Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

GLUPO bi bilo dati 40 mil "eura" za njega. Kao prvo niko nije drugi zainteresovan za njega a jos uz to igrac zeli najvjerovatnije da ide. Jos bi mou uz to sam sebi posro usta kad je rekao da nece vece pare trositi.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Ako si pratio vijesti mogao si da vidis finu izjavu gdje Mou jasno kaze da je finansijski balans takav da postoji jos dovoljno novca za jedno veliko pojacanje.

Izgleda da je se i cijela ekipa okrenula protiv njega naročito Giggs,Ferdinand i Evra a navodno ne prica uopšte sa Gigsom i Ferdinandom.Ova situacija sve više ide na štetu Uniteda i mislim da vec sada Moyes gubi kontrolu nad situacijom(ako je uopšte imao kontrolu).

Jackson Martinez prva Moyesova zelja za kupovinu napadaca,to bi znacilo da ce sigurno Roney napustiti klub,pogotovo nakon sto su mu saigraci okrenuli ledja i trazenje njegov odlazak iz kluba.

Nadam se da ce nasi dobro odradit posao i dovest ga sto jeftinije.. Imaju odlicnu priliku za male pare da dovedu igracinu

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Moyesova posljednja izjava o Rooneyu..

“I have not asked Wayne about Chelsea recently but I don’t need to convince anybody to play for Manchester United."

Ukratko, odhebao ga je javno. Mislim da Rooney neće ipak ići toliko daleko da zatraži transfer, ipak je Unitedova legenda, što god navijači i igrači mislili o njemu.

Kolko je situacija oko Runija otišla do mojega govori i činjenica da je Hodzson zabranio igračima reprezentacije da pričaju na tu temu :-O

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/players/wayne-rooney/10232383/England-manager-Roy-Hodgson-warns-players-told-not-to-discuss-Wayne-Rooney.html

To ,sad da im naplatimo za sva sranja koja su preko Terija prešle,nek crknu kad su uzeli Teriju kapitenski traku

Reprezentacija Engleske je vec par godina u kurcu tako da ova situacija oko Rooneya nema šta narušit.

Problem za reprezentaciju ce biti ako Rooney ostane u Unitedu jer sigurno se nece naigrat na poziciji špica a sljedece godine svijetsko prvenstvo tako da bi Engleska bila prakticno bez pravog napadaca.

Ja mislim da bi transfer Rooneya donio neki još bolji balans našoj ekipi. Mourinho je uvijek volio imat radničku momčad, pa kad već ne može imat radničku sredinu zbog ovih naših čarobnjaka, može imat radnički napad  :D

Mourinho: "We are far away so we are not in England to know every detail but, we are doing things in the correct way.

We made the bid and MU have reacted, let see what happens. But we can’t do more than we are doing now.

We are doing things legally, making the official bid directly to the club, no interviews or comments or direct relations with the player, no contact, absolutely nothing."

Svima je jasno da će Rooney 99% napustit' klub.
E sad, mi smo daleko najizglednija opcija za njegov budući klub. Samo je pitanje želi li ga Manchester prodat' ljutom rivalu ili ga žele prodat negdje van Engleske.
Ja iskreno mislim da je on naš igrač, samo je pitanje vremena. :D

Rooney:

“Can't wait to join up with the England squad and hopefully play in a competitive match, they always are against Scotland,”

“Big thanks to Roy Hodgson for selecting me and showing his faith and support, appreciate it.”

http://www.givemesport.com/367436-wayne-rooney-delighted-with-england-callup

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.