Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa da se vama dadne da sami napravite svoga igrača,nači psihu, motoričke sposobnosti, dribling... vi opet nebi znali šta bi. Kako to igra Dortmund, kako igra Napoli ili sada PSG, kako igra Barcelona. Znači tek kada igrač dođe u neki klub i dobije priliku onda mu sudite. KDB će biti drama, legenda, aj na izlaz, Salah tek došao i odma se kaže da će sjediti na klupi.  

Nije ovo važno za Mandžukuća sada nego općenito govorim. Nekim igračima se možda može okoprilike reći da mu fali nešto, ali do sada sam bezbroj puta sam razuvjeren bio kada kažu da neki igrač nemože pa dobije priliku pa im se smije u lice, ili obrnuto. 

Mislim da ste to, ako niste nigdje drugo primjetili, barem u CFC-u mogli primjetiti kako "talenti" propadaju a "normalni igrači" postaju igračine. 

Nije mi jasno kako onda tek procjenjujete ljude???

Uopšte nije tip igrača koji bi se uklopio u Chelsea.

Zamisli da igramo kao City s 2 napadača - i to s balonjom i lukakuom. Protivnički obrambeni igrači nebi živi izašli s terena :D

Sada se na Griezmanna baca oko okano (Bild & Mirror)

Čitam opet opcija je da Costa ide nama a Thibo ostaje u Madridu a to mi se ne sviđa ni pod kakvim uvjetima. Thibu se mora sačuvati... 

nesto mi naumpade, pa reko da napisem, cito sam nedavno ko interviju Wengera, naletio negdje nesjecam se gdje

izjavio on ko Chamberlain ce izgleda igrat zadnjeg veznog od sad kod njih, i sad u kupu je bas to i igro :D

a za prodaju Tibe nisam nikako, jebo Costu :D

Sta je ovo sve hobite dovodimo, evo sad i Griezmanna, a i on je krilo i to Hazardova pozicija, samo nam i on nedostaje....

Takodje izgleda da se ovi ne zezaju sto se tice transfera Coste, opasno se pise da smo zainteresovani, nezzz sta da mislim .....

Thibu se mora sačuvati... 

to je skoro pa nemoguće,jedan mora da ode,ili čeh ili on,nema treća opcija,čitao sam za neku mogućnost da mu daju novi,bolji ugovor ali i to je sve u magli.

do prošle godine bio je pozitivan po pitanju Čelzija,sad daje samo izjave kako bi da igra,bilo to u čelziju ili negde drugde,ne interesuje ga klupa,kako želi da se ta situacija brzo reši itd.

bilo je nerealno da de brujne ostane,Mata isto,Murinjo pušta neke priče čisto da prodje vreme i na kraju su otišli

iskreno u ove priče oko zamene igrača i ostale gluposti koje se vrte,ne pridajem im mnogo pažnje ali za ovo gore sam siguran,nema teorije da mi zadržimo i čeha i kurtu

bbc javlja da čelzi radi na tome da dovede još jednog igrača

baš to čitam sad,ne pratim špansku ligu,totalno nepoznat igrač

Gledao sam ga ja prošle sezone i malo ove, šta da ti kažem ima kvaliteta ali možda bi bio i višak jer uglavnom igra na krilu a toga nam više ne treba mislim može on doći ali sjedio bi na klupi a morali bi za njega dati 25M najmanje, a davanje tolikih para za grijača klupe je nepotrebno to ti ne trebam objašnjavati. Dok sa druge strane može igrati u špicu ali ne znam da li bi se adaptirao na englesku ligu. Mnogo komplikovano treba dva puta razmisliti prije nego što bi nešto radili po pitanju toga...

to je skoro pa nemoguće,jedan mora da ode,ili čeh ili on,nema treća opcija,čitao sam za neku mogućnost da mu daju novi,bolji ugovor ali i to je sve u magli.

do prošle godine bio je pozitivan po pitanju Čelzija,sad daje samo izjave kako bi da igra,bilo to u čelziju ili negde drugde,ne interesuje ga klupa,kako želi da se ta situacija brzo reši itd.

bilo je nerealno da de brujne ostane,Mata isto,Murinjo pušta neke priče čisto da prodje vreme i na kraju su otišli

iskreno u ove priče oko zamene igrača i ostale gluposti koje se vrte,ne pridajem im mnogo pažnje ali za ovo gore sam siguran,nema teorije da mi zadržimo i čeha i kurtu

bbc javlja da čelzi radi na tome da dovede još jednog igrača

Sve ja to znam, ne mogu obojica biti tu, neće nijedan grijati klupu.

Grijeh je zahvaliti se Cechu na uslugama ali opet šteta bi bila da se Courtois pusti jer će za koju godinu biti najbolji. 
Mislim da nitko nije očekivao da će doći do ovoga i da že se COurtois ovako brzo razviti... Sad je na upravi da vidi šta dalje, ali ne bi htio da ga mijenjaju, pogotovo ne za Costu koji je prljav do bola..

Cech nek ide

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Cech nek ide

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA 

AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Kakav bogovski avatar, klicko direktor Marsa

To je caetovo delo xD Nas dvojica jos cekamo ban Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Sta je bre sa ovim Diegom Costom,nikako,ni u ludilu njega ne dovoditi.. Ima sezonu gde ga vise s**e nego sto zna... Radije bi sa Lukakuom probao nego sa njim. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.