26. januar 2014.12 god. comment_160192 Mandzo jeste trkac al nije igrac koji donosi neku razliku na terenu. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160196 mi se to mislimo oko napadaca a imamo Lukakua koji briljira u evertonu.... Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160200 Pa da se vama dadne da sami napravite svoga igrača,nači psihu, motoričke sposobnosti, dribling... vi opet nebi znali šta bi. Kako to igra Dortmund, kako igra Napoli ili sada PSG, kako igra Barcelona. Znači tek kada igrač dođe u neki klub i dobije priliku onda mu sudite. KDB će biti drama, legenda, aj na izlaz, Salah tek došao i odma se kaže da će sjediti na klupi. Nije ovo važno za Mandžukuća sada nego općenito govorim. Nekim igračima se možda može okoprilike reći da mu fali nešto, ali do sada sam bezbroj puta sam razuvjeren bio kada kažu da neki igrač nemože pa dobije priliku pa im se smije u lice, ili obrnuto. Mislim da ste to, ako niste nigdje drugo primjetili, barem u CFC-u mogli primjetiti kako "talenti" propadaju a "normalni igrači" postaju igračine. Nije mi jasno kako onda tek procjenjujete ljude??? Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160212 Talenti propadaju jer mi imamo para i kupujemo igrace od 50miliona Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160221 Talenti propadaju jer mi imamo para i kupujemo igrace od 50miliona Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160251 Balotelli has revealed that he is no longer at war with Mourinho - and has opened up the possibility of a move to Chelsea [Mirror] Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160265 Uopšte nije tip igrača koji bi se uklopio u Chelsea. Što se tiče njega kao osobe ne želim ništa da komentarišem jer ne znam puno a i mediji sve to prepucavaju kao i uvijek Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160275 Uopšte nije tip igrača koji bi se uklopio u Chelsea. Zamisli da igramo kao City s 2 napadača - i to s balonjom i lukakuom. Protivnički obrambeni igrači nebi živi izašli s terena :D Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160286 Zamisli da igramo kao City s 2 napadača - i to s balonjom i lukakuom. Protivnički obrambeni igrači nebi živi izašli s terena :D Ja sam se 2 godine nadao da bi smo nekad mogli zaigrati sa 2 napadača i ništa a sad dolaskom Mou-a moja nada je u krvi ugušena :hljeb: Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160497 Sada se na Griezmanna baca oko okano (Bild & Mirror) baš to čitam sad,ne pratim špansku ligu,totalno nepoznat igrač Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160511 Čitam opet opcija je da Costa ide nama a Thibo ostaje u Madridu a to mi se ne sviđa ni pod kakvim uvjetima. Thibu se mora sačuvati... Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160512 nesto mi naumpade, pa reko da napisem, cito sam nedavno ko interviju Wengera, naletio negdje nesjecam se gdje izjavio on ko Chamberlain ce izgleda igrat zadnjeg veznog od sad kod njih, i sad u kupu je bas to i igro :D a za prodaju Tibe nisam nikako, jebo Costu :D Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160520 Sta je ovo sve hobite dovodimo, evo sad i Griezmanna, a i on je krilo i to Hazardova pozicija, samo nam i on nedostaje.... Takodje izgleda da se ovi ne zezaju sto se tice transfera Coste, opasno se pise da smo zainteresovani, nezzz sta da mislim ..... Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160521 Thibu se mora sačuvati... to je skoro pa nemoguće,jedan mora da ode,ili čeh ili on,nema treća opcija,čitao sam za neku mogućnost da mu daju novi,bolji ugovor ali i to je sve u magli. do prošle godine bio je pozitivan po pitanju Čelzija,sad daje samo izjave kako bi da igra,bilo to u čelziju ili negde drugde,ne interesuje ga klupa,kako želi da se ta situacija brzo reši itd. bilo je nerealno da de brujne ostane,Mata isto,Murinjo pušta neke priče čisto da prodje vreme i na kraju su otišli iskreno u ove priče oko zamene igrača i ostale gluposti koje se vrte,ne pridajem im mnogo pažnje ali za ovo gore sam siguran,nema teorije da mi zadržimo i čeha i kurtu bbc javlja da čelzi radi na tome da dovede još jednog igrača Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160536 baš to čitam sad,ne pratim špansku ligu,totalno nepoznat igrač Gledao sam ga ja prošle sezone i malo ove, šta da ti kažem ima kvaliteta ali možda bi bio i višak jer uglavnom igra na krilu a toga nam više ne treba mislim može on doći ali sjedio bi na klupi a morali bi za njega dati 25M najmanje, a davanje tolikih para za grijača klupe je nepotrebno to ti ne trebam objašnjavati. Dok sa druge strane može igrati u špicu ali ne znam da li bi se adaptirao na englesku ligu. Mnogo komplikovano treba dva puta razmisliti prije nego što bi nešto radili po pitanju toga... Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160538 to je skoro pa nemoguće,jedan mora da ode,ili čeh ili on,nema treća opcija,čitao sam za neku mogućnost da mu daju novi,bolji ugovor ali i to je sve u magli. do prošle godine bio je pozitivan po pitanju Čelzija,sad daje samo izjave kako bi da igra,bilo to u čelziju ili negde drugde,ne interesuje ga klupa,kako želi da se ta situacija brzo reši itd. bilo je nerealno da de brujne ostane,Mata isto,Murinjo pušta neke priče čisto da prodje vreme i na kraju su otišli iskreno u ove priče oko zamene igrača i ostale gluposti koje se vrte,ne pridajem im mnogo pažnje ali za ovo gore sam siguran,nema teorije da mi zadržimo i čeha i kurtu bbc javlja da čelzi radi na tome da dovede još jednog igrača Sve ja to znam, ne mogu obojica biti tu, neće nijedan grijati klupu. Grijeh je zahvaliti se Cechu na uslugama ali opet šteta bi bila da se Courtois pusti jer će za koju godinu biti najbolji. Mislim da nitko nije očekivao da će doći do ovoga i da že se COurtois ovako brzo razviti... Sad je na upravi da vidi šta dalje, ali ne bi htio da ga mijenjaju, pogotovo ne za Costu koji je prljav do bola.. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160542 nije to greh,jbg,ponekad moras da biras izmedju dve opcije,nema ljutnje,dobro je to što su u pitanju naši igrači,tako da su sve karte u našim rukama,kako kog okrenes mi ostajemo world class golmanom a pritom možemo i dobro da zaradimo Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160563 Cech nek ide ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160564 Cech nek ide ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Kakav bogovski avatar, klicko direktor Marsa Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160566 To je caetovo delo xD Nas dvojica jos cekamo ban ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160593 Sta je bre sa ovim Diegom Costom,nikako,ni u ludilu njega ne dovoditi.. Ima sezonu gde ga vise s**e nego sto zna... Radije bi sa Lukakuom probao nego sa njim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.