27. januar 2014.12 god. comment_160491 Nek ih Rooney malo podhebava sada kako su oni njega na ljeto i nek ih do ljeta navlači s ovim ugovorom. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160494 Rooney to be given full access to all the club’s transfer secrets, a £300,000 per week 5 year contract and armband. Desperation much #MUFC? Rooney will be given privileged access to the club's spending plans that Alex Ferguson had previously denied him (Guardian) Hostage. Ala ih ovaj podjebava, vidi se da voli klub. United ce ispast smijesan ako pristanu na ove uvjete, to je sramota da on ima uvid u fnancije i da ga se pita oko transfera, nema sanse da bi Ferguson pristao na ovako sta prije bi dobio kopackom u glavu :D Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160496 Mi sa Rooneyom u napadu smo najaca ekipa Shippa,on bez problema ide 25+ ako je u napadu ne na destki . Sto bi Moyes pravio uslugu nama ,nije glup kao Mourinho,koji je mislio kako se osvojit ove godine trofej a sto ce biti narednih nije ga bruga. Rooney voli United sigurno tu je 10godina ,on hoce uspijehe,da osvaja titulu,Mata je samo pogurao Rooneya ka pruduzenju ugovora. Meni je krivo,jer Rooney kod nas je najaci Chelsea u ligi ,ovako,Costa jest recimo dobar napadac ali 2klase ispod Rooneya,a dovest cemo njega na kraju! Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160498 Mi sa Rooneyom u napadu smo najaca ekipa Shippa,on bez problema ide 25+ ako je u napadu ne na destki . Sto bi Moyes pravio uslugu nama ,nije glup kao Mourinho,koji je mislio kako se osvojit ove godine trofej a sto ce biti narednih nije ga bruga. Rooney voli United sigurno tu je 10godina ,on hoce uspijehe,da osvaja titulu,Mata je samo pogurao Rooneya ka pruduzenju ugovora. Meni je krivo,jer Rooney kod nas je najaci Chelsea u ligi ,ovako,Costa jest recimo dobar napadac ali 2klase ispod Rooneya,a dovest cemo njega na kraju! Dakle ti smatras da je Moyes pametniji manager od Mourinha @-) . Da definitivno rade pravu stvar sto mu dopustaju da ih svako malo kara za povecanje place, tog kod Fergia nije bilo Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160502 Kara rooney odavno sviju. Pored njega ni nema ko da trazi vecu platu kad su flopoviSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160529 i koliku bi kod nas imao platu ako bi presao? nepotreban igrac, jeste dobar, ali trazi previseSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160851 #MUFC striker Wayne Rooney has ended speculation over his future and signed a new contract worth £300,000 per week (Sky) £300,000 per week, captain's armband, access to transfer info. Nakon još jedne sage je ljubav prema klubu presudila. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160858 Dajte ljudi nemojte se glupirat.. Pa presudila je ljubav prema klubu, nema veze novac s time, stvarno ste zaista. :D Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165478 posle onakve utakmica,roknuo bi mu 2 000 000 kazne za nonsalatno ponasanje na terenu. Hoces 300 000 nedeljeno? Moze? Svaka losa utakmica ide i 40 posto mesecne plate dole,pa ti ili igraj ili se zajebavaj... ali nije Rooney glup,mora da ima ugovor da nema penala nizasta kada lose uradi. Ocepio je United samo tako. Ljiga obicna.. Gadi mi se kao osoba,a kao igrac vise nista posebno nije... kao ni onaj Persi...karma je kucka i sve mu se vraca,ne moze zicer da pogodi,igra kao panjina. Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165483 I on legenda Uniteda. Sramota od legenda. Veća je Robben legenda Chelseaja, nego on Uniteda. Prijavi
13. novembar 2015.10 god. comment_241306 Yahoo Sports je opet aktivirao priču o njemu https://uk.sports.yahoo.com/news/hot-football-transfer-gossip--chelsea--favourites-to-sign-rooney-092848121.html Prijavi
13. novembar 2015.10 god. Autor comment_241308 Yahoo Sports je opet aktivirao priču o njemu https://uk.sports.yahoo.com/news/hot-football-transfer-gossip--chelsea--favourites-to-sign-rooney-092848121.html Sad ga dovest bilo bi ravno vraćanju Torresa iz Atletica. Prijavi
13. novembar 2015.10 god. comment_241317 Mi smo stručnjaci za propale napadače. T O R R E S F A L C A O R O O N E Y Sva trojica su bili zvijeri, a sada su tako jadni. Unitedovi navijači se vesele mogućoj prodaji. Čovjek je u goroj formi od Falcaa. E koji smo mi invalidi pored jednog Traorea, Solankea, Bamforda. Ma i trebamo u drugu ligu ispasti. Prijavi
13. novembar 2015.10 god. comment_241325 Rooney je i dalje tata, bar ne pada preko lopte kao ova dvojica, ali istina da ga ne ide kao prije iako mislim da on još nije rekao sve.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.