Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Many of @WayneRooney's teammates are expecting him to now make his wish to leave the club ­official in the coming days. #CFC #MUFC (Mirror)

ChelsTransferGossip ‏@ChelsTransfer 5m

Wayne Rooney to submit transfer request to Manchester United 'this week' as he seeks a new challenge #CFC #MUFC (Mirror)

Ma nevjerujem da ce podnijeti zahtjev za transfer..ali bilo bi drago da me iznenadi.Na vecini strani sajtova sam procitao da sve zavisi kako ce se navijaci ponasati prema njemu na utakmicama protiv AIK-a u Stockholmu i Seville na Old Trafordu.

Wayne Rooney’s heart is set on the move and he has told team-mates he does not want to play abroad

Rooney reiterated his determination to quit Old Trafford during crunch talks with MUFC manager David Moyes over the weekend (Mail)

I trebamo do 40 ići, neće biti lako slomiti njihovu upravu. Namjerno zavlače s transferom, a samo mi šaljemo ponude kako mi se čini :d. Nije fer prema nama :D

Isplati se za Waynea dat do 40 milki. Samo nek uprava pametno odigra i Wayne je nas. :D
A kakvu cemo tek sirinu u napadu imat kad nam on dodje (ako dodje) :D

Treba ici do 40, vrijedi te pare takav igrac. Samo tesko ce ga pustiti. Mislim da ce ga radije prikucati na klupu citavu sezonu nego sto ce ga prepustiti direktnom rivalu. Znaju koliko bi osakaceni ostali.

Gledam sinoc kako madjionicari igraju.... Trci se, kruzi, menjaju se pozicije stalno, forsira se kretanje bez lopte. Shrek je napadaca za takav sistem igre, uklopio bi se s nasim momcima u trenu....

Ova je ponuda bila izgleda 25M funti + 5 u bonusima. Ja mislim da ne treba ići preko 30 + 5. Ali do njega je sve, pa ne može očekivati transfer iz ManU u Chelsea a da on ništa ne napravi. Mora pokazati volju.

Rooney ako hoce da pređe u Chelsea onda on sam mora napraviti neke konkretne stvari.Neka podnese zahtjev za transfer ili neka izjavi neku izjavu koja ce imati uticaj na daljnju fazu ovog transfera..

Pisalo se o tome vec ja msm. Ako podnese zahtev za transfer, gubi "loyalty bonus" ili kako god da se zove... Ako bude do njega, cekace poslednji trenutak da to uradi...

http://www.talksport.co.uk/radio/richard-keys-and-andy-gray/130805/ashton-rooney-will-do-anything-force-through-chelsea-switch-203072?

kad je prvi put pomenuo ovaj transfer,bio sam iznenadjen,nisam verovao da je tako nešto moguće,par meseci kasnije,pokazalo se da nije lupao gluposti,evo i njegog mišljenja o trenutnoj situaciji i mogućem razvoju dogadjaja

Nije u timu Uniteda koji putuje za Švedsku (igraju prijateljsku protiv AIK-a u Ferdinandovu čast).

Razlog navodno povreda ramena. Naravno, znamo da to nije razlog.

Moyes je jos prije dvije sedmice najavio da ce Rooney 100% igrati protiv AIK-a u Stockholmu ali Rooneya ponovo nema na spisku igraca za utakmicu..

OwgWC9n.jpg?1?2432

Naravno Moyes kaze da je rijec o ozljedi a pitanje je da li je Rooney zaradio neku novu povredu ili je razlog njegovog izostanka nesto drugo..

Rooney je sasvim normalno odigrao utakmicu protiv Betisa koja se igrala u trening centru prije 2 dana..tako da ili Moyes izmišlja povredu ili je stvarno Rooney zaradio novu povredu.

gFH1yig.jpg

MUFC players have told David Moyes to get Wayne Rooney out of the club (DailyStar)

Senior MUFC players have lost patience after Wayne Rooney yesterday told David Moyes he wants to join CFC (DailyStar)

England striker Wayne Rooney is facing a dressing room revolt from his teammates over his desire to leave MUFC (Express)

Senior MUFC players are understood to be furious Wayne Rooney has undermined preparations by telling Moyes he wants to leave (Express) 

Rooney has yet to submit a formal transfer request
but that remains a strong possibility. (Telegraph)

Bit ce Wayne nas, samo je pitanje vrimena.
GLUPO bi bilo dati 40 mil "eura" za njega. Kao prvo niko nije drugi zainteresovan za njega a jos uz to igrac zeli najvjerovatnije da ide. Jos bi mou uz to sam sebi posro usta kad je rekao da nece vece pare trositi.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.