Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Prvo da vidimo koga prodati. Treba pokušati prodati što više igrača i ako je moguće bez pozajmljenih igrača sledeće sezone. Jedino kod Torresa dolazi u obzir svaka opcija, samo da ode što pre. Ponekad imam osećaj da je klub uklet njegovim dolaskom, i da će se sve totalno promeniti kad ode, počevši od atmosfere u timu. Naravno, nagađam da li je sve u redu ili nije.

Golman - Cech ostaje, bilo bi lepo vratiti Courtoisa čisto da Cech dobije konkurenciju ali verovatno nema ništa od toga. Momak hoće da brani i ostaje u Atleticu, osim ako je Murinjo potpuno odlepio pa ga se odrekne ili menja za Costu. Znači, druga opcija je Schwarzer. Ništa ja tu ne bi menjao niti bilo koga dovodio. Hilario ? Zar je taj još uvek u klubu ? Poslati ga bilo gde, samo smeta.

Odbrana - Bane, Cesar, Cahill, Terry, Kalas, Ake, Zouma. Svaka čast kapitenu ali nadam se da će mu biti smanjena minutaža sledeće sezone, mladog Francuza treba ''baciti u vatru'' i siguran sam da će se snaći. Cahill i Zouma izgleda odlično, Terry kao treća opcija, Bane takođe može da odigra kao CB. Desni bekovi Bane i Cesar, a Cesar može da igra i levog. Pošto Bertrand kao i Courtois ne želi da se vrati ako nema zagarantovano mesto a Cole napušta klub potreban je levi bek. United je valjda ''ukrao'' Shaw-a tako da nisam pametan koga dovesti ali ako ne znam ja znaće Murinjo. Luiza ne računam jer je na ''listi za odstrel'' a i čak kad bi ostao mislim da bi ga Mou koristio isključivo kao zadnjeg veznog. Mnogo je nesiguran u odbrani, loš u skok igri tako da je šteta ako se ne uzmu lepe pare za njega.

Sredina - Matić, Ramires, Lampard, Oscar, Hazard, Willian, van Ginkel, Salah, Schurrle. Chelsea ima strašnu sredinu terena ali nema napad pa ta ista sredina nije dovoljno došla do izražaja ove sezone. Podatak da Hazard ima 84 kreirane šanse a samo 10 asistencija (ili koju više) dovoljno govori. Dakle, samo Hazard. U ovom finišu sezone se najbolje vidi koliko nedostaje Mata i koliko je bolji kreativac od Oscara, ali ipak se slažem sa Murinjovom odlukom da ga proda jer se ne trudi kao Oscar kad je odbrana u pitanju. Potreban je jedan igrač na sredini, moja želja je da gledam Lallanu u dresu Čelzija ali mislim da su male šanse za to ili skoro nikakve. Priča se da je Isco nezadovoljan u Realu ali ni on se ne uklapa u Murinjovu priču (vidi pod Mata), tako da ni ovde nisam pametan koga dovesti.

Napad - Torres i Demba što pre iz Londona, Eto'o da ostane ali tek kao treća opcija. Vratiti Lukakua i Piazona, kupiti Costu (druga opcija nezadovoljni Cavani). Costa bi se mnogo bolje uklopio nego Cavani jer igra kod trenera čija je filozofija slična Murinjovoj, i koji je takođe odličan motivator kao Murinjo. Ne bi on imao nikakvih problema da se prilagodi potrebama tima, da se privikne na defanzivan fudbal u gostima i na kontranapade, a takođe ne bi imao nikakvih problema ako se Murinjo odluči za napadački fudbal (mada je to manje verovatno). Jednostavno, napadač koji je potreban Čelziju i koji bi se savršeno uklopio.

Odlasci: Hilario, Luiz, Cole, Mikel, Torres, Demba, Moses, Marin, Romeu, Bertrand...

Pozajmljeni igrači: Courtois, Van Aanholt, Kakuta

Povratnici: Lukaku, Piazon, McEachran

Dolasci: Costa ili Cavani obavezno, levi bek i vezni

Thorgan, Wallace, Bamford ?

Nema potrebe za dovođenjem više od 3 igrača, napadač, levi bek i vezni. Sve preko toga je gomilanje igrača i nepotrebno trošenje novca (u smislu dovođenja igrača koji će biti pozajmljen ili će grejati klupu tokom sezone).

Nebi volio da vrate Bamforda da nam bude 3 opcija u napadu zbog njegovog razvoja, igramo s 1 napadacem i on bi dobivao sanse na kapaljku. Mislim da bi ga bolje bilo poslati još jednu sezonu na posudbu u neki slabiji klub iz PL u kojem bi igrao.

Nesto slicno bi volio da naprave i sa mlađim Hazardom

Treba doneti odluku i biti fer prema svima,ne zelim da vidim kako neko dobije novi ugovor ili ostaje zbog svojih prethodnih igara.Ako pravimo velike rezove i ciljamu u buducnost onda treba biti objektivan prema svakog igracu bez obzira na ime.Dakle po meni su ovo igraci koji treba da napuste klub:Cole,Kalas,Bertrand,PvA,Mikel,Lampard,Torres i Demba.Njihova mesta bi popunio sa Shaw,Zouma,Ake,Chabolah,Romeu,Thorgan,Lukaku i jos 1 WC napadac.Sada vise nije pitanje dal si lojalan klubu vec dal si objektivan Lampard i Cole nisu vise najbolje opcije i kao takvi trebaju biti prodani.

Ne mozes prodati coveka koji je skoro ceo zivot u klubu. Jedin ako se on odluci da hoce da ode.

Lamaprd i Terry ne mogu biti prodati,vazni su,mozda ne toliko u timu koliko van njega. 

Ne razumem zasto to neki ne shvataju,oni su predvodnici,oni vodje,klinci treba da se ugledaju na njih,ne klinci kraj malih ekrana,nego obvi u klubu. Uosptalom oni su tu jos godinu,dve i oni zavrsavaju svoje karijere i treba im ponuditi mesto neko u klubu,zasluzili su svojom odanoscu,zalaganjem i borbom za preko 10 godina sto su tu. 

Ako zele da idu,to je drugo,ali ih ne odbacivati.

Ima dosta njih da se proda,od Dembe,Torresa,Moisesa,Marina,Colea pa sve do klinaca u Vitteseu itd... Jedini koji zavredjuju paznju mogu biti Thorgan,.Piazon,Lukaku i Courta,ostali su nagomilani. Imamo vrednost pozajmljenih igraca preko 100 miliona.

Treba doneti odluku i biti fer prema svima,ne zelim da vidim kako neko dobije novi ugovor ili ostaje zbog svojih prethodnih igara.Ako pravimo velike rezove i ciljamu u buducnost onda treba biti objektivan prema svakog igracu bez obzira na ime.Dakle po meni su ovo igraci koji treba da napuste klub:Cole,Kalas,Bertrand,PvA,Mikel,Lampard,Torres i Demba.Njihova mesta bi popunio sa Shaw,Zouma,Ake,Chabolah,Romeu,Thorgan,Lukaku i jos 1 WC napadac.Sada vise nije pitanje dal si lojalan klubu vec dal si objektivan Lampard i Cole nisu vise najbolje opcije i kao takvi trebaju biti prodani.

Ja ne znam jesam li ja jedini koji prati Vitesse i vidi ogromne kvalitete PVA, ima vrhunski ubačaj, a prebrz je, strašno prodoran, ja bi njega već iduće sezone vratio u klub.. Kalas nije ni dobio priliku, po meni treba prvo dobit priliku, on je za mene zvijer, mislim da ima ogroman potencijal i da može biti dobar samo da mu daju da igra...
Lampard je legenda, legende se ne puštaju ni pod razno!

Ja ne znam jesam li ja jedini koji prati Vitesse i vidi ogromne kvalitete PVA, ima vrhunski ubačaj, a prebrz je, strašno prodoran, ja bi njega već iduće sezone vratio u klub.. Kalas nije ni dobio priliku, po meni treba prvo dobit priliku, on je za mene zvijer, mislim da ima ogroman potencijal i da može biti dobar samo da mu daju da igra...
Lampard je legenda, legende se ne puštaju ni pod razno!

Pa ako ces davati sansu igracima koji se nakon cele sezone u klubu nije izborio za minutazu i ostavljati igraca koji moze da igra po 20 min na nivou koji se od njega trazi,onda nemoj na kraju sezone da dolaze ljudi sa pricom kako ekipa ima potencijal,ali Mourinho ne zna da napada.Na klubu je da donese odluku oce pustiti sve igrace da igraju dokle im volja i tek kad oni odluce da se povuku da pravi novu ekipu ili ce se odma praviti nova ekipa.Ljudi ne shvataju da time sto ispadas covek ispasta klub,ja uvek branim bilo kog naseg igraca kad neko ko ne navija za celzi krene da ga pljuje,ali moramo se suociti sa cinjenicom da ja navijam za Chelsea FC,a ne Lampard,Cole,Terry FC

Ja mislim da nije realna opcija jer igraci obicnu idu iz klubova kad zele da promene prioritete tipa napad na ligu ili ako ne dobijaju minutazu,a znamo da on i igra i bori se za trofeje tamo.Zbog toga bi bilo jako cudno kad bi presao iz City-a u Celzi,ali ko zna.

Malo je veća šansa da će nam doći Aguero nego da će crv zbariti onu svoju ribu. 

U nekom suludom scenariju jedino ako je on skontao da City ne može već 3 godine ništa u LŠ, pa da zbog toga dođe..

Malo je veća šansa da će nam doći Aguero nego da će crv zbariti onu svoju ribu. 

U nekom suludom scenariju jedino ako je on skontao da City ne može već 3 godine ništa u LŠ, pa da zbog toga dođe..

I u tom suludom scenariju, on ce u Real.

Meni je Lukaku najbolje pojacanje koje moze stici i grehota mi prodati ga bez da dobije sezonu u klubu makar ne odigrao ni minute.

Aguero stvarno obozavam otkako sam ga gledao u ATM kada je lomio kicmu Puyolu i bacao ga na dupe,jedan od omiljenih igraca,cak bi mi i nick bio ovde "Aguero" da mi nije bilo glupo na Chelsea forumu da se potpisujem kao neko drugi,pa sam onda svoj nadimak napisao :D

Inace ovo za Aguera su mi teske novinske patke,ponadao se jesam,ali od toga nema nista,jedino ako se dobroo sj**bao pa da nam ga City uvali,ali tesko.

M A T T I A   D E S T R O

Datum rođenja: 20.03.1991
Mjesto rođenja: Ascoli Piceno  
Godina: 23
Visina: 1,85 m
Nacionalnost: Talijan
Pozicija: Špic-napadač
Jača noga: desna
Tržišna vrijednost: 11.500.000 €
Trenutni klub: AS Roma
Agent igrača: Promosport s.r.l.

9YjUr3h.jpg

Danas postigao hat-trick. Fenomenalan mladi napadač, već duže ga vrijeme pratim.

Šta mislite o njemu kao mogućem pojačanju za Chelsea, ali iskreno? Arsenal ga je zimus pokušao dovesti, ali im je to propalo, jer su nudili 10 mil eura, a iz Rome su tražili njegovu tržišnu vrijednost od 12 mil eura. Wenger je po običaju cigančio za par milijuna.

Svako je dobrodosao, ali samo uz Lukakua. A prodati Luksa za male pare a dovesti nekog Costu,Cavanija ili sl. za ogromne pare to je neprihvatljivo. Ako se to desi stvarno neznam da li cu se vise moci identificirati sa ovim klubom jer su me vec toliko puta razocarali absurdnim transferima i igraca i trenera !

Imamo Lukakua. Nije svetska klasa Destro

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Da se spomene cisto...

Reports from Portugal in A Bola claim that a number of leading European clubs are monitoring the progress of Benfica’s Spanish forward Rodrigo. Liverpool, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Roma and Valencia are all said to be keen, with the club said to be looking for a fee in excess of 25million euros.

Da ispostujemo trend prelazaka i "prelazaka" igraca Benfice u CHelsea

Inace, Rodrigo ima potencijala da bude dobar igrac. Nesto izmedju Hazarda i Salaha, lepo bi legao Mourinhovom stilu igre. 

Ali, on je Realovo dete, koje ce kad tad zaplakati za kucom, tako da ga treba preskociti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.