10. maj 2013.13 god. comment_121389 hahaha Igi vidio sam ja juÄer.prekjuÄer joÅ¡ jednu samo Å¡to su na nekog "naÅ¡eg" crnca zaljepili Rooneyevu facu, preloÅ¡e, htio sam stavit u tmeu humor al žurio sam a poslje nisam naÅ¡ao sliku. A Å¡to se napali Wajza Boga mu draga ? Å¡to odjednom se nemože stvorit legenda kluba i osvojit trofej u isto vrijeme ? konj ga jebo kako to onda SAF uspjeva tokom cjele karjere Chelsea to nikako da uspije ? SAF je zadnjih godina sovjio dosta trofeja i ima podosta legendi i vjerojatno je već u Jonesu, Rffaelu ili nekom trećem pronaÅ¡ao novu pa je i s njima stigao osvojit trofej, nebudite smjeÅ¡ni. Å to bi klubu falilo da se par mladih gurne u pogon umjest da se troÅ¡e masni novci Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121394 I joÅ¡ jedan veliki razlog za njegovo dovoÄ‘enje je,jer bi na taj naÄin zadali udarac ljutom rivalu,uzevÅ¡i im najboljeg igraÄa.E,to bi bilo neprocenjivo. Bez obzira koliko bi i sam volio da dovedemo Rooneya, mislim da Mourinho, oko i dodje kod nas, previÅ¡e poÅ¡tuje Sir Alexa da bi mu odmah prvom prilikom nakon povratka zabio nož u ledja... ;) Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121398 A što se napali Wajza Boga mu draga ? Ja Wajza peckam iz navike, moramo odrzati status quo :D Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121399 Bez obzira koliko bi i sam volio da dovedemo Rooneya, mislim da Mourinho, oko i dodje kod nas, previše poštuje Sir Alexa da bi mu odmah prvom prilikom nakon povratka zabio nož u ledja... ;) Poštuje ga,ali ne toliko. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121408 Svaka cast za postenje ali nikad dobro nije prosao posten covjek. (ne mislim bukvalno) Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121416 Ispravite cijenu ovdje u eure. Ima na transfermarktu. Sve cijene u eurima izražavamo. InaÄe ovo je negdje oko 33 mil eura. I protiv sam ovog transfera .Torres, Rooney - Å¡ta je sljedeće? RVP? Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121419 Ispravite cijenu ovdje u eure. Ima na transfermarktu. Sve cijene u eurima izražavamo. InaÄe ovo je negdje oko 33 mil eura. Mislim da će se pobuniti mnogobrojni forumaÅ¡i sa Wall Streeta zbog ovog drastiÄnog felera. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121420 Mislim da će se pobuniti mnogobrojni forumaÅ¡i sa Wall Streeta zbog ovog drastiÄnog felera. Nije feler, nego odskaÄe od ostatka podforuma, jer ima forma koja je ista za svakog igraÄa :) Najbolje je kad je jedna valuta u igri, pa je lakÅ¡e sve i posložiti. Evo da se dopunim - u CFC-u nikad ne bih Iniestu, Xavija, Messija, C. Ronalda, Rooneyja, Van Persieja, Torresa i tako te igraÄe koji su odliÄni ali nije to to. Jbg, one su ikone drugih klubova, naÅ¡ih velikih rivala. Meni to nije prirodno, ni ugodno. Jednostavno takvogi igraÄa nikada ne bih doživljavao kao CFC-ovca. Ne mogu jbg, to je legenda ljutog rivala i bog. Ja kao navijaÄ se NE osjećam ugodno odmah. To je politika ManU i Bayerna. JA TO MRZIM! Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121422 Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naÅ¡ klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuÄ‘e. To mi jedino bode oÄi. Mi cemo imati legende, drugi ce uzimati trofeje. I vuk sit i ovce na broju #-oVuk gladan, a ovaca nigdje.To si htio reći.Sent from my Xperia S using Tapatalk 2 Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121424 Nije feler, nego odskaÄe od ostatka podforuma, jer ima forma koja je ista za svakog igraÄa :) Najbolje je kad je jedna valuta u igri, pa je lakÅ¡e sve i posložiti. Džekam se ja malo, promijenit će se. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121458 Bez obzira koliko bi i sam volio da dovedemo Rooneya, mislim da Mourinho, oko i dodje kod nas, previše poštuje Sir Alexa da bi mu odmah prvom prilikom nakon povratka zabio nož u ledja... ;) SAF sigurno ima postovanja i prema Wengeru pa mu je ukrao RVPa pred nosom. Zasto? Zato sto je RVP izrazio zelju da ode, bas kao i Rooney sada. Nije to nikakvo zabijanje noz u ledja jer SAF vise nije trener Manchester Uniteda. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121473 Ako doÄ‘e neka bude od koristi nama u osvajanju trofeja, a njemu je svejedno za koji klub ce igrati, njemu je vazno da igra u dobroj formi i da zgrÄe u džep si pare, tako je kod vecine nogometasa! Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121478 30 mil nikad ne bi dao za vakov Runija,daleko je od formi i je preskup.Kad su bili sa Ronaldom u tandemu tad je bio najbolji. Bolji alternativa je Falcao,Cavani,Lewandovski. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121479 Ispravite cijenu ovdje u eure. Ima na transfermarktu. Sve cijene u eurima izražavamo. InaÄe ovo je negdje oko 33 mil eura. 35,15 da budemo precizniji. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121611 35,15 da budemo precizniji. E to treba ispraviti. Wayne Rooney (35.000.000 €) Ali imam neki osjećaj da neće doći. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121806 Nece njega Nike pustiti u CHelsea :D Kako su onda pustili svog glavnog manekena u Real Madrid,kojemu je Adidas glavni sponzor? Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121812 Ali imam neki osjećaj da neće doći. Smjesno je i pomislit o njegovom transferu .. ima previse razloga , da ne nabrajam sad .. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121814 Kako su onda pustili svog glavnog manekena u Real Madrid,kojemu je Adidas glavni sponzor? Ma zajebavam se ja samo ;) Kruzila je prica da ce Nike finansirati deo transfera Ronalda u United, pa zato ;) Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121866 DoÅ¡ao ne doÅ¡ao kod nas, da neÅ¡to jaaaaaaako smrdi i ne paÅ¡e izmeÄ‘u njega i Uniteda(SAF-a) pokazuje i ova Äinjenica: danas oproÅ¡taj SAF-a na Old Traffordu, a Rooneya nije stavio ni na klupu Äak, nego je na tribinama!! :-O Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121872 a to mi nije niÅ¡ta Äudno,istorija se po koji put ponavlja,neminovno je da runi ide,kad god se neko zakaÄio sa Fergusonom taj je i napustio junajted,Äak je i Runi i dobro izdržao do sada,skoro sam pa 99 % siguran da napuÅ¡ta Junajted,mada kad bi se ja pitao,trebalo bi ga zadržati Prijavi
12. maj 2013.13 god. Autor comment_121911 Fergie potvrdio da je Rooney zatražio odlazak iz kluba. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121915 Ne znam za vas,ali ja njega ne mogu nikako smisliti u plavom dresu.Ne znam sta bih rekao i kako bih rekao da ovo potkrijepim,jednostavno nisam ljubitelj njegovog prelaska na SB.Da je igracina,jeste,da bi nam pomogao u to nema sumnje,ali kako god prometnem misao Rooney + Chelsea kroz glavu uvijek dobijem neku negativu,neki veliki minus. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.