Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Rooney je igracina i klasa i to stoji,ali ne bih htio da dođe bas zato sto je iz manchestera i dugo nije igrao cistu spicu a to nama treba.Ali zapravo bi bilo dobro kada bi dosao,pojacao bi nas,ali ugl sam htio da Lukaku dobiva sto vise prilike.Vidjet cemo jos sta ce biti od toga svega

nije igrao sve do prosle sezone cistu spicu dok nije dosao Van Persie,ovo je jedinstvena prilika da dovedemo igracinu kao sto je Roney,sto se tice Lukakua ocekujem da ce dobijati priliku ali ne ocekujem da ce razvaliti u sledecoj sezoni dosao Roney ili ne to je moje misljenje.

nije igrao sve do prosle sezone cistu spicu dok nije dosao Van Persie,ovo je jedinstvena prilika da dovedemo igracinu kao sto je Roney,sto se tice Lukakua ocekujem da ce dobijati priliku ali ne ocekujem da ce razvaliti u sledecoj sezoni dosao Roney ili ne to je moje misljenje.

Ja bas mislim da ce Lukaku bit odlican vec ove sezone...ali sto se mene tice ni ne mora odmah zablistati,ima vremena.Ali ako dođe Rooney volio bi da ode torres iako ne vjerujem da ce otici.

Rooney je smrad iako ga United pusti on ce htjeti platu preko 200.000 funti sedmicno. tu bi pregovori mogli puci

toliku platu ima u Manchester Utd zasto bi pregovori mogli puci,lahko se to moze u ugovor staviti kao bonus koji ce dobiti na postignute golove.Samo nek on potpise najmanje mi je bitno kolika mu je plata i koliko ce primati.

toliku platu ima u Manchester Utd

u manureu ima 250 000 + bonuse. A najviše dobiva na "bonus za odanost" jer je pun k godina tamo.

Navodno da zato ne želi uručiti zahtjev za transfer - onda gubi taj bonus jer više nije odan klubu

Speaking to Sky Sports News, Scholes has also urged Wayne Rooney to stay at Old Trafford as speculation continues to link the striker with a move to Chelsea.
I don't think there's anywhere better than Manchester United to play your football, but it's not the same for every person. 

pametniji si kad ćutiš

1010361_499247900153207_1602595335_n.jpg

King mogao si mu barem skinuti ovu traku. 

Ma ja sam ovu sliku nasao na daily staru...ni meni se ne sviđa sto ima kapitensku traku ali eto. :D Da sam ja odlucivao ne bi on sigurno imao kapitensku traku.

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/328812/PICTURE-SPECIAL-Manchester-United-star-Wayne-Rooney-dons-a-Chelsea-shirt-

Chelsea are planning to delay a second bid for Wayne Rooney until after his appearance next week in Rio Ferdinand's testimonial in the hope that a hostile reception from Manchester United's fans could hasten the forward's departure from Old Trafford.

The Times

Chelsea are planning to delay a second bid for Wayne Rooney until after his appearance next week in Rio Ferdinand's testimonial in the hope that a hostile reception from Manchester United's fans could hasten the forward's departure from Old Trafford.

The Times

Hahahahahaha Mourinho zna kad i kako :D. Sve mi se više sviđa kako trolla cijeli Premiership, a pogotovo United.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.