Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

ako uopste kupujemo napadaca u ovom prelaznom roku samo Roney ili Ibrahimovic dolaze uobzir.

Slažem se, to su jedine mogućnosti koje su nam ostale. S time da mislim da su šanse da dobijemo Rooneya nikakve, Ibra nam je najbolja oklada trenutno.

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kada bi potpisali njega i De Rossia bili bi jebeno jaki..

E to bi već bio posao. Mourinho bi od Rooney-a napravio onu staru zvijer, siguran sam.

EDIT: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2366579/Chelsea-offer-10m-plus-Juan-Mata-David-Luiz-Wayne-Rooney-Manchester-United-reject.html

Nadam se da nije istina... Takvih igrača se NE RJEŠAVAŠ. Nikad, pa ni onda.

Izgleda da je United odbio prvu ponudu..

c532fc68-39c5-4749-834e-008fcc07e738.jpg
Juan Mata or David Luiz plus £10million = Wayne Rooney? That's the kind of maths the Daily Mail has come up with as they look to solve the summer's big transfer equation. You'd have thought Chelsea and Manchester United will be puzzling over any potential deal for a good while yet.

20292825-8872-46e1-82bd-d718346f5cfa.jpg
Sky sources: Manchester United reject Chelsea bid for Wayne Rooney #SSN

Sky Sports News reporter James Cooper is at Carrington covering the developing Wayne Rooney transfer story. Whatever the exact details of Chelsea's opening gambit were, it's been firmly rebuffed by Manchester United. However, this one is set to run and run...

Juan Mata or David Luiz plus £10million = Wayne Rooney? That's the kind of maths the Daily Mail has come up with as they look to solve the summer's big transfer equation. You'd have thought Chelsea and Manchester United will be puzzling over any potential deal for a good while yet.

Molim cijenjenu administraciju da ovo stave u rubriku "Humor". Hvala

Joj meni, ovaj transfer mi baš ne bi sjeo. Rooneya ne mogu smislit. Vjerujem da on hoće otić. PSG ga neće sigurno, oni su svoje obavili što se napada tiče. Jedino Monaco je prijetnja. Real ne može dovesti njega ili Ibru bez da ovi smanje potraživanja na plaću, a siguran sam da neće pristati na manje od cca 12-14 milijuna po sezoni. Al nek Mourinho prca SCUM-ovce ako treba do kraja prijelaznog roka, malo trolanja i natezanja nikom ne šteti.

24sata:Smijesna ponuda za Rooneya:11,5 milijuna i Luiz ili Mata.......hahahaha =))  =))  =))  cuj smijesna ponuda pa da su im ponudili samo Matu ili samo Luiza to bi bila odlicna ponuda za United.

Inace ako je stvarno istina(cisto sumnjam) da je Chelsea ponudio Matu ili Luiza i ako uprava ima u planu da u transfer Rooneya ukljucuje neke nase najbolje igrace onda sam protiv ovog transfera.

Ako hoce samo keš onda moze ali da mi pustamo nase najbolje igrace [-X [-X [-X

Bitno je jedino da ponuda nije prihvaćena :D. Nekako mislim da Luiz nije stoper po Mourinhovom guštu, ali da bi ga se odrekao, teško.

Zaboravili su prenijeti vijest da smo arsenalu ponudili Hazarda + 20 miljuna za Bendtnera

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.