Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Koliko su prosle godine pljuvali po nasim igracima pojedinci a svrsavali na Aubmeyanga nakon jedne dobre utamkmice. Lik se ispostavio flop u dortmundu.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Cavani mi nimalo ne izgleda sretan u dresu PSG-a. Iznerviran je, odbija mu se lopta od noge, maši prilike, pravi nepotrebne faule... U obje utakmice protiv nas bio je užasan. Njihovi navijači sigurno su nezadovoljni i ljuti.

Šteta što je preskup, i dalje mislim da bi kod nas proigrao ko lud. 

Ipak, jedno je francuska liga i zajebavanje tamo, moguće da je i zbog toga ispao iz forme, uz onu povredu.

Ipak bih ja nekog manje zvučnog napadača, koji neće imati pritisak na sebi, kao što je Torres imao, ovako kad bi imali jednog koji bi igrao rasterećeno, vjerujem da bi mnogo bolje prošli sa njim. (Cardoza sanjam u CFC-u :D )

Po onome sto govore nasi ljudi iz kluba meni se sve vise pricinjava da ce ostati Eto i Torres,a da ce se njima samo pridruziti Diego Costa.Daj boze da gresim i da u neku semu upadne i Lukaku,ali ne izgleda tako.

Od napadača jedini možda Eto ostane, dovesti Costu po svaku cijenu i vratiti Luksa i konačno bi imali napad, Dovesti lijevog beka pod obavezno po mogučnosti Shawa i pokušati sa Van anholtom kao drugom opcijom u slučaju da Bertrand ode mada možda i ne treba jer je tu Azpi. U vezi kao zamjenu za Lampsa mogli bi pokušati dovesti Kroosa, koji bi se mogao rotirati i sa Oscarom na AM u. Luiza nikako ne bi volio da se proda. I još da kažem da več sledeće sezone očekujem da Jose uradi nešto slično sa Zoumom kao što je uradio sa Varaneom u Realu budući da je upitno koliko još Terry može igrati na vrhunskom nivou naravno pod uslovom da ostane.

Cech

Azpi(Brane) – Cahill(Brane,Luiz) – Terry(Brane,Zouma) – Shaw(Azpi,PvA)

Oscar(Ramires,Lamps)-Matic(Luiz)

Willian(Salah) – Reus(Oscar, Piazon) – Hazard(Schurrle)

Costa(Lukaku, Eto'o)

Ima nekih manje vjerovatnih opcija, kao recimo Reus i Oscar na cm-u, ali u svakom slucaju bi bilo lijepo vidit.

Ljudi ja sam isto tako mislio da cemo se otarasiti svih napadaca,ali onda malo saslusas sta govore nasi ljudi iz kluba i postane ti jasno kako stoje stvari.Zasto bi Torres otisao iz kluba koji se bori za trofeje u neki klub koji to ne radi i jos za manju platu.Znaci odlazi samo Demba i dovescemo Costu.Sto se tice ostalih mislim da je ocigledno da ode Mikel i na njegovo mesto ce doci Chabolah.Nemamo mi los tim samo treba pojacati konkurenciju.Price o Reus-u zaboravite taj momak ocigledno voli Borusiju i nece otici.Isto tako sve vise se cini da cemo odustati od Shaw-a jer nema logike izbaciti iz prve postave ni Baneta ni Azpija.Sto se golmana tice ja bih jako voleo da provede Tibo sa nama makar i predsezonu.

Pa Ake ce biti prebacen u prvu postavu kao sto je vec sada,necemo sigurno dovotiti beka da bude prvi izbor.Jako bi voleo kad bi iskesirali sve pare sa pozajmica jer nam ne treba stvarno tolko igraca kad se za mnoge zna da nece sigurno vise nikad zaigrati u Celziju.Znaci Marin,Mozes,PvA,Bertrand,Saville,Lalkovic,Kakuta,McEachran,svi ti igraci nece nikad biti nivo koji nama odgovara i treba na njima praviti zaradu.

Znas i sam kakvi smo sa mladima a Shaw ce doci siguran sam. Treba engleza u ekipu a kud ces bolje od njega. :D

Otici ce Lampard i Terry ne mozemo ostati na brazilcima :D

Ma Terry nece otici sigurno,Lampard ce ostati,ali nece dobijati nikakvu minutazu vec tipa kao Essien ili Mikel ove sezone.Nema razloga da se izbace Bane ili Azpi iz prve postave kad nam je odbrana najjaca strana postave.Vise je realnije da kupimo Shaw-a pa da ga ostavimo 1 godinu na pozajmici nego da ga dovedemo odma da igra.

Moglo bi bit da ce Azpi i Shaw bit prvi izbor, pa kad jedan ne moze uskace Brane, a igra i stopera kad Terry i(ili) Cahill nisu u mogucnosti. U svakom slucaju ja sam za dovođenje Shawa

Vi ste u zabludi :D Azpi moze Banetu da uzme mjesto jedino kad Bane krene u dom penzionera . 

Prvo što se tiče posta gore gdje je Reus stavljen na AMF to je grijeh onaj čovjek je rođeno  krili, klasično krilo i jedno od najboljih krila danas sa druge strane imaž Salaha,Schurrlea,Oscara sve su to sjajni igrači mislim da bi neko od njih morao da ode ako bi Reus došao kod nas mada i ja da se ne lažemo sanjarim trojac Reus-Oscar-Hazard, ali opet Šurli,Wilian,Salah sve su to sjajni mladi igrači...

Slažem se da dosta igrača sa posudbe treba prodati dok se još koja banka može uzet na njima ostaviti najviše 10 igrača od ovih 30 što su na posudbi

Vi ste u zabludi :D Azpi moze Banetu da uzme mjesto jedino kad Bane krene u dom penzionera . 

Azpilicueta ima potencijala da bude bolji od Ivanovića a kakve utakmice ove sezone pruža, to će vjerovatno biti uskoro...

Mourinho nije poznat da nekoga menja ako za to nema potrebe,a posto je odbrana najjaca karika ove sezone mislim da u njoj nece biti nikakvih promena barem sto se tice prve cetvorke.Krila imamo na bacanje tako da od price Reus i slicni nema nista,sto znaci da treba pojacati zadnjeg veznog i napadaca.Ovo je ocigledno da se desi Mikel ce napustiti klub,Lampard mosta ostane,ali tek kao 3-4 izbor,sa pozajmice ce se vratiti Chabolah i Marko van Ginkel ce opet biti u prvoj postavi.Ocekujem da Ake,Baker i jos neki mladi igraci koji su ove sezone ostali da bi mogli biti home grown igraci odu na pozajmicu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.