16. mart 2014.12 god. comment_167599 Slažem se s Caetom, Arda je igračina. Samo, nažalost nisam vidio da ga povezuju s nama. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167623 Blage veze nemam ko je i šta je ali povezuje se sa nizom klubova iz engleske medju kojima je i Čelzi,na kraju sezone mu ističe ugovor http://www.transfermarkt.co.uk/en/caner-erkin/profil/spieler_39333.html Lijevi bek Fenera sa sjajnom lijevicom dobar šut i centaršut tačnije ima odličan šut i veoma dobro izvodi slobodnjake to je sve što znam nisam ga puno gledao ne znam kakav je u odbrani mislim koji je tip beka. Ovo što znam znam iz pregleda...Ja bih radije uzeo Shawa ako već uzimamo LB Što se tiče sredine prije bih uzeo Lallanu negu Ardu mada sam nekada(prije odlaska u Madrid) govorio da je Arda sjajan igrač ... Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167628 Ma ja sam to napisao usput samo,nije to ništa ozbiljno neznam dal sam gore pisao al ajd ponovo ću,Falkao je izjavio da vidi sebe u monaku,pa je i predsednik monaka il neko tamo mudo izjavilo da nema teorije da on ode na leto itd Kavani slična priča,izjavio je skoro da vesti o njegovom nezadovoljstvu nisu istinite itd to sve može da znači a i ne mora,evo kako smo Vilijana jurili kolko pa je on na kraju otišo u Anži(da da Anži,oni su poslednji na tabeli sad) i morao je da ode u neku tamo vukojebinu da bi ga Totenhem pozvao i mi na kraju potpisali Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167630 Ma na Falcaa treba zaboraviti, dok je Cavani vjerujem druga priča njega bi se i dalo dovesti ali opet ja više volim ove mlađe igrače... Inače jesam li samo ja ovih dana 324 puta naletio na priču da bi Messi mogao u PSG ? :huh: Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169201 Dolasci : - Shaw (Daleko najtalentovaniji bek na svijetu + još je Englez.) - Reus (Bolji igrač od Oscara i Williana.) - Džeko (Podhitno nam treba napadač, u City-ju nije prva opcija. Možda je Costa bolje riješenje, ali i skuplje.) - Rakitić (Kreator koji nam podhitno treba.) Odlasci : - Mikel, Ba, Torres, Cole, Moses, Marin, Bertrand, Oscar, Willian, Eto'o + jože neki igrači sa posudbe Sastav za sezonu 2014 / 2015 :D Golmani : - Courtois, Cech Štoperi : - Cahill, Luiz, Zouma Bekovi : - Bane, Azpi, Shaw Zadnji / Centralni vezni : - Matić, Ramires, Rakitić, van Ginkel Ofanzivni vezni : - Hazard, Piazon, Schurrle, Salah, Reus Napadači : - Džeko, Lukaku, Bamford *Napomena + Terry i Lampard (oni nisu glavne opcije, ali uvijek mogu uskočiti kada zatreba.) Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169202 Dolasci : - Shaw (Daleko najtalentovaniji bek na svijetu + još je Englez.) - Reus (Bolji igrač od Oscara i Williana.) - Džeko (Podhitno nam treba napadač, u City-ju nije prva opcija. Možda je Costa bolje riješenje, ali i skuplje.) - Rakitić (Kreator koji nam podhitno treba.) Odlasci : - Mikel, Ba, Torres, Cole, Moses, Marin, Bertrand, Oscar, Willian, Eto'o + jože neki igrači sa posudbe Sastav za sezonu 2014 / 2015 :D Golmani : - Courtois, Cech Štoperi : - Cahill, Luiz, Zouma Bekovi : - Bane, Azpi, Shaw Zadnji / Centralni vezni : - Matić, Ramires, Rakitić, van Ginkel Ofanzivni vezni : - Hazard, Piazon, Schurrle, Salah, Reus Napadači : - Džeko, Lukaku, Bamford *Napomena + Terry i Lampard (oni nisu glavne opcije, ali uvijek mogu uskočiti kada zatreba.) Samo ću reći .. jako loše Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169207 Dolasci : - Shaw (Daleko najtalentovaniji bek na svijetu + još je Englez.) - Reus (Bolji igrač od Oscara i Williana.) - Džeko (Podhitno nam treba napadač, u City-ju nije prva opcija. Možda je Costa bolje riješenje, ali i skuplje.) - Rakitić (Kreator koji nam podhitno treba.) Odlasci : - Mikel, Ba, Torres, Cole, Moses, Marin, Bertrand, Oscar, Willian, Eto'o + jože neki igrači sa posudbe Sastav za sezonu 2014 / 2015 :D Golmani : - Courtois, Cech Štoperi : - Cahill, Luiz, Zouma Bekovi : - Bane, Azpi, Shaw Zadnji / Centralni vezni : - Matić, Ramires, Rakitić, van Ginkel Ofanzivni vezni : - Hazard, Piazon, Schurrle, Salah, Reus Napadači : - Džeko, Lukaku, Bamford *Napomena + Terry i Lampard (oni nisu glavne opcije, ali uvijek mogu uskočiti kada zatreba.) Znači igra se PES Master Liga?? :D Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169220 Dzeko da dodje u Chelsea su sanse manje od 1%. Najvjerovatnije ce produziti ugovor sa Cityem. Mislim da City ga se nece odreci a niti da se njemu ide. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169244 Ne citirajte ceo post da bi napisali samo 3 reči Chiba ne volim kada me ljudi prozivaju ovako indirektno.. Reci lijepo "King retarde glupi nemoj da citiraš cijeli post da bi napisao tri riječi" :P Prijavi
31. mart 2014.12 god. comment_169375 http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-torres-etoo-ba-3302263?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Prijavi
31. mart 2014.12 god. comment_169397 King retarde glupi nemoj da citiraš cijeli post da bi napisao tri riječi :D Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169837 Uz napadača, što je svima jasno, trebao bi nam i povučeni playmaker, znači netko tko bi igrao uz Matića, a može dirigirat igrom, određivat tempo, znači igrač tipa Modrić. To ne mogu ni Lamps ni Ramires, za Mikela je pitanje oće uopće ostat u klubu, a van Ginkel je mlad i treba vidit koliko se na njega može računat. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169848 A ni stoper nebi bio na odmet, Terry je sve stariji, a pitanje je kako ce igrat Zouma. Ni malo konkurencije Oscaru nebi bilo lose. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169850 Dolasci : - Shaw - LB - Moura ili Reus - RM - Costa - ST - Modric - CM - Kroos- AMF Odlasci : - Mikel, Ba, Torres, Moses, Marin, Bertrand, Oscar, Van Anholt, Kakuta, Cliffor, Delac, Cech, Ramires, Willian Ostali na posudbu Sastav za sezonu 2014 / 2015 :D Golmani : - Courtois, Shwarzer, Blackman Štoperi : - Cahill, Luiz, Zouma, Kalas (Terry produziti ugovor al za duplo manju platu i biti uglavnom na klupi) Bekovi : - Bane, Azpi, Shaw, Cole Zadnji / Centralni vezni : - Matić, Romeu / McEcharen, Modric (Lampardu duplo manja plata, ugovor na jednu godinu) Ofanzivni vezni : - Hazard, Piazon, Schurrle, Salah, Moura, Kroos Napadači : - Lukaku, Eto, Costa Ako je nerealno dovesti Kroosa onda Draxlera isto umesto Modrica , Barkley bi mogao. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169863 Šanse da će Modrić doć ne da su ravne nuli, već su u minusu. Ništa bolja situacija nije ni sa Kroosom. Reus nam ne treba, tu imamo Hazarda, Schürrlea, Williana. U obranu dolazi Zouma, Bane može stopera odigrat, a mogli bi Omerua, Chalobaha ili Akea premjestit u prvi tim. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169897 AMF obavezno dovesti. Oscar bez konkurencije je smesan igrac, mnogo je bio bolji dok je u ekipi bio Juan Mata. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169903 Kreator igre svakako treba dal AMF ili CM svejedno ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169907 Zelje, cestitke i pozdravi, po ko zna koji put. Sreca pa izmislise FM... Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169919 Zelje, cestitke i pozdravi, po ko zna koji put. Sreca pa izmislise FM... Samo mi kazi da li bi sa ovakvom ekipom krenuo sledece sezone? Mora neke promene, ne da promenimo ceo tim, ali neke pozicije obavezno. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169921 Pa vi bi mijenjali Oscara,Ramiresa,Terrya, desno krilo. Napadac dolazi pa ne nabrajam Oscar je prvi dio sezone bio odlican, malo reci. Isli bi u sezonu novu sa Willianom a sa Oscarom nebi koji je koliko-toliko pokazao ove sezone da moze rjesavat utakmice, voditi ekipu do pobjede. Covjek je mlad, moze jos napredovat. Nije trenutno u formi, ne samo on, dosta nasih nije u formi. Kad krene jednom svi ce razvaljivati. Ako se bude mijenjalo svake sezone ekipa nikad nece se stvoriti novi stubovi Chelsea. Kao nekad Terry-Lamps-DD Sigurno je da nam stize novi napadac, elhamdullilah. Jos bi jednog igraca kreativnog pored Matica da bi ova ekipa dobila svoj puni potencijal Naravno Ramiresa ostaviti. Ali sam napadac ce uveliko podici ekipu, promjeniti je. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169982 Oscara bi bilo grijeh prodati. I velika greška. Zašto? Navest ću sličan primjer. Sturridge koji je prvu dio sezone bio naš glavni igrač i vadio nas iz utakmice u utakmicu (jer su ostali bili loši), kasnije u drugom dijelu sezone je pao iz forme i mi smo ga na kraju prodali. Sada, kao što vidimo, to je ispala VELIKA GREŠKA! I toga smo svjesni, njegov kvalitet ne možemo osporiti. Ni oni koji su ga nazivali sebičnjakom mu više ništa ne mogu zamjeriti. Napadaču koji zabije 20+ golova ne možeš ništa prigovoriti. Mi smo ga se olahko riješili i sada tu grešku skupo plaćamo. Da ne bi napravili istu grešku, igrača kao što je Oscar ne smijemo prodati. Barem sam ja svjestan njegove kvalitete, za druge ne znam. Ali bio sam svjestan i kvalitete koje je Sturridge imao, i rekao sam da ćemo kad tad žaliti i evo žalimo. Nisam ni ja zadovoljan Oscarovom igrom i zalaganjem u zadnje vrijeme ali da se to popraviti. Nije rješenje da ga se riješimo. Sličnog sam mišljenja i za Ramiresa. Svjestan sam da nam trebaju pojačanja i među igračima još jača konkurencija. Mourinho voli da ima jaku konkurenciju na svim pozicijama. Još prije dvije-tri sezone uzastopno sam priželjkivao centralnog veznog, igrača koji će zamijeniti Lamparda, ali bukvalno. Ne igrače, tipa Van Ginkel, Romeu, De Bruyne. To su samo mladi pokušaji. I sljedeće sezone želim pravog centralnog veznog, ne nekog Barkleya niti bilo kojeg drugog klinca. Ja sam siguran da ćemo dovesti napadača i golgetera. Za ostale pozicije nisam siguran. Mada se ne bih žalio kada bi ih pojačali igračima kao što su Draxler, ili Reus... :p Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.