18. juli 2013.13 god. comment_134877 I dalje ne vjerujem da je Rooney zadnje pojačanje koje će dovesti. Šuška se dosta oko Luiza Gustava sada. S obzirom da je Bayo pretrpan ne bi puno koštao. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134886 Situacija oko ovog transfera se razvija brzo,svi znamo kakva su bila visemjesecna smaranja oko Falcaoa,Hulka,Cavania i nikad se trener i klub nisu oglašavali po pitanju tih transfera.Niko ne moze sa sigurnošcu reci da li je Chelsea uopste ikada poslao ponudu za npr. Cavania i u slucaju Falcaoa,Hulka,Cavania sve je zadržalo na novinarskim spekulacijama.Dok je sada sasvim druga situacija oko Rooneya jer je interes Chelsea za njega dobio sluzbenu potvrdu sto samo dokazuje da je uprava odlucna da ga dovede. Mourinho sigurno ne bi javno potvrdio interes za igraca od kojeg ce lako odustati i zato smatram da su velike sanse da ga dovedemo.Mi imamo Mourinha koji je lukav u ovim situacijama i zna sta treba reci+tu je Abramovic koji ima povjerenja u Mourinha i sigurno da nece zaliti novac kako bi Mourinho bio zadovoljan. Dok je sa druge strane Moyes koji nema iskustva u ovim velikim "transfer ratovima" on daje grube izjave tipa:“Ukoliko se iz bilo kog razloga Van Persie povrijedi, Rooney će nam biti potreban" i prema britanskim novinama ovo je izjava koja je razljutila Rooneya.Treba shvatiti Rooneya koji nema namjeru sa svojih 27 godina biti samo alternativa za Van Persia. Sljedeca korak ovog transfera moze biti: 1.ili United prihvati ponudu od Chelsea. 2.ili Rooney preda zahtjev za transfer(malo moguce). 3.ili Rooney:"Sretan sam u Unitedu". Sada samo mozemo cekati sta ce se desiti ali ja se nadam da ce ovaj transfer doci do faze kada navijaci Uniteda pale dresove Rooneya. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134902 Sada čitam da i naši golmani Čeh i Švarcer hvale Runija na sva usta.Za koji dan neće ostati nijedan igrač iz plavog tabora koji nije nešto rekao o Šreku.Počinjemo da ličimo na Farsu,što se tiče vrbovanja igrača. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134904 Evo sto FM misli o svemu :D http://fourfourtwo.com/blogs/fourfourtwoview/archive/2013/07/17/how-wayne-rooney-could-win-the-title-for-chelsea-or-man-city-but-not-arsenal-or-man-united.aspx Prijavi
18. juli 2013.13 god. Autor comment_134908 Sada čitam da i naši golmani Čeh i Švarcer hvale Runija na sva usta.Za koji dan neće ostati nijedan igrač iz plavog tabora koji nije nešto rekao o Šreku.Počinjemo da ličimo na Farsu,što se tiče vrbovanja igrača.Još samo da ga Torke pohvali :D Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134910 Još samo da ga Torke pohvali :D ispisao bih sad preko cele strane haha,al da ne probijem stranicu,dovoljno je i hahahaha u vezi runija,i dalje mi nije jasno da je Mojes mogo da izvali onakvu glupost,da mu je runi potreba ako se ovaj povredi il šta ti ja znam na taj način je samo pokrenuo lavinu pisanja po novinama,ipak je Runi važan šraf u njihovj reprezentaciji,pa se onda tu Žoze ubacio sa onom izjavom da takav tretman Runija nije dobar za Eng. repre. bravo Žoze ^:)^ na taj način je poklopio Mojesa plus je skupio pozitivne poene na ostrvu Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134917 United prodaje Rooneyja i kupuje Garetha Balea izvor ili samo mijenjas Caeta. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134919 Fernando Torres + Wayne Rooney = Platinija ce slog da udari :D Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134921 United prodaje Rooneyja i kupuje Garetha Balea Bolje im je da naseg Torresa uzmu... Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134926 izvor ili samo mijenjas Caeta. mirror wenger najavio kupovinu rooneya Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134928 Chelsea manager Jose Mourinho says players who are not first choice at their clubs could be "in trouble" ahead of next summer's World Cup. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23358352? evo ponovo iz mou bode,neka neka,gvozdje se kuje dok je vruce bravo mou,tatko na mafiju Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134936 Sva sreća je ovdje da je Rooneyeva zadnja. Može se dogoditi da United odbije još jednu našu ponudu i prihvati Wengerovu, a da ih Rooney odbije čak i da mu ponude plaću koju želi jer nema s kim igrati. U toj situaciji United gubi apsolutno. Zato mislim da će prihvatiti obje ponude i tako natjerati i Arsenal i Chelsea da daju što više. Naravno, mi moramo, ako ga želimo podebljati početnu ponudu. Ima Wenger para. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134940 Nece se ni umijesati dokle god ne rijesi pitanje plata kod svojih zvijezda (a svi znamo da se to u skorijoj buducnosti nece desiti), plus sto sam citao da Ce dobija dugo ocekivano povecanje plate,a znamo svi kakve plate i ostali imaju,plus Rooney-eva nimalo bajna svota se nikako ne uklapa u sistem Reala,bar dokle god se ne rijese nekog igraca ili ne rijese pitanje plata....zato su i isli po Suareza i navodno po Cavania ali iza radara.... Ne brine mene Real nego ova nova situacija oko Higuaina,ja se sprdao neki dan misleci da su ono novinarske patke za Higuaina kad vide belaja,definitivno ima istine.... Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134941 Sto se Higuaina tice(ne kazem da je ista od napisanog tacno), ali Mou ga je trenirao u Realu, ako ga on stvarno zeli, mi mozemo samo da aminujemo ;) Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134950 Još samo da ga Torke pohvali :D Sent from my XT701 using Tapatalk 2 NE , nego da Torke da odobrenje da se dovede :P Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_134994 Moyes was once again asked about Wayne Rooney’s future at the club and merely confirmed that the 27-year-old is not for sale. He said: 'The club’s position hasn't changed on Wayne Rooney. There's no change.' AUH. Odhebali nas, bar za privremeno. Sad će Rooney zatražit transfer :D. Ne želim ni čuti za Higuaina ako ovaj transfer ne prođe, pa nećemo dati 10 milijuna eura više za lošijeg igrača, to bi bilo baš nepotrebno. Ali i Farslona zavlači United oko Fabregasa, tako da smo i mi i oni u istoj situaciji, nitko ne želii prodavati :D. To treba Roman sada istovariti 50 milijuna funti pa nek se misle :D. Vrijeme je da se pokaže tko ima većega. Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135000 Moyes was once again asked about Wayne Rooney’s future at the club and merely confirmed that the 27-year-old is not for sale. He said: 'The club’s position hasn't changed on Wayne Rooney. There's no change.' AUH. Odhebali nas, bar za privremeno. Sad će Rooney zatražit transfer :D. Ne želim ni čuti za Higuaina ako ovaj transfer ne prođe, pa nećemo dati 10 milijuna eura više za lošijeg igrača, to bi bilo baš nepotrebno. Ali i Farslona zavlači United oko Fabregasa, tako da smo i mi i oni u istoj situaciji, nitko ne želii prodavati :D. To treba Roman sada istovariti 50 milijuna funti pa nek se misle :D. Vrijeme je da se pokaže tko ima većega. Misim da Rooney nece zatrazit transfer pa makar i ostao u Unitedu...ocekujem sada par dana bez nekih konkretnih informacija a onda ce vjerujem biti poslana nova ponuda.Ako Rooney zeli doci u Chelsea onda bi i on mogao nekom izjavom malo pomoci.Samo nasa uprava treba brzo djelovat.. Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135015 Ja mislim da Rooney šuti jer je takav gentlemenski dogovor između njega i Uniteda s ciljem da se izmuze što više para. "Pustit ćemo te da odeš, ali ne kuri vatru". Jer kad bi Rooney službeno zatražio transfer, cijena bi mu pala znatno. ;) Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135017 Ja mislim da Rooney šuti jer je takav gentlemenski dogovor između njega i Uniteda s ciljem da se izmuze što više para. "Pustit ćemo te da odeš, ali ne kuri vatru". Jer kad bi Rooney službeno zatražio transfer, cijena bi mu pala znatno. ;) Slažem se. Ipak su Židovi vlasnici :D. Samo neka se ne odugovlači previše jer mora Rooney početi trenirati, već sada ima par kila viška i navodno je ozlijeđen (moš mislit kako je :D). Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135036 Paris St Germain coach Laurent Blanc has been facing the media today and has denied holding an interest in unsettled Manchester United striker Wayne Rooney. He's a great player of magnificent quality, but we're covered in attack. Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135054 Ja mislim da Rooney šuti jer je takav gentlemenski dogovor između njega i Uniteda s ciljem da se izmuze što više para. "Pustit ćemo te da odeš, ali ne kuri vatru". Jer kad bi Rooney službeno zatražio transfer, cijena bi mu pala znatno. ;) Ne nego bi onda baš trebao uvaliti zahtjev da mu padne cijena i da ga se ovi žele riješiti. Ali on ima plaću 250 000 + dodaci i ako ne uvali zahtjev za transfer može se praviti glup i skupljati plaću dok čeka razvoj situacije. Jer bi mu se lako moglo dogoditi da kmeči za odlazak pod svaku cijenu, a ostali klubovi mu ponude duplo manju plaću. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.