17. juli 2013.13 god. comment_134754 Mourinho on Rooney: "Nothing is a secret anymore... Chelsea is interested in the player, Chelsea made an official bid" Mourinho on Rooney: "What we did we did officially." Mourinho confirms no players were involved in bid for Rooney by Chelsea. Mourinho: "What we did was done in "clean" way. "There is nothing more to say and nothing more to do." Mourinho: "We did what we have to do in a proper way, in an ethic way. we feel very happy with our behaviour because it was clean." Jose Mourinho has revealed Wayne Rooney is Chelsea's only transfer target (Sky Sports) Question: Have Chelsea bid for anyone else? Mourinho: "No" Question: So it's Rooney or bust? Mourinho: "Yes" ........ Izgleda ovo izjavio na presici ... and the saga continues Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134758 svakako sam za dolazak rooneya, odličan igrač i meni vrlo drag, no u razmjenu za nekog našeg pogotovo matu ne dolazi u obzir Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134766 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3242149/title/mourinho-on-rooney-bid? ne sećam se da sam ikad nešto ovako video,na zvaničnoj stranici Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134767 Znaci Rooney ili nista,sve snage su sada usmjerene u njegovo dovodjenje,hajde da vidimo sta ce biti od ovoga.....i meni malo izgleda weird da stranica objavljuje ovakve vijesti,to je samo potvrda da smo bas ocajni da dovedemo nekog napadaca,udaramo sa svih mogucih frontova ! Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134775 neznam što je čudno ,baš ih bodemo,prvo su ih klali sa par izjava,pa su se vrtele par priče Čeh , pa malo prodje pa Azar, pa je Mojes odlepio, a bogami i onaj nil ešton iz Mejla ako nema i on neku ulogu u svemu tome,sve na po par dana,pa mou,ne mogu da se setim dal je i kejhil bacio neku kosku KAO SVE SMO FINI napalilu su ih kao pred najsladji sex,sad samo treba da se zabije dok je vlažno,ima da uleti kao raketa u krajnjem slučaju i da samo ubacuju junajted,napravili smo im pometnju :D čitam komentare navijača junajteda,sve bi dali sad samo da runi ne predje u čelzi Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134776 Ako ovo prođe ok, super napadač za malo love, ali onda jedan od naših treba otići. Ako propadne isto super (meni draža opcija), jer se nitko drugi neće kupovat, nema razbacivanja, napadača ionako ima dovoljno. Sviđa mi se ova politika i što Mourinho ima totalne ovlasti. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134777 ne bi mi nikako bilo drago da propadne zato što bi doneo neku raznovrsnost, lukaku,tores i ba,nekako su sklapani ko bez plana,jbg pa nije mou lud,vidi valjda šta nam fali a ako se sećate prošlogodišnje situacije kad je junajted pazario Persija,slična je izjava bila upućena od strane fergusona arsenalu,ko ih šljivi,neko i njih da keca malo Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134783 Slažem se da ovaj napadački kadar kojeg imamo nije dovoljno dobar. Nama treba finišer. Ali kad je već Mou zagrizao za ovog ružnog gada, šta ćeš, bolje i to nego nešto drugo. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134786 Win-win je situacija za nas. Kad ne bi prodali imali bi nezadovoljnog igrača u ekipi koji ne bi donio ništa dobro tamo, a ako bi prodali onda gube jednu igračinu, i Moyes gubi sav kredibilitet i autoritet, sva njegova priča pada u vodu čak prije nego što je počela sezona. Naši rade fer i korektno, dobili ste ponudu pa vi birajte. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134793 Mene jedino brine kako bi njegova plata, koja bi garant isla preko 200.000 uticala na nase igrace..... Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134794 Mou kaze ili cemo dovesti Rooneya ili necemo nikoga...znaci situacija je konacno jasna sto se tice transfera.Rooney je sada prvi i jedini cilj i nadam se da ce doci. Samo mi nije jasna jedna stvar...znaci Mourinho kaze da je Chelsea poslao ponudu i da je sada sve na Unitedu a SkySports i ostali vec objavili da je ponuda odbijena.Pa mi sada nije jasno sta se dešava ili novinari lazu da je United vec odbio ponudu ili ce Chelsea poslati novu ponudu??? Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134796 Mene jedino brine kako bi njegova plata, koja bi garant isla preko 200.000 uticala na nase igrace..... Staviš ga na standardnu plaću za naše veće zvijezde i uvališ velike bonuse za golove, asistencije i osvajanje trofeja. Pa da vidimo njegovu motivaciju Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134797 Staviš ga na standardnu plaću za naše veće zvijezde i uvališ velike bonuse za golove, asistencije i osvajanje trofeja. Pa da vidimo njegovu motivaciju kakva li onda motivacija treba toresu,plate 5 hiljada funti,sve ostalo samo ako daje golove Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134798 Kakav je Mourinho samo majstor...To je najbolje pokazao u ovoj priči oko Rooney-a. Sve je odradio kako treba, odmjerene i lukave izjave, u svakom trenutku imajući na umu što želi postići. Briljantno je odigrao s izjavama s ciljem da ionako labilnu vezu Rooney-a i Uniteda razbije još i više. Moyes je ispao kompletni idiot izjavivši da "Rooney ne ide nigdje jer im treba ako se Van Persie ozlijedi". Normalno da je Rooney dobio četverostruki slom živaca kad ti trener to izjavi u javnosti, umjesto da kaže nešto tipa "Rooney nam treba, računamo na njega, on JE United" ili nešto slično. Sad neka jedu govna koja su sami izasrali - ili će pustiti ikonu kluba da ode u omraženog rivala, ili će ostati s nezadovoljnim skupo plaćenim igračem koji će trunuti na klupi. A Mourinho se ko lukavi mačak mota oko vruće kaše i razvaljuje United. Moyes je za njega jebena Crvenkapica. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134800 Nema vise SAF-a i njihovog medjusobnog nadmudrivanja.... Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134843 Rooney je vec jednom bio na izlaznim vratima Manchestera i tada ga je SAF nagovorio da ostane a mislim da ovaj put Rooney nece poslusati nikoga pa ni Moyesa. Mourinho: "Ili kupujemo Rooneya ili nikoga." Na ovu recenicu je Rooney pao, 100% sam siguran. Mourinho ga zeli, to je ocito. Ocekujem da se ubrzo sve rijesi nakon sto Rooney javno izjavi da zeli zaigrati za Mourinha a volio bih da ga Lampard i Terry nagovore da dodje, ako vec nisu. Mislim da mu malo fali... Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134845 Ma naš je Rooney. I ako bog da, Torres leti naglavačke iz kluba :D. Ogadili se Španjolci Mourinhu u Madridu. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134859 sad se vidi fergusonova veličina, umeće, sposobnost i sve slično, a mojes je jedan obični tutuban koji još mora da uči, pogotovo 'olandski jezik Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134864 Navodno prva ponuda je bila 22miliona funti i ona je odbijena. A ocekuje se da Chelsea uskoro posalje novu ponudu 25miliona funti+3 milona funti u bonusima ili 30miliona funti. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134866 Mislim da United i ide na tu cifru i da neće dati ispod. Uglavnom, neće biti previše i vjerojatno će se ta cifra kompenzirati prodajom nekoga. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134871 Navodno prva ponuda je bila 22miliona funti i ona je odbijena. A ocekuje se da Chelsea uskoro posalje novu ponudu 25miliona funti+3 milona funti u bonusima ili 30miliona funti. ako dođe za tu cijenu to će bit jedan od najboljih transfera, sitnica za takvu igračinu! inače, mislim da je mou s onim rooney ili niko osim kupiti rooneya htio i reći da želi dovesti samo svijetsku klasu čime se slažem jer dovođenje nekih prosječnih igrača nema svrha bolje dat mladima šansu... Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134876 Kad vidim da Real kupuje nekog Ilijamendija za 30 mil. na osnovu jedne dobre sezone, shvatim da su 22 mil. za Rooney-ja sića a čovjek prešo EPL. Samo da ovaj tranfer uspijemo realizirati, bilo bi odlično. Vjerujem u Mou-a i našu upravu ! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.