30. januar 2014.12 god. comment_160975 A jel dobar Pašalić? Jel bi se mogao jednom izboriti za priliku? Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160984 prvo da ti kažem malo sam ga gledao jer max tv nemam (koji jedini daje prvu ligu, a streamovi su uglavnom loši) a na poljud rijetko idem, uglavnom u hajduku je manje više standardan prvotimac, talenta sigurno ima a sad može li ikad doć do chelseave razine teško je za reć... Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160987 Šta igra taj Pašalic. Odakle su mu korijeni? Da nisu iz Bosne?Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_160994 Ja ne znam nesto puno o njemu, roden u Njemačkoj, nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske, izgleda da igra nesto kao Lampard, moze i CMF i AMF http://www.express.co.uk/sport/football/456882/TRANSFER-NEWS-Toni-Kroos-to-Man-United-Mandzukic-to-Chelsea-Daryl-Janmaat-to-Arsenal Svi naši mediji prenose od expressa vijest da će Chelsea završiti posao s Mandžukicem već do sutra Uređeno 30. januar 2014.12 god., autor izmjene: El_Nino Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161045 Toni Kroos is now 8/11 favourite to sign for Man Utd before 1st February Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161048 Kladionicarska navlakusa... A cekace nasi da vide zvanicnu ponudu Uniteda, i onda reagovati. U boljoj smo poziciji da ga dovedemo, prema svim aspektima. Jedino ako je i on tradicionalista :D Sto se Mandzukica tice, ne verujem da ce se Pep odreci njegovih usluga u januaru. Jedini je klasicni spic u timu(a takav mu je redovno falio u Barci), a Lew stize tek na leto. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161054 Potpisao Pašalić http://www.index.hr/sport/clanak/pasalic-potpisao-za-chelsea-na-poljudu-ostaje-do-ljeta-hajduku-dva-milijuna-eura/724821.aspx Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161066 Takav klinac dobije 20000€ mjesečno, a vrlo vjerojatno je da će se sljedećih par godina vucarati po nekakvim nizozemskim ili portugalskim klubovima. :D Kolke pare u tom nogometu, čudo. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161073 Faik Jefri Bolkiah verovatno vam nije poznat iako ste veliki poznavalac fudbala. U pitanju je 16-godišnji mladić koji je posle probi u Arsenalu i Čelsiju ipak završio na 'Stamford Bridžu'. Ipak, ono što je zanimljivo za Bolkiaha je činjenica da je u pitanju rođak Sultana od Bruneja, drugog najbogatijeg šefa države na svetu čije se bogatstvo procenjuje na oko 20 milijardi dolara. Ovaj mladić je prethodnog leta bio na probi u Arsenalu, ali iako jeVenger bio impresioniran onim što je video, na kraju ipak nije došlo do dogovora. Bolkiah se školovao u Britaniji, a vreme će pokazati može li ovaj momak da uspe kao profesionalni fudbaler. Sta je ovo? Ili Sportske opet lupetaju :D ne bi me cudilo ni jedno,ni drugo. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161080 Šta mi sve uzimamo jebo te ovo ni na menadžeru nema... Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161081 Sta je ovo? Ili Sportske opet lupetaju :D ne bi me cudilo ni jedno,ni drugo. glavom i bradom ex Arsenal trialist Faiq Jefri Bolkiah has finally joined Chelsea Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161091 jao kakvi sve igrači nisu bili na probi u Arsenal,strašno,koliko njih su kasnije postali mega zvezde,aj da se i nama posreći sa ovim :D Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161129 da se prisetimo malo prošlosti Jan 31, 2012: Kevin de Bruyne, Genk to Chelsea, £6.7m najskuplji transfer poslednjeg dana prelaznog roka videćemo kako ko će odneti zastavicu ove godine Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161138 United ili arsenal ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161261 Da rezimiramo... Imali smo Mojsija, sad Muhameda... .Da l ima neki igrac da se preziva Nostradamus, ili mozda Tarabic :-? Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161266 Da rezimiramo... Imali smo Mojsija, sad Muhameda... .Da l ima neki igrac da se preziva Nostradamus, ili mozda Tarabic :-? http://www.transfermarkt.com/en/adel-taarabt/profil/spieler_45287.html Close enough. Prijavi
1. februar 2014.12 god. comment_161298 Čelsi pobedio u prelaznom roku! http://www.sportske.net/vest/transferi/celsi-pobedio-u-prelaznom-roku-164972.html Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162083 da pocnemo, Jedni navode da je Costa presao iz sponzorstva Nike u Adidas i to se opasno povezuje sa nama navodno...sa druge strane Sun navodi da je Mourinhno krenuo po Mandzukica,da ga dovede na leto. Napadac mislim da je broj 1. za letnji prelazni rok,za sada najvise se spominju Costa,Mandzukic,eventualno Cavani, Prijavi
5. februar 2014.12 god. Autor comment_162086 Nisam ni za Costu ni za Maria ali kada bih birao izmedju njih izabrao bih Costu,logicno. Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162090 Sto se golmana tice Cech mora da ostane,nije ostario,a sa druge strane,Courtois ceka.U svakom slucaju,zadrzati Marka Schwartzera a Hilaria pustiti da ide.Svi znamo kako Azpi igra na poziciji lijevog beka,a ja bih se iznenadila da Cole produzi ugovor sa nama.U korpu za ljetnju kupovinu stavljam Shawa koji bi sigurno bio u prvih 11.Mozda i van Aanholt ili Ake kao zamjena.U odbranu nikog vise,dobri smo.Za Josha McEachrana i Oriola Romeua,mislim da nema mjesta u timu.Gdje ce pored Rama,Matica,Lampsa,Obija i van Ginkela...sumnjam,prodati ih ili pozajmiti. Mou je rekao da ce se vratiti Piazon i Traore tako da su Marin i Moses visak,prodaja,pozajmica.I napadac! Kupiti gospodina x,vratiti Lukakua i mozdaaa Bamford.Ili ne,mozda ostaviti Toresa. Ma jok tri trenutna brata u napadu prodati prvi dan prelaznog roka.I to je to. Eto,to je moje misljenje. :smile: I imam pitanje.Je li Gallas kod nas ikad igrao na poziciji lijevog beka? Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162093 Dzeko ili mandzukic nek nam dodjuПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.