Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

Ima jos nade, znamo koliko novinski natpisi znaju biti apsurdni ali tesko cemo ga dobiti.

Sacekajmo znacemo sve uskoro i bar do tada se suzdrzite.

Imacemo 2 poluproizvoda u napadu uz meni nimalo dragog Etoa najvjrovatnije, jos se nadam bi jedan poluproizvod trebao otici.

Lux ce biti prvi izbor , eto da nesto dobijemo.

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nema veze, Eto'o će vas uvjeriti da nam nije potreban bolji napadač od njega ;)

http://www.youtube.com/watch?v=YrHZohsc7bw

=)) =)) =)) =))

Ima jos nade, znamo koliko novinski natpisi znaju biti apsurdni ali tesko cemo ga dobiti.

Sacekajmo znacemo sve uskoro i bar do tada se suzdrzite.

Imacemo 2 poluproizvoda u napadu uz meni nimalo dragog Etoa najvjrovatnije, jos se nadam bi jedan poluproizvod trebao otici.

Lux ce biti prvi izbor , eto da nesto dobijemo.

Bgm, nakon ove tri odigrane tekme u kojima je Lux odigrao ukupno pola sata, nešto ne vjerujem u to.  I tu me je Mou opasno razočarao.

I ja sam razocaran povodom toga ali  opravdavam to pretpostavkom da je trebalo doci do odluke napadaca koji odlazi, Torres ili Demba. Bio sam uvjeren da cemo gledati Luxa jucer ali vjerujem da ce zasluziti mjesto u prvih 11, tek smo tri tekme odigrali.

Ali u 3 tekme, nešto više od 30 minuta je odigrao. Kako onda očekivati nešto više, pa čak jedno krilo kao Schurrle je dobio prednost pred njim u napadu, što je previše, previše je.

Nadam se da ako neće mu dat pravu šansu, nek ga proda gdje, nek momak razvaljuje, kad već može, a ne da ga uništavamo. Sramota je to, bgm jest.

Nije Schurrle  igrao  u napadu, prakticno smo igrali bez spica juce. Ne znam kao to niste primjetili.  Jose je  igrao sa  5 ofanzivnih veznajka koji  se se rotirali i mijenjali pozicije,  imali defanzivne zadace, niko nije bio isturen.

Rooney je pička. 

Nije on pička jarane, on samo ima poštovanja prema klubu i navijačima i ne želi tražiti zahtev za trasnfer, on će otići jedino ako ManU prihvati ponudu. Pošteno od njega prema klubu.
Pička bi ispo da traži transfer request.

Posle Drogbe mi nemamo ni jednog normalnog vrhunskog napadaca,ostaje nam da se nadamo da ce Lukaku biti taj jednog dana...

Nije on pička jarane, on samo ima poštovanja prema klubu i navijačima i ne želi tražiti zahtev za trasnfer, on će otići jedino ako ManU prihvati ponudu. Pošteno od njega prema klubu.
Pička bi ispo da traži transfer request.

Pa da, ima poštovanja tako što je već dvaput dosad tražio da ide od Fergusona. Prvi put su ga 'smirili' povećanjem plate, a sve se čini da će tako biti i drugi put. Kakvo kurčevo poštenje..

Ako želiš ići, reci to javno i vozdra. Ako ne želiš, isto napravi. 

Rooney na FB

Here’s some pictures from Monday night’s game. It was an unbelievable reaction from the fans, so thank you. I really appreciate your support. It means a lot.

i 4 slike tutnuo

A veze,pa gdje im se neces smijati kad ljudi oklijevaju oko svakog igraca preko 20m,a iskreno ti danas ne mozes dovesti dobrog stopera za te pare,a ne rasnog napadaca tipa Pantela (nisam mogao izdrzati :D ). Arsenal ne zna hoce li nece li,mozda bi ko i dosao (u sta sumnjam hah) ali oni samo lansiraju pricu zainteresovani su i to je to,mucenje navijaca jadnih nije im lako nikako.I na kraju kad tog igraca dovede neko ispusili su se,nisu, Totenhem se ispusio za Williana,to je prava stvar,ali ljudi barem pokusavaju,cak su stigli do poslednjeg nivoa a to je potpis ugovora,ali sta ces kad nemaju ni srece a ni znanja ! :D

-----------------------------------------

Btw. ovo za Rooneya mi je nekako i drago,sve ovo do sad mi se cinila kao "ruzna" i nepozeljna bajka,znam svi ce krenuti paljbu po meni nemamo napadaca ovo ono ali tako je kako je,jedini je on ostao i neko mora doci,slazem se,ali opet ponavljam drago mi sto nije.Nadam se da ce vec neko da explodira (Lux ;) ) naravno ako taj neko dobije dovoljno sansi,minuta, velikih utakmica.

A sad iskreno govoreci,Ronney bi bio budala kad bi napustio MU,tamo ce biti legenda nesumnjivo,tamo ima strasan tim,podrsku i masnu platu.Sto prelaziti u rivalski klub i postati mrzak igrac prvenstveno svojim dosadasnjim fanovima,pa poslije i svim Englezima,znamo kako ne vole te dezertere.Drugo je Torres,drugo je RVP,oni su stranci,nije isto ko sa Wayne-om.Sad opet ne znam kakav je nesporazum taj sa Fergiem koji je jos uvijek tamo prisutan,u to ne ulazim.Jedino sto shvatam je ona glupa izjava Moyesa da ce biti druga opcija u napadu,moglo se to bezbolnije i normalnije objasniti,posto zna kakvo je stanje poslednjih godina sa doticnim.

I ne krivim ga sto hoce da igra kao pravi spic i prvi izbor,jer definitivno bi mogao jedan takav igrac igrati gdje god pozeli,ali ocito ne i u Mancesteru.

DROGBA750, da ti pravo kazem, zaboli me ona stvar sto bi njega citava Engleska mrzila. Kod nas bi bio u spicu, glavni igrac, dok ce u Manchesteru biti drugi napadac ili pozicija iza napadaca, tj i ove godine postize nesto vise od 10 golova, ostace Van Persijeva sjenka.

O tome sam lijepo rekao da sam saglasan s njegovim misljenjem da napusti klub,jer moze igrati kao no1 spic gdje god da ode,ali caka je sto je problem postojao i prije dolaska RVP-a,i u to kao sto rekoh ne ulazim.

A ovo za navijace,to vas razumijem, nama treba vrhunski napadac,a gdje ces bolje od radilice i iskusnjare u PL od Rooneya,bingo.Ali ja sam ono napisao sa objekivne strane,kao navijac Chelsea bih mu pozelio dobrodoslicu kao sto cu sada i Etou,jer bi bio clan naseg kluba.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.