Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Također sam za njegovo dovođenje.

Odličan je on napadač, makar mi je nekako bolji kad je netko upariran s njim u napadu, ali sve u svemu volio bi ga gledat da igra za nas

Jedini si. :) Za Rooneya sam uvjek i ispred Falcaa i Cavania a jos mu je i cijena manja, to bi bio extra transfer ;)

Jedini problem je velika plata kakvu nema niko u Chelsea pa nisam siguran da li bi mu bas htjeli dati istu.

Za svoju klasu i ovo napuhavanje cijena kako je danas ovo je odlična cijena za njega, po meni je on odličan napadač, brz, dobrog udarca, a i snažan u duelu, ja sam ipak prije za Cavania, ali ne i Falcaa

rooney je vrhunski igrač, jedan od najkompletnijih napadača - ima sjajan šut, brz je, zna proigravat čak i solidno igra glavom, svakoako sam ZA njegovo dovođenje, bio bi to vrhunski transfer!

Ja ne bi imao nista protiv njegovog dovođenja...kostao bi puno manje od Falcaa ili Cavania a vec je dokazan u engleskoj ligi.U svakom slucaju bilo bi ga zanimljivo vidjeti u Chelsea.Mi trenutno u ekipi nemamo takav profil igraca, Rooney vecinom igra na snagu i borbenost i tu je jednostavno odlican.Dribling moze proci ali nema sada nesto spektakularan dribling(ipak je englez),odlican sut,dobro igra glavom i pravi je razbijac.Ipak ono sto ga najvise krasi je njegova borbenost jer on cim izgubi loptu trci na svoju polovinu da bi isparavio svoju gresku i zna se vratiti i do 30m od svog gola iako to nije obavezan.Ovo oko Rooneya jos nije toliko ozbiljno ali bi moglo postati...

Jedino što je Englez, jedino to me privlači kod njega... on je prekvalitetan da bi igrao kao špic, tamo pola njegovih mogućnosti ne dolazi do izražaja, idealno bi bilo stavit ga u 4-4-2, s nekim statičnim višljim napadačem ispred njega, to kod nas neće igrat.

On je za mene legenda Uniteda, ne sviđa mi se nešto pretjerano ali ne bi bio loš, samo onda treba napravit reda u napadu i nekom prodajom.

Ronney kao spic = preko 30 golova u sezoni. Taj igrac je neiscrpni izvor energije. Zatrazio je sam transfer iz Uniteda, nije u dobrim odnosima sa Fergusonom a nije bio po odlasku iz Evertona ni sa Moyesom, koji je sada opet tu.

Ja mislim da ce njega Mou pokupiti bez treptaja oka.

Rooney je bez sumnje odličan igrač al pitanje je bil se osjećao ugodno u dresu Chelsija sa saznanjem da je igrao u Unitedu i da je praktički njihova legenda, a ako se nebi osjećao ugodno i opuÅ¡teno nebi mogao pružat najbolje od sebe i mislim da ipak takav Rooney netreba, nesumnjivo je odličan igrač u unitedu al kakav bi bio u Chelsiju veliko je pitanje, ja ipak mislim da on ide van Engleske,  Real, Barca, PSG sad se i Bayern pojavio, možda i Monaco..

Rooney je bez sumnje odličan igrač al pitanje je bil se osjećao ugodno u dresu Chelsija sa saznanjem da je igrao u Unitedu i da je praktički njihova legenda, a ako se nebi osjećao ugodno i opuÅ¡teno nebi mogao pružat najbolje od sebe i mislim da ipak takav Rooney netreba, nesumnjivo je odličan igrač u unitedu al kakav bi bio u Chelsiju veliko je pitanje, ja ipak mislim da on ide van Engleske,  Real, Barca, PSG sad se i Bayern pojavio, možda i Monaco..

Nije on za Barcelonu ne bi se on imao zivaca onoliko dodavati :D...

Ne treba Chelsea Rooneya.Chelsea treba samo cistog napadaca koji zna zabiti gol i to je to.ne treba on imati ni dribling ni brzinu ni nista nego samo treba zabiti gol.Npr u Bayernu Gomez i Mandžo,imaju nos za gol i znaju biti u pravo vrijeme na pravom mjestu,a ostalo veza ucini za njih.Tak otreba i chelsea jer imaju odlican vezni red.A Rooney ne sjecam se kad je zadnji put igrao napadaca a u veznom redu ne trebamo nikoga.i nezz bas da bi on htio doci u chelsea jer igra u manchesteru.Ali u svakom slucaju sam protiv njegova dolaska.

Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naš klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuđe. To mi jedino bode oči.

^ Create our own legends? What are we? Poor? :P Å ala.

Runi je fantastican igrač, daleko od toga da je istrošen kao što to neki tvrde. Za ovakvog igrača je ova cena pravi bargain što bi rekli Englezi.

A baš me briga za njegovu nedeljnu platu (i tako ga ne plaćam :P), samo da on razvaljuje. Jedno veliko da za njega.

Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naš klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuđe. To mi jedino bode oči.

Istina

Sve je to fino ali i taj United je pokupio RVPa koji je proveo toliko godina u Arsenalu. Nama treba zivotinja u napadu, to je cinjenica. Ne mora biti Rooney, samo neka dodje neko. Sad se navodno Monaco ukljucio u borbu za Falcaa... ja ipak mislim je Jose fan Rooneyja.

Nek on donese trofeje, a čija će legenda biti, zaboli me patka.
Trofeji se broje.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

Ja sam za dovođenje Rooney-ja jer je ekstra kvalitetan,polivalentan igrač,a sa svojih 27 godina,već preiskusan igrač.Takvi igrači,koji mogu da igraju na više pozicija u timu su na ceni,a takve voli i Mo.I još jedan veliki razlog za njegovo dovođenje je,jer bi na taj način zadali udarac ljutom rivalu,uzevši im najboljeg igrača.E,to bi bilo neprocenjivo.

Mi cemo imati legende, drugi ce uzimati trofeje. I vuk sit i ovce na broju #-o

JA SAM PROTIV

nikako ga ne mogu zamisliti u našem dresu, niti ću ga ikada moći..prijatno i do viđenja..

eto mu everton, pa neka se vrati tamo, ionako mu je prijatelj prešao na old trašford sada tako da...

NE NE I NE

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.