Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

612e5861-889f-475a-bdb6-4a9119e1f7de.jpg
Today's Wayne Rooney update sees the Daily Mail reporting that Chelsea are ready to make a second bid for the Manchester United striker and that Jose Mourinho is prepared to pay £30million to take the England international to Stamford Bridge.
  • Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

612e5861-889f-475a-bdb6-4a9119e1f7de.jpg
Today's Wayne Rooney update sees the Daily Mail reporting that Chelsea are ready to make a second bid for the Manchester United striker and that Jose Mourinho is prepared to pay £30million to take the England international to Stamford Bridge.

Bar 35, pa da budemo mirni :D

Upravo to, ja sam ubjedjen da ce Mou kupiti jednog kvalitetnog napadaca a nije ih puno ostalo da nisu vec promjenili sredinu tako da je Rooney ocit izbor.

E,sad postoji mala verovatnoća da se United zainati i ne dozvoli mu prelazak u naše redove.U tom slučaju očekujem vampira Suareza u plavom dresu,jer nam je Liverpul postao filijala.

As Chelsea step up their efforts to sign Rooney, club sources have stated that both Torres and Ba are available for transfer (ESPN)

runi će postati legenda čelsija, ako zbog njegovog transfera prodamo toresa

Od samog pocetka sam za dovodjenje Rooney-a. strasan igrac, mogu mislit samo ako potpise za nas, projat ce minute do drugog kola, kad budemo igrali sa ManU, eh tad ce im jebat milu majku, sve ca dat da im utrpa sto vise golova. Rooney je nas. :) 

lol...kaki suarez..koliko god da igra dobro zvaljo je od covjeka...gadi mi se...ne zelim ga ni zamisljat u Chelsea-u.Ne zasluzuje to

E,sad postoji mala verovatnoća da se United zainati i ne dozvoli mu prelazak u naše redove.U tom slučaju očekujem vampira Suareza u plavom dresu,jer nam je Liverpul postao filijala.

Ma ne treba Chelsea Rooneya neznam sta je Mourinho toliko napo.

Ljudi imamo Lukakua  :) Dokazao je da moze igrati na najvisem nivou,mlad je i sigurno ce biti jos bolji.A tu su jos Demba(dobar ali jos nije dobio dovoljno prilika) i Torres(kojeg ne podrzavam al ajd nije vise tolki panj).Lukaku je vracen s posudbe i to je najbitnije sad za napad.Ni ne sjecam se kad je shrek zadnji put igrao napadaca u manchesteru.Kupovanje igraca iz rivala mi je totalno bzvz.I opcenito trosenje puno novca na igrace.Ne treba nam 4 napadaca,Lukaku treba dobivati sto vise sanse,a mnogi jos nisu svjesni njegovog potencijala.

lol...kaki suarez..koliko god da igra dobro zvaljo je od covjeka...gadi mi se...ne zelim ga ni zamisljat u Chelsea-u.Ne zasluzuje to

Ljudi imamo Lukakua  :) Dokazao je da moze igrati na najvisem nivou,mlad je i sigurno ce biti jos bolji.A tu su jos Demba(dobar ali jos nije dobio dovoljno prilika) i Torres(kojeg ne podrzavam al ajd nije vise tolki panj).Lukaku je vracen s posudbe i to je najbitnije sad za napad.Ni ne sjecam se kad je shrek zadnji put igrao napadaca u manchesteru.Kupovanje igraca iz rivala mi je totalno bzvz.I opcenito trosenje puno novca na igrace.Ne treba nam 4 napadaca,Lukaku treba dobivati sto vise sanse,a mnogi jos nisu svjesni njegovog potencijala.

Jedina slaba točka je napad. Zna Mourinho to. Teško je biti nesubjektivan kad se priča o Lukakuu, ali on je još uvijek u fazi učenja, ne može se reći da je top napadač. Ne možemo znati kako će reagirati kad dođu vrhunske utakmice. Slažem se s tobom da je bezveze kupovanje od rivala i osobno ne volim Rooneya. Ali imamo priliku da im ga uzmemo i to trljamo u nos SCUMovcima. Već sam 50 puta rekao da nama treba čovjek odluke, čovjek koji radi razliku na terenu, a Rooney to je. Lik skoro pa ne griješi kad ide 1 na 1 s golmanom, može opaliti s bilo koje daljine i uvijek će dati sve od sebe. Doći će i Lukakuovo vrijeme, ali mislim da još godinu dana može se čekati na njega.

Mourinho je to odlično objasnio

"Fernando is a striker, nobody has doubts about it, but I think he's a striker more comfortable when he has space behind defenders. He has it more difficult when opponents are very close, when opponents are compact and when he has to play in small spaces."

"He's more a player to go into a space than to play with the ball at his feet. That's something easy to understand about Fernando, so I will try to do my best."

"I think when Chelsea plays with that philosophy he can. Against teams who compress the play very close you have to play him in small spaces, and he will have a little bit more difficulty. At Liverpool they played much more of a ‘low block’, and he had balls to attack behind defenders. In that aspect he was a lot more comfortable. Sometimes it's easy to say a player is not performing but that might not be fair because sometimes the way you play decides if someone is more or less comfortable on the pitch."

"I would want to improve them, but that quality they don't have. I will work on it with them."

Jedina slaba točka je napad. Zna Mourinho to. Teško je biti nesubjektivan kad se priča o Lukakuu, ali on je još uvijek u fazi učenja, ne može se reći da je top napadač. Ne možemo znati kako će reagirati kad dođu vrhunske utakmice. Slažem se s tobom da je bezveze kupovanje od rivala i osobno ne volim Rooneya. Ali imamo priliku da im ga uzmemo i to trljamo u nos SCUMovcima. Već sam 50 puta rekao da nama treba čovjek odluke, čovjek koji radi razliku na terenu, a Rooney to je. Lik skoro pa ne griješi kad ide 1 na 1 s golmanom, može opaliti s bilo koje daljine i uvijek će dati sve od sebe. Doći će i Lukakuovo vrijeme, ali mislim da još godinu dana može se čekati na njega.

Rooney je igracina i klasa i to stoji,ali ne bih htio da dođe bas zato sto je iz manchestera i dugo nije igrao cistu spicu a to nama treba.Ali zapravo bi bilo dobro kada bi dosao,pojacao bi nas,ali ugl sam htio da Lukaku dobiva sto vise prilike.Vidjet cemo jos sta ce biti od toga svega

Ma Perez slini za Baleom. Teško da će Rooney tamo, iako  Real kupuje Manchesterove zvijezde već  dosta dugo, Nistelrooy, Ronaldo, Beckham. Ali da nas mogu shebat, mogu uvijek. Ipak je to Real.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.