19. juli 2013.13 god. comment_135087 Šrekčina obična! Šta si on umišlja? Ima kad ga Mourinho zovne da na koljenima dopuza do Londona i da se nakloni duplom europskom prvaku Chelseaju. Da moli da ga prime Plavci u članstvo igrača. Da moli. Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135098 Eno Cae opet poceo :D Inace jos nesto sto bi dobro bilo kad bi on dosao je situacija kad idem sa svojim drugom koji navija za United na Sony on je mene prije guzio sa Rooneyem ja njega sa Drogbom ali Drole vise nije tu tako da bi Ronney mogao i njemu goji gol usima da ubode :D Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135107 Eno Cae opet poceo :D Inace jos nesto sto bi dobro bilo kad bi on dosao je situacija kad idem sa svojim drugom koji navija za United na Sony on je mene prije guzio sa Rooneyem ja njega sa Drogbom ali Drole vise nije tu tako da bi Ronney mogao i njemu goji gol usima da ubode :D Jel to Shrek veći of PLAVACA SVETIH? Nije, nikad bio niti će ikad biti. Ali sretno, ja vjerujem u tebe! Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135153 When asked directly about Wayne Rooney, Jose Mourinho: "Forbidden word. Go to the wall and turn your back for 2 minutes!" hahahahahahahahaha Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135156 Rooney,Rooney,Rooney,Roooney,do ya,do ya,do ya,dooo yaaaa! :) Evo nekoliko mojih rečenica o dotičnom: Naš trener je veliki Runijev fan.S obzirom da je klub potvrdio da je poslao ponudu za njega,izgleda da smo ozbiljno 'zagrizli' i da ozbiljno razmišljamo o njemu kao budućem igraču.Ja ne volim ovog igrača,prvenstveno zbog kluba u kojem igra,a onda i zbog tog' što ga moj brat obožava (a i očajan je,nikad se ne bih udala :) ).Ali na stranu sve to,ne poričem da je veoma dobar fudbaler. Mislim da je njegova svestranost najvažniji dio njegove igre,i to je razlog zašto je atraktivna kupovina.U Junajtedu imaju bolju opciju,imaju Kagavu i elitu,vodećeg napadača,Persu. Mi,s druge strane imamo jasno upražnjeno mjesto u centru napada.Uprkos tome što je Lukaku fenomenalno napredovao u posljednjih 12 mjeseci,mislim da bi Runi bio prvi izbor centarfora.Kada bi nam došao u klub,ja bih očekivala da prije svega opravda svoju formu.Ima 27 godina,i ne može se 'izvući',bar ne još 2-3.Ne očekujem da bude odličan,vjerovatno neće dobiti toliko veliku minutažu,što je sasvim moguće,ali i ne vrijedi razmišljati o tome.U ekipi,sve tri opcije centarfora su (ispravite me ako griješim) čisti napadači.Naravno,svi imaju različite stilove,najzanimljiviji je Lukaku,ali znate i sami kakva je igra.E to je mjesto đe bi Runi napravio razliku.Čovjek može da luta po cijelom terenu,da pokrene napad,da ih dotuče,a i znatno je više koristan odbrambeni igrač od sadašnje trojke.Po mom mišljenju,,sasvim je lako skontati zašto ga Mou želi.Ne bi išlo da nam vezni red nije ovako dobar sa golovima,đe su sve prirodni strijelci.I Mata i Azar i Šurle...potpuno sposobni momci da angažuju centarfora kad je potrebno,a još ako Runi može da 'slomi' odbranu i otvori sve prostore,bili bi nemilosrdni prema 'kolegama'. Što se tiče momaka od prošle sezone,vidjeli smo da će Tores i Ba ići dobro.Ba je žarište,a Tores....drugi put. Al' u suštini,ni jedan ni drugi ne idu duboko u napad a Lukaku je više jedan na jedan nego sjenka od igrača.Moje mišljenje - ne bi nam škodilo. Ne znači da Runi neće moći da igra k'o tradicionalni centralni napadač ako bude htio,ali ključ je u tome što on može da igra bilo đe drugo.Još ako pretpostavimo da ima tobož neku motivaciju da se izvuče iz te 'depresije' - velika mi je pretpostavka,pazite - Šrek bi mogao da bude ključ za otključavanje potencijala naše ekipe haha.Sad,da li vrijedi dati toliki novac za njega..... Čudan mi je ovaj transfer...Sveti Drogba daleko od kuće a mi dovodimo jednog od najvećih 'neprijatelja'. Meni je on veoma dobar igrač ali....his face...you know? Just...that face. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135158 joj kad vidin ovako kako zenske diskutiraju o nogometu zazalin sta u moen drustvu jedino znaju za cr7 i neplatisu :( Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135168 (a i očajan je,nikad se ne bih udala :) ). Zar komentar nije mogao bez ovog :D Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135202 Blanc potvrdio da je PSG odustao od Rooneya. http://www1.skysports.com/football/news/11095/8832717/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135317 Jel to Shrek veći of PLAVACA SVETIH? Nije, nikad bio niti će ikad biti. Ali sretno, ja vjerujem u tebe! Ma ne kazem to vec ce biti ugodno njega prcat sa igracem ciji dres ima :D Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135330 The Sunday Telegraph claims Chelsea are ready to offer £40million for striker Wayne Rooney in a bid to convince Manchester United to sell the England international. Mislim da je to previse, i da povecanje ponude treba da bude poslednji adut, a do tad se oslanjati na psiholosko podjebavaje. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135340 Po meni sljedeca ponuda bi trebala biti 30miliona funti.. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135350 Po meni sljedeca ponuda bi trebala biti 30miliona funti.. Slijedeća i zadnja po meni Mislim da više ot toga ne bi trebali ići Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135353 protiv sam njegovog dolaska, ali ako ce vec doci htjeo bi da taj transfer bude zavrsen sto prije! Tako da bude sto prije integriran u ekipu, da vec u 2. kolu na Old Trafordu mozemo racunat na njega :D Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135382 http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/sport/football/article1290332.ece Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135405 I njegova zena je spremna da preseli u London.. http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/coleen-rooney-tells-pals-ready-2070524 Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135409 Hahhaha pa nije Rooney papučar da je zanima njeno mišljenje :D. On ide jer ga Mourinho hoće. Zamisli da reče: "Ne mogu doć, žena mi ne da" :D Prijavi
21. juli 2013.13 god. Autor comment_135426 Hahhaha pa nije Rooney papučar da je zanima njeno mišljenje :D. On ide jer ga Mourinho hoće. Zamisli da reče: "Ne mogu doć, žena mi ne da" :D Nije on glup ko Ramires :D Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135429 ma problem je samo ta plata,kod nas nema nikog ni blizu da prima toliko,250 000 što je mnogo mnogo je,ajd otišlo je par igrača ali nekako moramo da se uklopimo,morao bi on da pristane na smanjenje plate,to mi je nekako najveća prepreka kad bi npr imali malo veći stadion bilo bi tu i više kinte,ovako bi nas sa tolkom platom pojeo,dzabe sve manje pare za sam transfer kad bi na kraju ukupno izašlo i više no da smo za kavanija pljunuli onu klauzulu za sad jedino na jednom mestu pišu nešto da bi imao manju platu e sad kolko je to realno neznam Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.