Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

hahaha Igi vidio sam ja jučer.prekjučer još jednu samo što su na nekog "našeg" crnca zaljepili Rooneyevu facu, preloše, htio sam stavit u tmeu humor al žurio sam a poslje nisam našao sliku.

A što se napali Wajza Boga mu draga ? što odjednom se nemože stvorit legenda kluba i osvojit trofej u isto vrijeme ? konj ga jebo kako to onda SAF uspjeva tokom cjele karjere Chelsea to nikako da uspije ? SAF je zadnjih godina sovjio dosta trofeja i ima podosta legendi i vjerojatno je već u Jonesu, Rffaelu ili nekom trećem pronašao novu pa je i s njima stigao osvojit trofej, nebudite smješni. Što bi klubu falilo da se par mladih gurne u pogon umjest da se troše masni novci

I još jedan veliki razlog za njegovo dovođenje je,jer bi na taj način zadali udarac ljutom rivalu,uzevši im najboljeg igrača.E,to bi bilo neprocenjivo.

Bez obzira koliko bi i sam volio da dovedemo Rooneya, mislim da Mourinho, oko i dodje kod nas, previÅ¡e poÅ¡tuje Sir Alexa da bi mu odmah prvom prilikom nakon povratka zabio nož u ledja...  ;)

Bez obzira koliko bi i sam volio da dovedemo Rooneya, mislim da Mourinho, oko i dodje kod nas, previÅ¡e poÅ¡tuje Sir Alexa da bi mu odmah prvom prilikom nakon povratka zabio nož u ledja...  ;)

Poštuje ga,ali ne toliko.

Ispravite cijenu ovdje u eure. Ima na transfermarktu. Sve cijene u eurima izražavamo. Inače ovo je negdje oko 33 mil eura.

I protiv sam ovog transfera .Torres, Rooney - šta je sljedeće? RVP?

Ispravite cijenu ovdje u eure. Ima na transfermarktu. Sve cijene u eurima izražavamo. Inače ovo je negdje oko 33 mil eura.

Mislim da će se pobuniti mnogobrojni forumaši sa Wall Streeta zbog ovog drastičnog felera.

Mislim da će se pobuniti mnogobrojni forumaši sa Wall Streeta zbog ovog drastičnog felera.

Nije feler, nego odskače od ostatka podforuma, jer ima forma koja je ista za svakog igrača :) Najbolje je kad je jedna valuta u igri, pa je lakše sve i posložiti.

Evo da se dopunim - u CFC-u nikad ne bih Iniestu, Xavija, Messija, C. Ronalda, Rooneyja, Van Persieja, Torresa i tako te igrače koji su odlični ali nije to to. Jbg, one su ikone drugih klubova, naših velikih rivala. Meni to nije prirodno, ni ugodno. Jednostavno takvogi igrača nikada ne bih doživljavao kao CFC-ovca. Ne mogu jbg, to je legenda ljutog rivala i bog. Ja kao navijač se NE osjećam ugodno odmah. To je politika ManU i Bayerna. JA TO MRZIM!

Ma koliko Shrek kvalitetan bio, ne mogu se oteti utisku i svom principu da naš klub treba graditi i proizvoditi svoje vlastite legende, a ne uzimati tuđe. To mi jedino bode oči.

Mi cemo imati legende, drugi ce uzimati trofeje. I vuk sit i ovce na broju #-o

Vuk gladan, a ovaca nigdje.

To si htio reći.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

Nije feler, nego odskače od ostatka podforuma, jer ima forma koja je ista za svakog igrača :) Najbolje je kad je jedna valuta u igri, pa je lakše sve i posložiti.

Džekam se ja malo, promijenit će se.

SAF sigurno ima postovanja i prema Wengeru pa mu je ukrao RVPa pred nosom. Zasto? Zato sto je RVP izrazio zelju da ode, bas kao i Rooney sada.

Nije to nikakvo zabijanje noz u ledja jer SAF vise nije trener Manchester Uniteda.

Ako dođe neka bude od koristi nama u osvajanju trofeja, a njemu je svejedno za koji klub ce igrati, njemu je vazno da igra u dobroj formi i da zgrče u džep si pare, tako je kod vecine nogometasa!

30 mil nikad ne bi dao za vakov Runija,daleko je od formi i je preskup.Kad su bili sa Ronaldom u tandemu tad je bio najbolji.

Bolji alternativa je Falcao,Cavani,Lewandovski.

35,15 da budemo precizniji.

Ali imam neki osjećaj da neće doći.

Smjesno je i pomislit o njegovom transferu .. ima previse razloga , da ne nabrajam sad .. 

Kako su onda pustili svog glavnog manekena u Real Madrid,kojemu je Adidas glavni sponzor?

Ma zajebavam se ja samo ;) Kruzila je prica da ce Nike finansirati deo transfera Ronalda u United, pa zato ;)

DoÅ¡ao ne doÅ¡ao kod nas, da neÅ¡to jaaaaaaako smrdi i ne paÅ¡e izmeÄ‘u njega i Uniteda(SAF-a) pokazuje i ova činjenica: danas oproÅ¡taj SAF-a na Old Traffordu, a Rooneya nije stavio ni na klupu čak, nego je na tribinama!!  :-O

a to mi nije ništa čudno,istorija se po koji put ponavlja,neminovno je da runi ide,kad god se neko zakačio sa Fergusonom taj je i napustio junajted,čak je i Runi i dobro izdržao do sada,skoro sam pa 99 % siguran da napušta Junajted,mada kad bi se ja pitao,trebalo bi ga zadržati

Ne znam za vas,ali ja njega ne mogu nikako smisliti u plavom dresu.Ne znam sta bih rekao i kako bih rekao da ovo potkrijepim,jednostavno nisam ljubitelj njegovog prelaska na SB.Da je igracina,jeste,da bi nam pomogao u to nema sumnje,ali kako god prometnem misao Rooney + Chelsea kroz glavu uvijek dobijem neku negativu,neki veliki minus.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.