Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Sta je sa Rooneya i njega pocele povrede jebavati. Ako se desi jos 1 do kraja sezona povreda ja sam totalno protiv njegovog dovodjenja onda. :D

a mogli su nam ga lepo utrapiti kao sto nam je Liverpul Torresa..

Iskreno zatečen sam odlaskom Bertranda na pozajmicu pored povrede Ivanovića te slabih partija Kola.

Nikakvih vesti nije bilo u tom pravcu,ali baš ništa,bili smo toliko zaokupljeni,bar ja,dolaskom Matića....

evo i sad kopam na sve strane,ne mogu da predvidim naredni korak kluba,mada se kao i većina nadam dolasku velikog navijača Čelzija,levog beka sautemptona

budite tu do kraja prelaznog roka,biće uzbudljivo

A Tuttomercato inače super pouzdan izvor.

Imaju talijani najveci uvidjaj u dogadjaje koji se tiču engleski i njemackih klubova kad je rijec o svicarskom igracu.

Inace shaw dolazi, mora se puniti kvota engleza a gdje ce bolje od njega.

Mi  svi haman "svršavamo" na Shawa, jer je navijač Chelsea, jer je Englez i šta ja znam, ali Rodriguez je dosta bolji lijevi bek od njega. A isto tako veoma mlad, dobro stariji jest od Shawa, ali ne puno..

Bilo koji od njih dvojice da dođe, ja prezadovoljan. Jaki su ofenzivno, što je meni jako važno

Shaw sa 18 godina ima 44 nastupa u Premiershipu, znači pričamo o momku koji za 6 mjeseci puni 19 godina, tačnije 12.07. Ovo je fascinantan podatak.

Svaka čast i Rodriguezu, ali ne bih vala uzeo nikog ispred Lukea Shawa.

Kevin otisao, ako ode i Mata ode nam sva sirina(citaj najveca snaga) tima, i opet smo na pocetku. A trojica najboljih manevrista na pozajmicama.. Ako nista drugo, Baker ce odigrati koji minut vise :D

Ako ode Mata, nadam se da ce Mourinho taj novac uloziti u Draxlera u kojem predvidjam veliku karijeru.

Trebalo bi ako ne zimski prijelazni rok, onda na ljeto rijesiti pitanje napadaca i lijevog beka za narednih 5-6 god. 

Ako ode Mata, nadam se da ce Mourinho taj novac uloziti u Draxlera u kojem predvidjam veliku karijeru.

To bi bilo sjajno pojačanje. Inače:

http://www.youtube.com/watch?v=TCr22K54RDs

Odlično priča engleski.

Shaw sa 18 godina ima 44 nastupa u Premiershipu, znači pričamo o momku koji za 6 mjeseci puni 19 godina, tačnije 12.07. Ovo je fascinantan podatak.

Svaka čast i Rodriguezu, ali ne bih vala uzeo nikog ispred Lukea Shawa.

Mi  svi haman "svršavamo" na Shawa, jer je navijač Chelsea, jer je Englez i šta ja znam, ali Rodriguez je dosta bolji lijevi bek od njega. A isto tako veoma mlad, dobro stariji jest od Shawa, ali ne puno..

Bilo koji od njih dvojice da dođe, ja prezadovoljan. Jaki su ofenzivno, što je meni jako važno

Jao sta se palite na te mlade igrace. I kad kupimo Shawa on ce otici sa 24, 25 godina. Kolarov, Marcelo, Alaba nz ni ja ko jos bio bi bolji izbor

Jao sta se palite na te mlade igrace. I kad kupimo Shawa on ce otici sa 24, 25 godina. Kolarov, Marcelo, Alaba nz ni ja ko jos bio bi bolji izbor

Nadam se da je ovo samo pokušaj trolanja. 

Chelsea have talked to FC Basel for Mohamed Salah. Offer is €10M plus bonus. FC Basel asking price is €18M (via @dimarzio)

Fantastična alternativa za Matu.

Ako se dovede on i napadač za Matine pare, bit će to odlično, ali rađe bi dao Matu u PSG za 35M nego u Man Utd za 40M, isto kao što je Levy za Modrića napravio

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.