Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ne znam za vas,ali meni je ovo zalosno,sta znam,tuzno,zalosno,smesno.. doveli smo Salaha,jbt,verovatno samo da bi zeznuli Liverpul.tacno pomazemo samo Manchesteru,a Spursima i Liverpul zakopavamo.

Nije mnogo love i takav igrac moze da sjedi na klupi. Ono sto mi je drago jeste sto sad piazon ima dosta vecu sansu da se probije

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Ovo je veliki trkac, ima veliki radijus kretanja. A mnogima je i Willian bio zalosno i nepotrebno pojacanje. Prvo da se saceka.

Predsjednik Trabzonspora tvrdi kako smo s njima skoro dogovorili transfer Dembe za €8.5m ali je sve zaledjeno zbog povrede Torresa.

Nije mnogo love i takav igrac moze da sjedi na klupi. Ono sto mi je drago jeste sto sad piazon ima dosta vecu sansu da se probije

Sent from my HTC One V using Tapatalk

pižona, hazarda i ostale treba sprašiti u vitesse. Ako osvoje prvenstvo sigurno igraju ligu prvaka, ako su drugi onda u kvalifikacije

I biti će standardni tamo

Sjajna stvar za nas je to da je brz i ljevak! Napokon igrač koji je stvoren za lijevo krilo iako pokriva sve 3 pozicije u tom djelu

Nece sigurno igrati levo krilo jer su tamo Eden i Schurle,ali zato na desnom krilu pun pogodak da se on i Wilian menjaju.Nazalost ovaj transfer verovatno znaci odlazak Mate iz kluba zbog cega mi je veoma zao.

fino pojacanje, sigurno se nece zalit sto nije prvotimac, radnik vleiki na terenu, a citam da nisu neke velike pare

zabi nam dva gola i osigura sebi prelazak kod nas :sal2:

Willian nam u grupama zabijao, kupljen.

Salah nam u grupama zabijao, kupljen.

Inace imam filing ako se Salah ispostavi dobrim pojacanjem da cemo igrati Eden.Willian-Salah

Nekako mi se sve vise svidja ovo pojacanje, jeftin, i ono najbitnije mlad i ambiciozan dosao iz malog klub znam sam da ce se morati nametnuti i dokazati.

Jos kad bi doveli Shawa i Zoumu bio bi jako sretan sa ovim prijelaznim rokom.

U Shawa vidim zamjenu za A. Colea, dok Zouma vjerujem da u buducnost moze biti sto nam je danas Terry stup obrane.

Mogao bi Willian nekada dobiti sansu kao 10-ka, dosad je igrao na poziciji koja mu nije omiljena. 

Bolje da smo lazara markovica

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Ma samo dovoditi ma samo trpaj dobar ovaj dobar onaj sve dovodi ma sve dovodi trpaj u klub i čim jedan pokaže dobru formu 5-6 utakmica ostalo prodaj mlade igrače ne gledaj šalji u vitesse hvali njihove partije i seri o tome da su premladi da dobiju priliku samo tako ajmo dovedite pola evrope jebo te

Kakav je ovo prijelazni rok ispao već sada, nevjerovatno, ludAnca :D

A kažu da će biti još svašta do kraja, ovih 7 dana. Vjerovatno Salah nije posljednji, što se dolazaka tiče.

Mogao bi Willian nekada dobiti sansu kao 10-ka, dosad je igrao na poziciji koja mu nije omiljena. 

Igrao je nesto malo, protiv Uniteda. Bar je meni izgledalo tako. 

kad je uso mikel umjesto oscara, ramires otiso desno on u sredinu

bar sam ja tako ufatio da se desilo :D

Ma igrali su 

Hazard ------- Willian ------ Oscar

neko vreme...

Igrao je nesto malo, protiv Uniteda. Bar je meni izgledalo tako. 

Mislim na par utakmica a ne minuta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.