Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

U engleskoj štampi se šuška da je Brazilac koji je odabrao da igra za špansku reprezentaciju dao usmeno obećanje Žozeu Murinju da će doću u Čelsi, a 'Daily Mail' prenosi i pod kojim okolnostima.

Naime, pošto Čeh i dalje brani na vrhunskom nivou, vreme kad bi Kurtoa mogao da ga zameni na golu se još uvek ne nazire, pa su na 'Stamford Bridžu' spremni da žrtvuju Belgijanca da trajno ostane u Atletiku kako bi se domogli Košte.

U svakom slučaju, ove se neće desiti pre leta, a i dalje je nepoznato kolika bi bila novčana razlika za realizaciju ove trampe.

Murinjo veruje da će Dijego Košta biti novi Drogba i planira da se igra vrti oko njega.

Robusnog napadača žarko želi i Arsen Venger, a Arsenal će zbog novog sponzorskog ugovora sa Pumom biti značajno konkuretniji pri kupovini nego ranije.

U engleskoj štampi se šuška da je Brazilac koji je odabrao da igra za špansku reprezentaciju dao usmeno obećanje Žozeu Murinju da će doću u Čelsi, a 'Daily Mail' prenosi i pod kojim okolnostima.

Naime, pošto Čeh i dalje brani na vrhunskom nivou, vreme kad bi Kurtoa mogao da ga zameni na golu se još uvek ne nazire, pa su na 'Stamford Bridžu' spremni da žrtvuju Belgijanca da trajno ostane u Atletiku kako bi se domogli Košte.

U svakom slučaju, ove se neće desiti pre leta, a i dalje je nepoznato kolika bi bila novčana razlika za realizaciju ove trampe.

Murinjo veruje da će Dijego Košta biti novi Drogba i planira da se igra vrti oko njega.

Robusnog napadača žarko želi i Arsen Venger, a Arsenal će zbog novog sponzorskog ugovora sa Pumom biti značajno konkuretniji pri kupovini nego ranije.

Pa mi smo najdebiliniji klub zasto stalno kupujemo igrace koji ce za 2 sezone vredeti kurac,a sad vreme po 50 miliona u ocima "velikih klubova".Pa radije bi da mi igra Lukaku makar bio i gori od Torresa nego da ovog dovodimo,a i sasvim je ocigledno da ce nas Kurta napustiti jer Cech moze braniti barem jos 5 godina.Mozes misliti neki ovde placu za Kurtom,a mozemo dovesti 5 novih golmana od 18 godina poslati ih svuda i jedan od njih bice novi Kurtoa.

Ovdje treba pokušati u ugovor staviti buy back klauzulu i prvi pick na njega ako ga druge ekipe budu htjele kupiti,  u slučaju da ga prodamo. 

Nešto slično se radi u Italiji. 

Ma covek je prerano dosao i mislim da nebi trebalo biti previse tuge oko njegovog odlaska,a i da se ne lazemo on je vise puta ponavljao kako zeli ostati u Atleticu i Celziju slao samo neke ultimatume kako zeli igrati.Ne treba nam nikakva buy back klauzula jer mozemo napraviti jos 5 novih golmana za par godina.

Zašto ne staviti buy back klauzulu??? Jel nama to šteti???  A evo vidim sve se udaramo u guzicu kako imamo dobre golmane, osim Petra naravno. I naravno da će momak govoriti da želi igrati. 

Zašto ne staviti buy back klauzulu??? Jel nama to šteti???  A evo vidim sve se udaramo u guzicu kako imamo dobre golmane, osim Petra naravno. I naravno da će momak govoriti da želi igrati. 

Pa ja ne cujem ni jednog naseg igraca na pozajmici kako govori da nece da se vrati u klub ako ne igra u prvih 11.

Pa koji to od njih što su na pozajmici može igrati u prvih 11??? Curtoa može da nema Cecha, a Piazon bi vjerovatno na klupi bio ili oko nje. 

282efa3ddeae4eebace044a86e870787.jpg

Chelsea apparently have told Bayern to "name the price" for Tony Kroos. Told player "wages no problem" (via @JanAageFjortoft) #CFC #FCBayern

There is no chance that Bayern will let Kroos go in this window. Contract up 2015. Has rejected a new contract Big ones will all go for him.

Hmm

Ocemo Kroosa

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Pa koji to od njih što su na pozajmici može igrati u prvih 11??? Curtoa može da nema Cecha, a Piazon bi vjerovatno na klupi bio ili oko nje. 

282efa3ddeae4eebace044a86e870787.jpg

Salah je bolji... :lol:

• Autor
Lukaku uvijek prije Coste.

Costa jos uvijek ceka na svoj prvi pogodak u 2014 godini.Malo ga stalo,jedno polusezonu zablistao.

ma i nevjerujem da ces u januaru dogovarat transfer za ljeto :D

jbg do kraja sezone moze se svasta desit, neko novi iskocit u prvi plan za dovodjenje i sl

Falcaoa i Hulka smo isto dogovorili u januaru (i to više puta) pa su nam došli. Nema od tog usmenog dogovora ništa.

Treba sačekati kraj sezone i vidjeti kakav je zaista Diego Costa.

Što se tiče Kroosa, odličan igrač. Igra na pozicija koja nam je vrlo potrebna i koju će sljedeće sezone sigurno neki World Class Player popuniti, volio bih da to bude on.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/on-je-zvijezda-u-usponu-zaludio-je-sve-jose-mourinho-zeli-ga-odmah---321222.html

Za divno čudo vrlo dobar tekst o nekome igraču. A. Griezmann. 

Meni se osobno svidio način igre. Brz, prodoran, nisko težište....

I malo dobrih vijesti, nadam se istinitih. 

http://sportske.jutarnji.hr/-ja-u-psg-u--izmisljotine-/1159204/

Striker Costa has been linked with a move to Stamford Bridge from Atletico Madrid, where Blues keeper Courtois is currently on loan.

It was reported that an agreement had been reached between the two clubs.

“Thibaut is our player and I can only speak about him. Diego is not our player and I cannot speak about him,” said Mourinho.

And when asked if he believed Courtois, 21, would be at Atletico next season, he simply replied: “No”.

http://www.westlondonsport.com/chelsea/mourinho-rules-out-courtois-costa-swap

kao, uz chelsea i nacijac hajduka nemam ništa protiv jer hajduku će tih 3M itekako dobro doć, a romanu je to ništa...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.