Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

Pravi ste mi matematičari i ekonomisti. Ma samo da je uštediti. Nemoj Hulka, de Mosesa. Nemoj Falcaa/Lewu/Cavanija, de legendu Uniteda Rooneyja. Ne treba štediti na ovakvim stvarima! Radi ugleda.

Rooney je klasa kao i ti napadaci koje si nabrojao,

a Moses nije ni do muda Hulku niti je igrac koji nam moze donijeti neku prevagu.

Vrlo dobro znamo kakva je zvijerka Rooney, ima odlicne pasove i odlicne zavrsnice i moze igrati na vise mjesta.

Mislim da bi uz Mourinha s njim bili samo na dobitku.

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Rooney je zvijer, ali ja sumnjam da bi kod nas mogao igrati na razini na kojoj je igrao u Unitedu.

Štoviše, mislim da bi mogao kod nas biti flop.

Dok je kod Cavanija jednostavno nemoguće da bude flop, pogledajte njegov govor tijela tijekom utakmica. Vrlo se lako može zaključiti da dečko ima ogromno samopouzdanje i jednostavno je nemoguće da bude flop.

Runi je jedan od najboljih igrača poslednjih 5-6 godina,u to nema sumnje,nit to dovodim i pitanje. Čak šta više voleo bih ga videti u plavom dresu

Na drugu stranu i pored velike želje da takva mašina zaigra na SB

ja bih ipak rizikovao i dao šansu Feruzu,možda sam ja lud al neka sam

Meni nešto smrdi na to da se on već raspitao o tome dal bi mogo da predje u drugi klub,ne bi me čudilo da već postoji kakav neformalni dogovor,preko posrednika naravnog(možda Ešli Kol,lupam naravno) al ne bi on tek tako tražio da ode,malo je klubova koji mogu da ga priušte,morao se raspitati unapred pre no što dovede sebe u takvu situaciju.

ajde ima i tih priča oko te svadje sa Mojesom,al kolko ja vidim,njemu je dokur.... više u Junajtedu pa bi malo da promeni

Ajde decki budimo realni svako od nas bi isto postupio kada bi nas zasjenio neko kao sto je RVP koji ove sezone blista, za kratko vrijeme postao je miljenik navijaca sa Old Trafford-a. Do neki dan Rooney je pratio Drogbin svaki korak, svaki gol, bio mu je tik iza leđa, mogao je Drogbi uzeti titulu najboljeg strijelca lige, ali desila se ta povreda na utakmici lige prvaka protiv Bayerna i Drogba ga je ostavio i uzeo mu priznanje. 

Samo mogu reci da je Rooney dug niz godina bio ikona ManU, da im je bio glavna karika u timu, te da su odbrambeni igraci drugih timova strijepili hoce li ih nasamariti i dati gol. Siguran sam da mu se manje pažnje posvecuje te da je mogu reci zanemaren od strane Fergusona i navijaca, jer je tu Robin. 

Volio bi vise nego ista da nam dođe ova životinja, garantujem da bi pojeo i Suareza i Robina kad bi igrao kod nas, uz ovakav vezni zabijao bi žmireci. jos je neko rekao da je ovakav tip igraca spreman igrati i laznu 10, sto je jos bolje u kreiranju napada i akcija... 

Rooney za svazilandski sportski magazin "Negrosport": Nikada ne bih zaigrao za Chelsea iz poštovanja prema Manchester Unitedu i Evertonu. Najvjerojatnije da napuštam ligu.

Super.

• 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

hm.... nebi bilo lose jos ako je tacno da Mosesa trazi Everton opet bi imali isti broj domacih igraca u slucaju odlaska Mosesa

hm.... nebi bilo lose jos ako je tacno da Mosesa trazi Everton opet bi imali isti broj domacih igraca u slucaju odlaska Mosesa

Moses se doselio u Englesku s 11 i prošao sve engleske selekcije (od u16 do u21) i onda odjebao engleze zbog nigerije.

On je domaći igrač.

Chelsea are confident of signing Manchester United striker Wayne Rooney this summer (Independent)

Chelsea will sell Fernando Torres or Demba Ba should they be successful in landing Wayne Rooney this summer (Independent)

Vrunski napadac, ali ako je stvarno pohlepan kao sto mediji pisu, pokazati mu vrata.

Kad je Wesley Sneijder pregovarao s Unitedom pred negdje 2 sezone čini mi se, imao je zahtjeve za tjednu plaću koja prelazi Rooneyevu cifru i upozorili su ga da mu neće dati plaću koju traži kako se Rooney ne bi pobunio. Znači, Sneijder je morao radi Rooneya odbiti United jer on mora biti najbolje plaćen. Hebeš Rooneya.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.