12. maj 2013.13 god. comment_121916 slažem se sa svima koji su protiv dolaska rooneya na SB. neki dan je netko stavio onu sliku njega u plavom dresu i odjedanput astmatični napad dobi Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121931 Fergie potvrdio da je Rooney zatražio odlazak iz kluba. http://espnfc.com/news/story/_/id/1445255/rooney-hands-transfer-request?cc=5739 Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121942 šuška se našto da bi runi u Čelzi :)] na drugu stranu fergi filozofira,samo tvrde pazar Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122117 sada se navodno i Arsenal ukljuci u trku,zovu Runija u tim. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122142 Došao ne došao kod nas, da nešto jaaaaaaako smrdi i ne paše između njega i Uniteda(SAF-a) pokazuje i ova činjenica: danas oproštaj SAF-a na Old Traffordu, a Rooneya nije stavio ni na klupu čak, nego je na tribinama!! :-O Pa svi znamo kako su igraci odlazili iz Uniteda - kad SAF kaze, a ne kad oni to pozele. Rooney nije dobar s Moyesom jos iz dana kad je otisao iz Evertona. Nece covek da radi s njim. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122147 David Luiz izjavio da ne bi imao ništa protiv da Runi zaigra za Čelzi ako već ima želju da predje u plave redove Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122150 Ma Ferguson je rekao da Rooney nikuda ne ide vec da se smiri i razmisli Zatrazio je transfer ali ga bece dobitiSent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122181 Nije istina. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Pouzdan izvor ;) Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122188 Ako ovakvog igrača možemo dobit za 25 milijuna, to bi bilo super. Bolje nego dat duplo toliko na nekog tipa Falcao ili Cavani, koji sigurno nisu duplo bolji, ako uopće i jesu bolji.Ako ovakvog igrača možemo dobit za 25 milijuna, to bi bilo super. Bolje nego dat duplo toliko na nekog tipa Falcao ili Cavani, koji sigurno nisu duplo bolji, ako uopće i jesu bolji. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122231 Rooney ponovo izviždan od strane navijaca Uniteda ovaj put na sampionskoj paradi. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mv_4t5e2h5M#! Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122331 http://www.24sata.hr/nogomet/sok-na-old-traffordu-wayne-zeli-da-ga-puste-u-chelsea-314701 . Mislim da Rooney nikad nebi presao u Chelsea i da je ovaj transfer jednostavno nemoguć, ali tko ce znat . Uvijek mi je bio jedan od dražih igraca i radije bi njega volio vidio u klubu nego Falcaa ili Lewu . Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122340 mislim da je gotovo sigurno da rooney odlazi iz uniteda, jednostavno nema svrha držat nezadovoljnog igrača a vidi se već neko vrijeme da nije najbolji sa fergusonom a i sa moysesom nije u dobrim odnosima. E sad, gdje će? tko zna, kao što sam već rekao izuzetno bi ga volio vidjet u plavom dresu... Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122357 sastali se Ferguson,Moyes,Gigs i raspravljali o Roneyu,definitivno Roney ne zeli ostati tamo i najpametnije ga prodati zasto zadrzavati nezadovoljnog igraca u klubu. http://www.24sata.hr/nogomet/vruca-tema-ferguson-moyes-i-giggs-raspravljali-o-rooneyu-314765 Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122377 Ma mozete vi pricat sta hocete, izigravat toplu vodu i pametovat u krug o tim nepisanim pravilima, tko bi zelio zaigrat za neki klub a tko ne, zbog obraza i postovanja, Rooney je jos kao dijete poceo karijeru u Engleskoj ligi, bukvalno gnijezdu nogometa, on je ovu ligu izučio i uzduž i poprijeko...Rooney je životinja i mogu reci da je isti kalibar igraca kao Falcao Cavani i druga elita u napadu. Ja sam siguran da bi on ubijao u napadu u Chelseau, a igra i u najboljim godinama, zasigurno sam ZA njegov dolazak, a i Chelsea bi bio dosta dosta jaci. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122405 Pored sto je izuzetan napadac, dovoljno je tehnicki potkovan da odigra 10ku i dovoljno brz i jak za oba krila. Polivalentan igrac, i sto kaze Mirza igrao je samo u PL, zna svaki tim u prste. Docekao bih ga rasirenih ruku ;) Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122410 http://www.24sata.hr/nogomet/sok-na-old-traffordu-wayne-zeli-da-ga-puste-u-chelsea-314701 .Mislim da Rooney nikad nebi presao u Chelsea i da je ovaj transfer jednostavno nemoguć, ali tko ce znat . Uvijek mi je bio jedan od dražih igraca i radije bi njega volio vidio u klubu nego Falcaa ili Lewu . Rooney kad je zabio svom bivsem klubu evertonu, poljubio grb UnitedaSad da se on drzi tih nekih sitnica, teskoVolio bih ga svakako vidjeti kod nas, ali za cijenu oko 20milSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122423 Pravi ste mi matematičari i ekonomisti. Ma samo da je uštediti. Nemoj Hulka, de Mosesa. Nemoj Falcaa/Lewu/Cavanija, de legendu Uniteda Rooneyja. Ne treba štediti na ovakvim stvarima! Radi ugleda. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122458 Pravi ste mi matematičari i ekonomisti. Ma samo da je uštediti. Nemoj Hulka, de Mosesa. Nemoj Falcaa/Lewu/Cavanija, de legendu Uniteda Rooneyja. Ne treba štediti na ovakvim stvarima! Radi ugleda. Ronney je u prednosti nad pomenutim napadacima, ne samo po ceni, vec i zbog toga sto mnogo duze od njih igra na velikoj sceni, i to igra vrhunski. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122506 Sportski direktor Bajerna Matijas Zamer istakao je da ovaj nemački klub nije planirao da u letnjem prelaznom roku uspostavi kontakt sa napadačem Mančester junajteda Vejnom Runijem. Runi je šokirao navijače kada je nedavno izrazio želju da napusti klub, a kada su kuloarske priče da želi u Bajern stigle i do Bavaraca, neko iz kluba morao je da reaguje. "Nismo ni planirali da kontaktiramo Runija ovog leta. Ne znam zaista šta bi to njega nateralo da iz Premijer lige dođe u Bundesligu. Na to pitanje ne mogu da dam odgovor, ali mogu da naglasim da ovog igrača izuzetno poštujem. Ponavljam, nismo bili u kontaktu s njim", rekao je Zamer novinarima na Vembliju, uoči finala FA Kupa između Mančester sitija i Vigana. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122512 Pravi ste mi matematičari i ekonomisti. Ma samo da je uštediti. Nemoj Hulka, de Mosesa. Nemoj Falcaa/Lewu/Cavanija, de legendu Uniteda Rooneyja. Ne treba štediti na ovakvim stvarima! Radi ugleda. ne vidim po čemu je rooney lošiji od navedene trojice... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.