Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mourinho on Rooney: "I thought that question would come from the gentlemen on the right side [the newspapers] not you.

"It's a tricky question because I cannot speak about. But you know me and it's not my kind of character to speak with a bit of hypocrisy and I always say what I think.
He is a player I like very much but I can say no more than that. Being fast and direct, I like that, but he's a Manchester United player."

Murinjo baca lajkove i komentare po Runiju. Ovaj kao bolestan pa odustao od turneje, vratio se kuci u Englesku.

Moze se nesto iskombinovati iz ovoga :D

Da je na Chelsea najmanji koeficient da ga dovedu, odnosno da su favoriti 1/1 je kao koeficient 2 kod nas ulozis 1 dobijes 2 ( barem mislim da sam u pravu za ovaj drugi dio ako nisam ispravite me :D )

U pravu si, vec sam u jednoj temi to napisao. Kad pretvarate britanske koeficijente (razlomke) u nase (decimalne) onda samo podjelite taj razlomak i dodajte 1

Sent from my calculator using Tapatalk

Da je na Chelsea najmanji koeficient da ga dovedu, odnosno da su favoriti 1/1 je kao koeficient 2 kod nas ulozis 1 dobijes 2 ( barem mislim da sam u pravu za ovaj drugi dio ako nisam ispravite me :D )

Zapravo uložiš 1 i dobiješ 1 kad je kvota 2 :D. Sjedi jedan :D.

Zapravo uložiš 1 i dobiješ 1 kad je kvota 2 :D. Sjedi jedan :D.

Koji kurac ajde fino objasnite nekad sam znao ovo sad opet ne znam...

ako je 9/2 npr.

Podijelis 9 sa 2 = 4,5

Dodas na tih 4,5 jos 1.

4,5+1=5,50

Znaci kvota je 5.50 npr ;)

Uplatis 10 eura dobitak je 55 eura.

Ma pusti koeficijente i kladionice, šanse da ćemo ga dovest su minimalne ,, ustvari šanse da će igdje otići su minimalne , jer sam siguran da ostaje u ManU , previše im je važan za klub .. 

A kad bi ga kojim čudom doveli - bio bi najsretnija osoba na svijetu ! 

1b84e294-9e8f-4247-a92e-2536a6d047a1.jpg
Manchester United say they are not planning to hand unsettled striker Wayne Rooney a new contract. But manager David Moyes has again stressed that the England man, who has been linked with Chelsea and Paris St-Germain, is very much part of his plans for the upcoming season.
612e5861-889f-475a-bdb6-4a9119e1f7de.jpg
Eden Hazard says Manchester United striker Wayne Rooney would be a "brilliant signing" for Chelsea and would welcome him at Stamford Bridge. United have insisted that Rooney is not for sale after Chelsea boss Jose Mourinho confirmed he is an admirer of the England international.

Svi igraci Chelsea-a hvale rooneya. Da ih nije Mou naĆero :D  Ocekujem da i Torres baci komentar.

"Rooney je sjajan napadac, odlican bi mi bio back up."

Kako god,on jeste igracina mozda i najbolja solucija koju bi mogli izabrati (vise ne mozemo izabirati hah :D ) u ovom roku,moze igrati na vise pozicija,iskusan ima jos kvalitetnih godina pred sobom a plus cijeli zivot igra u Engleskoj,ali opet ja kad zamislim u glavi ono izlaze igraci na SB i vidim njega mi nekako nelogicno.

Jeste igrac,ali ga nekako ne vidim kod nas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.