9. maj 2013.13 god. comment_121253 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/daily-mail-mourinho-obozava-rooneya-i-sigurno-ce-ga-dovesti-u-chelsea.html Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121259 Ja sam za, ali nema nekog dobrog i pouzdanog izvora da je rekao da se povezuje sa Chelsea.. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121262 TakoÄ‘er sam za njegovo dovoÄ‘enje. OdliÄan je on napadaÄ, makar mi je nekako bolji kad je netko upariran s njim u napadu, ali sve u svemu volio bi ga gledat da igra za nas Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121267 Nije valjda da sam jedini koji je protiv Rooney-evog dovodjenja ? Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121269 Jedini si. :) Za Rooneya sam uvjek i ispred Falcaa i Cavania a jos mu je i cijena manja, to bi bio extra transfer ;) Jedini problem je velika plata kakvu nema niko u Chelsea pa nisam siguran da li bi mu bas htjeli dati istu. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121270 Za svoju klasu i ovo napuhavanje cijena kako je danas ovo je odliÄna cijena za njega, po meni je on odliÄan napadaÄ, brz, dobrog udarca, a i snažan u duelu, ja sam ipak prije za Cavania, ali ne i Falcaa Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121282 igracina je Roney uvijek sam za njegovo dovodjenje u klub. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121283 nije jedini. i ja sam na nekoliko tema govorio da sam protiv. i biti ću uvijek!!! Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121285 rooney je vrhunski igraÄ, jedan od najkompletnijih napadaÄa - ima sjajan Å¡ut, brz je, zna proigravat Äak i solidno igra glavom, svakoako sam ZA njegovo dovoÄ‘enje, bio bi to vrhunski transfer! Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121291 Ja ne bi imao nista protiv njegovog dovođenja...kostao bi puno manje od Falcaa ili Cavania a vec je dokazan u engleskoj ligi.U svakom slucaju bilo bi ga zanimljivo vidjeti u Chelsea.Mi trenutno u ekipi nemamo takav profil igraca, Rooney vecinom igra na snagu i borbenost i tu je jednostavno odlican.Dribling moze proci ali nema sada nesto spektakularan dribling(ipak je englez),odlican sut,dobro igra glavom i pravi je razbijac.Ipak ono sto ga najvise krasi je njegova borbenost jer on cim izgubi loptu trci na svoju polovinu da bi isparavio svoju gresku i zna se vratiti i do 30m od svog gola iako to nije obavezan.Ovo oko Rooneya jos nije toliko ozbiljno ali bi moglo postati... Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121298 Jedino Å¡to je Englez, jedino to me privlaÄi kod njega... on je prekvalitetan da bi igrao kao Å¡pic, tamo pola njegovih mogućnosti ne dolazi do izražaja, idealno bi bilo stavit ga u 4-4-2, s nekim statiÄnim viÅ¡ljim napadaÄem ispred njega, to kod nas neće igrat. On je za mene legenda Uniteda, ne sviÄ‘a mi se neÅ¡to pretjerano ali ne bi bio loÅ¡, samo onda treba napravit reda u napadu i nekom prodajom. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121299 Ronney kao spic = preko 30 golova u sezoni. Taj igrac je neiscrpni izvor energije. Zatrazio je sam transfer iz Uniteda, nije u dobrim odnosima sa Fergusonom a nije bio po odlasku iz Evertona ni sa Moyesom, koji je sada opet tu. Ja mislim da ce njega Mou pokupiti bez treptaja oka. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121302 Rooney je bez sumnje odliÄan igraÄ al pitanje je bil se osjećao ugodno u dresu Chelsija sa saznanjem da je igrao u Unitedu i da je praktiÄki njihova legenda, a ako se nebi osjećao ugodno i opuÅ¡teno nebi mogao pružat najbolje od sebe i mislim da ipak takav Rooney netreba, nesumnjivo je odliÄan igraÄ u unitedu al kakav bi bio u Chelsiju veliko je pitanje, ja ipak mislim da on ide van Engleske, Real, Barca, PSG sad se i Bayern pojavio, možda i Monaco.. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121305 Rooney je bez sumnje odliÄan igraÄ al pitanje je bil se osjećao ugodno u dresu Chelsija sa saznanjem da je igrao u Unitedu i da je praktiÄki njihova legenda, a ako se nebi osjećao ugodno i opuÅ¡teno nebi mogao pružat najbolje od sebe i mislim da ipak takav Rooney netreba, nesumnjivo je odliÄan igraÄ u unitedu al kakav bi bio u Chelsiju veliko je pitanje, ja ipak mislim da on ide van Engleske, Real, Barca, PSG sad se i Bayern pojavio, možda i Monaco.. Nije on za Barcelonu ne bi se on imao zivaca onoliko dodavati :D... Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121310 Uvijek bi prije uzeo Cavanija nego Rooneya. Mada ni Wayne ne bi bio los odabir. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121311 Ne treba Chelsea Rooneya.Chelsea treba samo cistog napadaca koji zna zabiti gol i to je to.ne treba on imati ni dribling ni brzinu ni nista nego samo treba zabiti gol.Npr u Bayernu Gomez i Mandžo,imaju nos za gol i znaju biti u pravo vrijeme na pravom mjestu,a ostalo veza ucini za njih.Tak otreba i chelsea jer imaju odlican vezni red.A Rooney ne sjecam se kad je zadnji put igrao napadaca a u veznom redu ne trebamo nikoga.i nezz bas da bi on htio doci u chelsea jer igra u manchesteru.Ali u svakom slucaju sam protiv njegova dolaska. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121320 Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naÅ¡ klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuÄ‘e. To mi jedino bode oÄi. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121321 ^ Create our own legends? What are we? Poor? :P Å ala. Runi je fantastican igraÄ, daleko od toga da je istroÅ¡en kao Å¡to to neki tvrde. Za ovakvog igraÄa je ova cena pravi bargain Å¡to bi rekli Englezi. A baÅ¡ me briga za njegovu nedeljnu platu (i tako ga ne plaćam :P), samo da on razvaljuje. Jedno veliko da za njega. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121325 Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naÅ¡ klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuÄ‘e. To mi jedino bode oÄi. Istina Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121327 Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naÅ¡ klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuÄ‘e. To mi jedino bode oÄi. Sve je to fino ali i taj United je pokupio RVPa koji je proveo toliko godina u Arsenalu. Nama treba zivotinja u napadu, to je cinjenica. Ne mora biti Rooney, samo neka dodje neko. Sad se navodno Monaco ukljucio u borbu za Falcaa... ja ipak mislim je Jose fan Rooneyja. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121333 Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naÅ¡ klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuÄ‘e. To mi jedino bode oÄi.Nek on donese trofeje, a Äija će legenda biti, zaboli me patka.Trofeji se broje.Sent from my Xperia S using Tapatalk 2 Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121371 Ja sam za dovoÄ‘enje Rooney-ja jer je ekstra kvalitetan,polivalentan igraÄ,a sa svojih 27 godina,već preiskusan igraÄ.Takvi igraÄi,koji mogu da igraju na viÅ¡e pozicija u timu su na ceni,a takve voli i Mo.I joÅ¡ jedan veliki razlog za njegovo dovoÄ‘enje je,jer bi na taj naÄin zadali udarac ljutom rivalu,uzevÅ¡i im najboljeg igraÄa.E,to bi bilo neprocenjivo. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121373 Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naÅ¡ klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuÄ‘e. To mi jedino bode oÄi. Mi cemo imati legende, drugi ce uzimati trofeje. I vuk sit i ovce na broju #-o Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121377 JA SAM PROTIV nikako ga ne mogu zamisliti u našem dresu, niti ću ga ikada moći..prijatno i do viđenja.. eto mu everton, pa neka se vrati tamo, ionako mu je prijatelj prešao na old trašford sada tako da... NE NE I NE Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.