Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Meni je u sustini sve jedno,čuo sam neke priče da su prioritet levi bek,štoper i napadač,do leta može dosta toga da se promeni a uvek može da uleti i neka kupovina u poslednji čas,ništa ne isključujem,treba sačekati i razvoj situacije oko Terija,Lamparda i Kola.

Počeo je Murinjo već da baca koske,Varan,Baloteli....biće tu svašta

Ovako kad bi me neko pitao šta bih najviše voleo sigurno bi to bio napadač,koji god,samo da ubodemo taj transfer,sve preko toga je puna kapa.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Da se nadovezem na brata Chibu. 

Napadac je must-have, must-bay, kako god. 

I Mourinhu je definitivno jasno, da iako s vremena na vreme bljesnu, trojica postojecih nisu ni blizu dovoljno kvalitetni i konstantni za klub ambicija kakve ima Chelsea. 

Nadam se da to nece biti Falcao, potajno prizeljkujem Cavania a ocekujem Costu. 

Sto se stopera tice, tu je situacija dosta komplikovana. 
Luiz nije u prvom planu, to je vec i vrapcima jasno, i verovatno ce otici. Kapitenu ce biti ponudjen jednogodisnji ugovor, koji on ima pravo da odbije. Ako se dogode ta dva odlaska, trebace nam jos jedan stoper, pored Zoume. Vrlo moguce da ce to biti ili Mangala ili Varane. Moj glas ovom drugom. 

Gotovo je izvesno da ce nas A Cole napustiti na leto. 

Luke Shaw je vec vidjen kao njegov naslednik, ali to je daleko od sigurnog. Prebogati i nikad siti Manchester City i onaj drugi Manchester, kome gori pod nogama gde god pogledas nam mogu pokvariti posao. Ako ga klub stvarno zeli, mora se raditi kao sa Maticem, brzo, konkretno i uspesno.

Shaw je dovoljno dobar da izbaci Azpija iz startnih, sto i nece biti veliki problem, Bane ne moze sve sam, nisu mu vise 25god. 

Svako drugo resenje nagovestava da ce Dave biti prvi izbor po levoj strani. 

Što se napada tiče vratiti Lukakua sa posudbe i dovesti još jednog world class špica i ostaviti jednog od ove trojice u timu vjerovatno Eta mada bi ja prije kao trećeg napadača stavio nekog mladog ali znamo da je to kod nas misaona imenica.

Odbrana ako nas Luiz nažalost napusti pored JT,Cahilla i Zoume dovesti još nekoga mada ja bih opet pokušao sa nekim iz akademije...

Vezni red ne znam pojma ako Oscar ne zaigra to će biti sjajno...

ma slabi smo nešto kad su u pitanju štopreri iz akademije,bar se meni ne svidjaju a daleko od toga da su dorasli nivou prema tako da od toga nema ništa dok npr za jednog feruza dajem glavu da bi bez problema mogo da igra recimo za jedan WBA,mislim da će Čelzi sledeće sezone da bude još jači a to povlači i veću odgovornost,očekivanja tako da ne vidim neku mogućnost da neki klinci dobiju priliku bar kad je u pitanju prvi tim,pozajmica za njih puna kapa

drugo to za napadača,kontam da je neka granica do 35 miliona,ne verujem da će preko toga ići,od kad je  Emenalo seo u fotelju ,to nam je bio plafon,očekujem da se dosta para pljune ali ne vidim da sve to ode na jednog igrača osim ako ne uleti neka izvanredna prilika

Murinjo je skoro izjavio da igrači tipa Kavani,Falkao nedodirljivi zbog paprenih transfera i ogromnih plata tako da mislim da i oni otpadaju

Centralni vezni, napadač i levi bek. I naravno da nasi mladi iz akademije i sa pozajmica imaju značajniju ulogu u timu i više igraju

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Mandžo opet zabio.. Ništa čudno. Jadan Hazard šta sve servira Torresu, a ovaj to ne zna spremit, a igrač poput Mandže bi to sve spremao u mrežu, a to nam treba. Meni je prvi pik Cavani, ali protiv Mandže nema ništa protiv :D

Po meni trebaju nam:
LB - Shaw
AMF - Kroos ili... ne znam, neko
ST - Cavani, Mandžo, Falcao, LUKAKU!

Dobar je Ramirez za klupe. Bila bi velika greška ga prodati kao i Oscara.
Neće ti se ispuniti te želje ma koliko ti to želio.
Jedino bih se s tobom složio da su nam potrebna pojačanja ali ne i prodaja ovih igrača.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Napadač svjetske klase nam nasušno treba. Veliko je pitanje koga dovesti. Ja ni sam više ne znam šta da mislim. Neka Jose odluči, a mi mu trebamo vjerovati.

Druga pozicija je lijevi bek, tj. Luke Shaw. Nema puno dileme nego dovesti ovog momka i to što prije je moguće. Nešto ne vjerujem da će više od ova dva igrača doći na ljeto, a i ne trebaju nam.

S poštenim napadačem koji bi nas nosio i osvajao bodove za nas, siguran sam da možemo do titule.

Dobar je Ramirez za klupe. Bila bi velika greška ga prodati kao i Oscara.
Neće ti se ispuniti te želje ma koliko ti to želio.
Jedino bih se s tobom složio da su nam potrebna pojačanja ali ne i prodaja ovih igrača.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

I Ramires i Oscar su dobri igrači za klupe. Slažem se. Problem je što su oni reprezentativci Brazila i imaju već stvorenu reprezentaciju. Zar misliš da bi si oni dopustili da ostanu u Chelseaju a da budu džokeri s klupe? Mislim da ne. A da su kvalitet za stalnih XI Bogme nisu. Od dolaska u Chelsea ni jedan ni drugi nisu pokazali da zaslužuju da imaju zacementirano mjesto u prvih XI.

Prodati brazilske polovnjače Ramiresa i Oscara i dovesti igrače za te pozicije koji će praviti razliku na terenu.

Slazem se. Njih dvojicu prodati, dovesti igrace koje prave razliku, a mlade nade iz akademija, sa pozajmica staviti na klupu

Slazem se. Njih dvojicu prodati, dovesti igrace koje prave razliku, a mlade nade iz akademija, sa pozajmica staviti na klupu

komotno i williana sa njima. Te dovest igraca koji pravi razliku

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Ramires ispucao kredit? Nakon svih dobrih tekmi, igra lose 1 polusezonu i tteba ga rijesit. Dok ovaj cupo nista nije napravio i treba mu kredit. Nego, ramiz nece nigdje to je skoro pa sigurno Sent from my HTC One V using Tapatalk

DIego Costa je svakim golom sve blizi  SB-u... 

Nas vezni red(citaj Oscar i Ramires), kad su bili u formi(na pocetku sezone) su vukli i drzali tim u vrhu tabele. Hazard je tek kasnije proigrao. Problem je sto su obojica pali u formi sad kad nam trebaju najvise, a nema vise Mate i De Bruyna da uskoce i promene plimu. Sreca pa je dosao Matic, inace bi stvari bile jos gore. 

Timu fali kontinuitet, necu sad da trubim zasto je to tako, to bi svako ko Chelsea prati poslednjih par godina morao da zna. 

Ne verujem da ce biti velikih promena u sastavu na leto, jedino u slucaju odlazaka. Moguce da Mou proba da ukrade Kroosa, ako United ili Arsenal zagrizu, ali to nije izvesno. 

Sem njega, jos trojica igraca mogu nadograditi nasu igru na sredini, a da kostaju priblizno toliko... Gundogan(BVB), Barkley(EFC), Koke(ATM). 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.