Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Rooney to be given full access to all the club’s transfer secrets, a £300,000 per week 5 year contract and armband. Desperation much #MUFC?

Rooney will be given privileged access to the club's spending plans that Alex Ferguson had previously denied him (Guardian) Hostage.

Ala ih ovaj podjebava, vidi se da voli klub.

United ce ispast smijesan ako pristanu na ove uvjete, to je sramota da on ima uvid u fnancije i da ga se pita oko transfera, nema sanse da bi Ferguson pristao na ovako sta prije bi dobio kopackom u glavu :D

Mi sa Rooneyom u napadu smo najaca ekipa Shippa,on bez problema ide 25+ ako je u napadu ne na destki . 

Sto bi Moyes pravio uslugu nama ,nije glup kao Mourinho,koji je mislio kako se osvojit ove godine trofej a sto ce biti narednih nije ga bruga. Rooney voli United sigurno tu je 10godina ,on hoce uspijehe,da osvaja titulu,Mata je samo pogurao Rooneya ka pruduzenju ugovora. Meni je krivo,jer Rooney kod nas je najaci Chelsea u ligi ,ovako,Costa jest recimo dobar napadac ali 2klase ispod Rooneya,a dovest cemo njega na kraju!

Mi sa Rooneyom u napadu smo najaca ekipa Shippa,on bez problema ide 25+ ako je u napadu ne na destki . 

Sto bi Moyes pravio uslugu nama ,nije glup kao Mourinho,koji je mislio kako se osvojit ove godine trofej a sto ce biti narednih nije ga bruga. Rooney voli United sigurno tu je 10godina ,on hoce uspijehe,da osvaja titulu,Mata je samo pogurao Rooneya ka pruduzenju ugovora. Meni je krivo,jer Rooney kod nas je najaci Chelsea u ligi ,ovako,Costa jest recimo dobar napadac ali 2klase ispod Rooneya,a dovest cemo njega na kraju!

Dakle ti smatras da je Moyes pametniji manager od Mourinha  @-) . Da definitivno rade pravu stvar sto mu dopustaju da ih svako malo kara za povecanje place, tog kod Fergia nije bilo

i koliku bi kod nas imao platu ako bi presao?
nepotreban igrac, jeste dobar, ali trazi previse

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

#MUFC striker Wayne Rooney has ended speculation over his future and signed a new contract worth £300,000 per week (Sky) £300,000 per week, captain's armband, access to transfer info.

Nakon još jedne sage je ljubav prema klubu presudila.

• 4 sedmice kasnije...

posle onakve utakmica,roknuo bi mu 2 000 000 kazne za nonsalatno ponasanje na terenu. Hoces 300 000 nedeljeno? Moze? Svaka losa utakmica ide i 40 posto mesecne plate dole,pa ti ili igraj ili se zajebavaj... ali nije Rooney glup,mora da ima ugovor da nema penala nizasta kada lose uradi. Ocepio je United samo tako. Ljiga obicna.. Gadi mi se kao osoba,a kao igrac vise nista posebno nije... kao ni onaj Persi...karma je kucka i sve mu se vraca,ne moze zicer da pogodi,igra kao panjina.

• 1 godina kasnije...

Mi smo stručnjaci za propale napadače.

T O R R E S

F A L C A O

R O O N E Y 

Sva trojica su bili zvijeri, a sada su tako jadni. Unitedovi navijači se vesele mogućoj prodaji. Čovjek je u goroj formi od Falcaa. E koji smo mi invalidi pored jednog Traorea, Solankea, Bamforda. Ma i trebamo u drugu ligu ispasti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.