21. august 2013.13 god. comment_139784 goal com je prrvi javio van ginkela,nema to veze,imaju i oni svoje izvore Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139785 http://www.sportklub.info/smajhel-celsi-i-arsenal-nemaju-novac-za-runija Prijavi
21. august 2013.13 god. Autor comment_139786 Goal.com je itekako pouzdan izvor kada napišu PREMA NAŠIM IZVORIMA... Samo što ste vi zadrti i reputaciju neke stranice ocjenjujete na osnovu par članaka... Ja goal.com pratim sigurno 6-7 godina, i uvijek su normalne članke imali. Pa i Daily Mail, mali milion puta je pisao istine iako ste prdili protiv njega. Evo, u subotu objavili da je Torres glavni napadač i dalje, u nedjelju Torres startuje... Pa prije toga da KDB nije ozbiljnije povrijeđen, što je službena stranica potvrdila par dana kasnije... A ne zaboravite da je taj isti GOAL.COM prvi objavio IZ SVOJIH IZVORA da je Hazard izabrao Chelsea. Zato, molim vas, ne prdite ako nemate šta pametno reći. Nije uvijek pametno primjenjivati onu izreku: Ako neću na usta, hoću na guzicu. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139787 Zavisi od novinara koji pišu te članke, tj. kakvi su mu izvori. Goal.com ne čitam. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139788 Pa dobro Relo moguce da su to ovi smradovi iz Uniteda trazili ali pisati o mogucnostima te trampe je jadno. Prijavi
21. august 2013.13 god. Autor comment_139790 Pa dobro Relo moguce da su to ovi smradovi iz Uniteda trazili ali pisati o mogucnostima te trampe je jadno. Ne znam gdje si vidio da se o tome pisalo? Fino sam napisao da ga United želi, ali da Chelsea vjerovatno neće htjeti o tome pričati. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139792 Ne znam gdje si vidio da se o tome pisalo? Fino sam napisao da ga United želi, ali da Chelsea vjerovatno neće htjeti o tome pričati. Ne osporavam ni sto si ti rekao ili napisao tamo u clanku nego sam se jednostavno nadovezao rekavsi da je to nemoguce ocekivati neso takvo iako je mozda ispalo drugacije ili si to dugacije shvatio. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139797 bitno je jedino da rooney ima svoju cijenu, ma kakva ona bila. to je korak naprijed u pregovorima. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139798 Mozda ovako zele izvuci neku bleasvu cifru tima 45 miliona za Sreka. Svi smo govorili 30 ili 35 maksimalno prije par sedmica sada u vec granice oko 40 mil. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139806 goal com je prrvi javio van ginkela,nema to veze,imaju i oni svoje izvore Oni u svakom prelaznom roku obajve da dovodimo 100 igrača pa moraju jednog da ubodu. :-j A ne zaboravite da je taj isti GOAL.COM prvi objavio IZ SVOJIH IZVORA da je Hazard izabrao Chelsea. Samo što im niko ne veruje. #-o Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139811 Igi, on 21 Aug 2013 - 18:46, said:Igi, on 21 Aug 2013 - 18:46, said: Oni u svakom prelaznom roku obajve da dovodimo 100 igrača pa moraju jednog da ubodu. :-j nije to baš tako,moji izvori su pročišćeni,tako da iz svake novine izvlači mi samo ono što vredi,tako da je do mene došlo samo ono što je bitno a ne sve što oni izbacuju Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139813 Nek ponude Shreka i 40 mil da uopste steknu pravo pregovora o Mati. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139918 Da se mene pita, Mata za Rooneyja, može. Imamo kadra za nadomjestiti Matu, a golgeter nam OČAJNIČKI treba. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139920 Da se mene pita, Mata za Rooneyja, može. Imamo kadra za nadomjestiti Matu, a golgeter nam OČAJNIČKI treba. Sreca pa te se ne pita ;) Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139933 Kakav mata za Rooneya nisam se odavno vise nasmijemo. Da im damo Matu za nesetnog igraca koji hoce da ide van kluba. Ako ga nece prodati neka snose konsekvense toga ali Matu nece dobiti sve da daju jos jedni 25 mil jer ga nasi ne bi dali iz nekog rezona. Mozda Mata kod Moua nema ulogu kao prije ali ce biti vazan isto kao nekad. Nisu dali 63 mil za Cavania tako da nije opcija ova debilna trampa. Treba nam spic ocajnicki ali ne toliko ocajnici imamo B i C opciju. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139940 Mourinho on WayneRooney : "I don't want #CFC to do it before we go there and everybody in the club and board agree with me" znači čeka se da prodje utakmica sa junajtedom Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139948 Da se mene pita, Mata za Rooneyja, može. Imamo kadra za nadomjestiti Matu, a golgeter nam OČAJNIČKI treba. X_X Čuj, da zameni našeg najboljeg igrača (drugu godinu zaredom) za napadača. To bi bilo kao da Junajted ponudi Evertonu trampu RvP - Felaini samo još gluplje jer je Runi nezadovoljan. #-o Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139986 Evo, u subotu objavili da je Torres glavni napadač i dalje, u nedjelju Torres startuje... Pa prije toga da KDB nije ozbiljnije povrijeđen, što je službena stranica potvrdila par dana kasnije.. toliko je torres vazan da je dns bia na tribini uf sta bi tek bilo da je na klupi sidia Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_140004 Samo govorim da se Mata da nadomjestiti, Eden može odraditi veliku većinu posla jednako kvalitetno kao Mata, nešto čak i kvalitetnije, ono što ne može on, može Lamps...čime ćeš nadomjestiti poziciju centarfora, možda Torresom? Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_140008 Možemo mi srati ali realnost je takva da Rooney mora da dođe. Neće biti nimalo lako ako u sezonu udjemo sa ovom trojicom trenutnih napadača. Torres i Demba kriminalno loši, Lukaku bolji od njih. Pokazao je to večeras. Govorimo o cijeni. Zašto ne bi dati 40 mil eura, nisu to prevelike pare kada su u pitanje njegove kvalitete. Nije u formi ? Pa i u prethodnim sezonama je često ispadao iz forme a vraćao se tri puta jači. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140067 Fudbalski klub Mančester junajted obavestio je Čelsi da je spreman da proda napadača Vejna Runija samo ako pronadje zamenu za njega, preneli su britanski mediji. Uprava Junajteda je tokom leta odbila dve ponude Čelsija za Runija, koji je u više navrata izrazio želju da ode sa Old Traforda. Trener Čelsija Žoze Morinjo rekao je da do kraja prelaznog roka, 2. septembra, namerava da pošalje i treću ponudu za engleskog reprezentativca. List Miror preneo je da je trener Junajteda Dejvid Mojs iznerviran spekulacijama o Runijevom odlasku i da ne želi da se bavi time na samom početku svog posla na Old Trafordu, zbog čega se dogovorio sa upravom kluba da sa Čelsijem počnu razgovori o transferu. Runi je rekao da želi novi, poboljšani, ugovor ako ostane u Junajtedu, a mediji spekulišu da je tražio 250.000 funti nedeljno. Mančester junajted mora da nadje zamenu za Runija i novog napadača, koji bi igrao iza Robina van Persija, koji je jedan od najboljih igrača šampiona Engleske. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140069 Fudbalski klub Mančester junajted obavestio je Čelsi da je spreman da proda napadača Vejna Runija samo ako pronadje zamenu za njega, preneli su britanski mediji. Uprava Junajteda je tokom leta odbila dve ponude Čelsija za Runija, koji je u više navrata izrazio želju da ode sa Old Traforda. Trener Čelsija Žoze Morinjo rekao je da do kraja prelaznog roka, 2. septembra, namerava da pošalje i treću ponudu za engleskog reprezentativca. List Miror preneo je da je trener Junajteda Dejvid Mojs iznerviran spekulacijama o Runijevom odlasku i da ne želi da se bavi time na samom početku svog posla na Old Trafordu, zbog čega se dogovorio sa upravom kluba da sa Čelsijem počnu razgovori o transferu. Runi je rekao da želi novi, poboljšani, ugovor ako ostane u Junajtedu, a mediji spekulišu da je tražio 250.000 funti nedeljno. Mančester junajted mora da nadje zamenu za Runija i novog napadača, koji bi igrao iza Robina van Persija, koji je jedan od najboljih igrača šampiona Engleske. To može i bilo koja desetka radit. A nije da nema takvih na tržištu. Evo Ozil je na transfer listi. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140096 Ma stize Rooney odmah busom sa ekipom posle utakmice protiv Unitedom.. :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.