu doplatu.

jes ono da je on meni simpatican, al i realno gledajuci bolje bi se uklopio on u Mourinhovu taktiku nego Suarez, jer je Stu brzi i ubio se za brze kontre. a i nije skup toliko, Suareza nece pusiti ispod 50 milki da ga jebes. Cavanija isto tako

Nema od toga nista,neće ga Liverpul pustiti nikako,naravno ako se ne povredi,ako se povredi mozda nam ga umuljaju za 30 milki i opet nas sjebu xD da sam Roman,ne bi ja sa njima više poslovao.
Napadac nam je glavni cilj u ovom prelaznom roku po meni od ovih napadaca neko sigurno dolazi u klub
1.Roney
2.Baloteli
3.Cavani
4.Costa
5.Mandzukic
mislim da najvece sanse imamo za Roneya i Balotelia jer njihovi klubovi nece igrati u sledecoj sezoni u ligi prvaka i to se moze odraziti za transfer i prelazak ovih igraca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.