Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mogući scenario: Luiza šutnuti, Zumu ostaviti i sledeće sezone na pozajmici, Teri da ode u penziju na kraju sledeće sezone. Tako da od 2015/16 ostaju Zuma, Varan i Kejhil koji će tada imati 30 godina.

Ja ponovo ponavljam svoje mišljenje da se na njeg računa kao na zadnjeg veznog ;) sad kad ce priliku dobit ne znam

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Tesko da ce se Real tako lako odreci Varanea.Svakako I ovako su tanki na toj poziciji.

Ako stvarno ima otkupnu klauzulu, i Chelsea bude zeleo da je plati, Real moze samo da gleda kako im igrac odlazi.

Ovo su više želje i pozdravi, ali evo da okačim ovde.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=23&nav_id=815597

Ibra: Dominirao bih i u Engleskoj

Reklamira se čovek. :D

"Mogao sam da igram u Arsenalu, svi to znaju, ali nisam želeo da budem na probi. Šta mislite kome je više zbog toga žao: Arsenu Vengeru ili Zlatanu?", pita se napadač "svetaca".

:D

Kolko covjek pati od paznje. Idi i odstampaj majicu s natpisom "Najbolji sam na svijetu, jesam!"

BhLeDePCMAI0FA2.png

ciljamo Falkaa ako je istina... i na sportske.net me jedan lik odusevi komentarom. Citiram

"Opet dovodimo igraca posle povrede kolena,sa duzom kosicom za 50 miliona,zar nista nismo naucili?! " 

Nisam vise ni za njega u Monaku me nije zadivio,onaj Riera ili Riviera kako li se vec zove vise pokazao od njega... Nesto nisam za taj transfer.

ciljamo Falkaa ako je istina... i na sportske.net me jedan lik odusevi komentarom. Citiram

"Opet dovodimo igraca posle povrede kolena,sa duzom kosicom za 50 miliona,zar nista nismo naucili?! " 

Nisam vise ni za njega u Monaku me nije zadivio,onaj Riera ili Riviera kako li se vec zove vise pokazao od njega... Nesto nisam za taj transfer.

Slazem se,rizik bi bio preveliki s obzirom da se povredio i to na duze vrijeme...Ne znam samo sta Murinju smeta kod Lukaku-a,pa zar je moguce da ga smatra losim igracem ?! Pogotovo bi nam Lukaku dobro dosao u utakmicama kada ne igramo dobro,kada ne mozemo nametnuti velik posjed lopte,pa bi mogli pokusati dugim loptama a on da spusta brzim krilnim igracima... jos kad skontam da Lukaku uopste nije los na lopti...?stvarno ne kontam

Već skoro tri godine pišem ovdje na forumu kako nam kriminalno previše fale veznjaci. Veliki broj vas kolega ovdje na forumu su me razuvjeravali u tome i navodili da imamo Ramiresa, Mikela, Lamparda itd.

Dolaskom Nemanje Matića pojedinci su malo otvorili oci i uvidjeli koliko znači imat pravog veznjaka u timu i koliki doprinos on nosi igri tima. Ali on sam nije dovoljan. Nama treba još jedanj razigravač. Čovjek koji će znat zadržat loptu, smirit igru, potegnut kad treba potegnut itd. Tipa ono što Modrić radi u Realu. Takav igrač nama fali.

Neko je ovdje na forumu napisao da od Ancelloti-a Chelsea nema igru. Pa naravno da nema. Nakon njega Essien-a su unistile ozljede, Ballack je otišao, Lampard sam nije mogao vući cijeli klub, a Mikel i Ramires (koliko vam to god teško za prihvatit) nisu igrači za velike klubove. Tako da je činjenica da nama osim napadača još više fale pravi veznjaci.

Tako da očekujem prodaju MIkela ili Ramiresa (njega bi zadržao jer kad hoće i kad je u formi može nam odlično poslužit), Lampard je već stvarno star i upitno je dal će uopće produljit ugovor, a Van Ginkel je pod velikim upitnikom zato jer je jako mlad, nema iskustva, tek je u razvoju a još i imao ovakvu tešku ozljedu.

Znači ovo ljeto CM i napadač ili će ovo bit još gore sljedeće sezone.

Povezuju nas sa dvorskom ludom.

Transfer news: Jose Mourinho hints at Chelsea move for Mario Balotelli.

Jose Mourinho has fuelled speculation that Chelsea could make a move for AC Milan striker Mario Balotelli this summer.

There have been reports the former Manchester City forward is unsettled in his native Italy amid intense media scrutiny and there are suggestions he could return to the Premier League.

And Mourinho has hinted that Chelsea could step in and make a bid for the 23-year-old Italy international.

"In football you never know the future," Mourinho told Yahoo.

"Balotelli is with a big club at the moment but you never know the future.

"They want to keep the best players and want to keep the best Italian players. But Mario has already been in English football before.

"I'm not going to be manager of Milan or the Italy national team, but he's a good kid and somebody I'd like to work with again."

Balotelli has previously claimed he would like work with Mourinho again.

"Of course I would like to play under Jose again," Balotelli said earlier this year.

"In my first days at Inter we had some problems, but then it turned into a mutual respect, and now we have a real friendship.

"It is never boring playing under Jose. When you are in Mourinho's team it is a family and he coaches on the principal that if all is well with the family it doesn't matter what is going on outside the team."

Source: Sky Sports

Evo prvo "pojačanje"

Još jedan Hrvat koji nikad neće nit prismrdit prvim 11. Ne razumijem te rane odlaske van. Umjesto da ostanu u Hr do barem neke 22-23 godine di bi se razvili i standardno igrali, oni odu za prvim parama i praktički si unište karijere. Upravo ono što je prije neki dan Mou govorio.

http://www.24sata.hr/nogomet/chelsea-je-kupio-talentiranog-golmana-zagreba-karla-zigera-356572

Nije on ništa uništio, do 18 će on skupit dosta para, pa posudbe, vamo tamo, ode u neki slabiji klub i živi bez brige cijeli život... Al ko zna možda naslijedi Courtoisa

Nije on ništa uništio, do 18 će on skupit dosta para, pa posudbe, vamo tamo, ode u neki slabiji klub i živi bez brige cijeli život... Al ko zna možda naslijedi Courtoisa

Živi moj *urac bez brige cijeli život. Kad čovjek ima više para, prirodno mu je u naravi da i više potroši. Budi bez brige, pare brzo nestanu.

Al zar mu nebi bilo pametnije da ostane u Zagrebu, da bude prvotimac u svim selekcijama, da se izbori za seniorsku momčad i onda ako je pravi talenat otići će van i napravit pravu karijeru. Pogledaj kod nas primjer pravog sustavnog rada. Čorluka, Modrić, Eduardo itd. itd. Da su oni otišli van sa 17-18 godina ja ti velim da nebi ni upola uspjeli i zaradili kao sada.

Edit: Samo da nadodam radi usporedbe. Evo vam te nove generacije talenata koji su otišli s prvim parama. Tipa Radošević, Rebić, Livaja, Kovačić, Halilović (odlazi ovo ljeto). Otišli su sa 17-18 godina i sada il griju klupu ili nit ne prismrde prvoj momčadi i propast će. Odma u startu kad trebaju najviše napredovat oni su zakinuti i da imaju taj potencijal i talenat nikad neće dostignut razinu jednog Bobana, Šukera, Prosinečkog itd. il od novijih generacija Modrića, Mandzukica, Srne itd.

Nije isto otići sa 12 i sa 18 godina. Sa 12 je on dovoljno mlad da radi sa kvalitetnijim trenerima i višoj razini da bi dovoljno naučio, odnosno još više, jer će se naviknuti na novi režim rada i discipline i tada se lakše on odgaja na novi način, a i lakše će se priviknuti. 

Dok sa 18 ti, ako si talenat, već kucaš na vrata prvoj ekipi i onda te oni, kao mi, šalju na posudbe i gledaju od čega si satkan. Tu se promjeni puno ekipa, stilova igre, načina rada, trenera.... 

Neće oni momka od 12 god slati na posudbe. 

Edit: Samo da nadodam radi usporedbe. Evo vam te nove generacije talenata koji su otišli s prvim parama. Tipa Radošević, Rebić, Livaja, Kovačić, Halilović (odlazi ovo ljeto). Otišli su sa 17-18 godina i sada il griju klupu ili nit ne prismrde prvoj momčadi i propast će. Odma u startu kad trebaju najviše napredovat oni su zakinuti i da imaju taj potencijal i talenat nikad neće dostignut razinu jednog Bobana, Šukera, Prosinečkog itd. il od novijih generacija Modrića, Mandzukica, Srne itd.

jbg,nije to samo kod vas,tako je na celom balkanu,slaba su nam prvenstva,klubovi su jadni,situacija uopšte u društvu utiče na sve to,svi gledaju da što pre pobegnu ako im se ukaže prilika,sportisti nisu izuzeci

A nije bas kroos isti tip igraca kao oscar. Nije trebalo Matu prodavati jbg

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Sa MAticem u timu mozemo imati Kroosa i ne izgubiti previse na cvrstini i defanzivi na kojima Mou toliko insistira. Kroos je najbolji kada iza njega igra Martinez, te kad je rasterecen da misli i igra kreatorski.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.