Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

U ovom trenutku niko ne moze biti prava 10ka

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ne vidim da Willian moze biti 10ka, al dobro :)

Sto buraz? Koju tekmu da se isproba, bice prilika i prostora za to. Taman kad Mou bude Oscara odmarao. 

Nešto se šuška kako je Cavani nezadovoljan što mora igrati na desnom krilu zbog Zlatana pa bi kao mogao tražiti transfer na ljeto. On bi bio fenomenalno pojačanje. Treba prodati svu trojicu naših napadača za Edinovog sina, imam osjećaj da bi procvjetao u ovoj našoj ekipi.

nadam se da ce skontat da su pogrijesili sto ga nisu kupili na ljeto, pa ce ga sad pokusat dovest tj. na ovo iduce ljeto ako imalo ima istine da on hoce da ide ;)

Jose Mourinho : We are not going to buy striker in January,but we are talking to 2 top world class strikers for possible summer move ....

Gdje si nasao ovaj citat?

Jose Mourinho : We are not going to buy striker in January,but we are talking to 2 top world class strikers for possible summer move ....

"I'm not expecting moves. The market will be open for a month, so in the market you never know what can happen, but I don't think so."

Što je je - stvarno miran prijelazni rok imamo.

Sto buraz? Koju tekmu da se isproba, bice prilika i prostora za to. Taman kad Mou bude Oscara odmarao. 

Nisam do sad video da ima takav pregled igre i zavrsni pas kakav treba za poziciju 10(recimo Mata je isto pokazivao i kad je igrao sa strane). Mozda se i varam. 

Odlaskom Mate, izgubili smo jedinu pravu 10ku, cak je i Oscar vise CM nego klasicni play. Willian bi mogao da upadne tu, ali vise kao SS nego kao neko ko spaja saigrace sa golom.

Suska se da Kroos zateze oko novog ugovora, te da United posto-poto pokusava da ga privoli da predje u Manchester. 

E, to bi bilo pojacanje... CMF, AMF, disciplina, tehnika.... 

Kad vec krademo...

Dejvid Mojes je rešio da baš bude aktivan tokom zimske pijace. U petak veče je bio u Menhengladbahu, kako bi uživo posmatrao duel Borusije i Bajerna. Na stadion je došao u pratnji agenta Tonija Krosa, što je navelo na pomisao da se Junajted interesuje za nemačkog vezistu, ali je prema kasnijim saznanjima, menadžer Mančestera imao druge dve mete. Navodno je Mojes zainteresovan za vezistu Gladbaha Patrika Hermana, kao i napadača Bajerna, Marija Mandžukića, s tim da Hrvat uopšte nije bio u kombinaciji za meč.

Iako pola Evrope bruji o mogućem transferu Julijana Drakslera iz Šaleka u Arsenal, Arsen Venger uverava da nije zainteresovan za ofanzivnog vezistu tima iz Gelzenkirhena.

„To je iluzija! Ništa se ne dešava, stvarno vam kažem! Nema potrebe da dovodimo igrače na krilnim pozicijama, pa imamo ih 17 takvih“, pomalo ljutito odgovorio je Profesor.

Gdje nadjose Mandzukica? Pored RVPa i Rooneya da kupuje napadaca, a tu je jos i Welbeck, Cicarito se vjerovatno proda.

Dosta se pise o Kroosu i Danteu kao potencijalnom pojacanju..

Želje i pozdravi:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=24&nav_id=804180

Mandžukić može da ide iz Bajerna

Šta mislite? Kaže se da mnogo trči, radi i da je pravi borac. Zvuči kao igrač po Murinjovom ukusu.

Mandžo u Chelsea...

Hmmm ne znam kako da ti objasnim

NE !

Ispizdio bih 16 puta vise kad bi dosao Mandzukic nego sto sam ispizdio na odlazak Mate. PL i Bundesliga su razlika velika. Tamo igra u ubjedljivo, ali ubjedljivo najjacoj ekipi koja pritom ima 70% posjeda lopte u svakoj utakmici i gdje su odbrane jako propustljive, da ne kazem mehke. U Engleskoj bi ga bili u duelima pa bi na povrsinu dosla sva njegova prljavost koje ima na izvoz pa bi sijevali bespotrebni kartoni. Ako ode iz Bayerna to ce biti neka osrednja ekipa i vrlo vjerovatno ce mu karijera krenuti u smjeru u kojem ide ova Gomezova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.