17. august 2013.13 god. comment_139033 Ako ne njega, onda može i Huntelara ili Mandžu recimo, nisu brzi i pokretni, ali su jaki i što je najvažnije zabijaju za razliku od naših, a Bonya nažalost više ne možemo dovest, a već je počeo trpat Unitedu u kom ti svetu živiš? kakav mandza polovinom avgusta Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139035 pa jel napadac treba davat golove? treba, e pa oni ih daju, boli me k. što se nekom ne sviđaju Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139039 pa jel napadac treba davat golove? treba, e pa oni ih daju, boli me k. što se nekom ne sviđaju ti si moj idol,keve mi Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139063 Baš me interesuje o cemu razmišlja :D 'Kako bi sad sjela jedna ladna piva u pičku mile Fadile...' Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139073 u toku prenosa,stalno bacaju pogled na runija da navijam za junajted smorilo bi me to, reko bi čak i da su ove slike bacile senku na pobedu junajteda Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139084 kakva je ovo velicina od igraca sunce ti jebem, van persi uvali dva komada, a navijaci i dalje njega slikaju i o njemu pricaju, velicina ! Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139097 kakva je ovo velicina od igraca sunce ti jebem, van persi uvali dva komada, a navijaci i dalje njega slikaju i o njemu pricaju, velicina ! Kod nas takve zovu izdajice , pic** i tako slicnim imenima ;) . Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139106 Izvor iz kluba javlja da je Rooney prihvatio to da ga United nece pustiti kod nas. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139113 daily mail izmišlja :D. garantiram da dolazi. ne želim nikoga drugog, kakav usrani lewandowski, panjina obična. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139114 Ma to je cisto i kristalno jasno da nece,ja bi se zacudio da za bilo kakve pare ga i prodaju,a ne daju ga samo zbog toga sto je Moyes na klupi,cak mislim da je SAF jos na celu da bi i nekako prosao transfer,ovako nemoguce,stite Moyesa. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139116 Kod nas takve zovu izdajice , pic** i tako slicnim imenima ;) . zbog cega je runi izdajica? zato sto zeli da predje u klub gde realno ima vise sanse da igra prvi sastav, a ne da bude zamena za van persija kao sto je mojes to rekao da je izdajica ili slicno em bi trazio da predje u celsi zbog vece plate ili bi ladio jaja u mancesteru, sedio na klupi i sedmicno uzimao 250 hiljada, ili bi jednostavno otisao u psg,monako,gde vec manite se tih prica , covek samo zeli da igra sto vise utakmica zbog SP-a, a i zato sto je realno jedan od najboljih napadaca i ne zasluzuje da bude na klupi i kraj price, a to sad sto ga neki smatraju za izdajicom i stavljaju u isti kos sa van persijem to je njihov problem, ali da ne idemo u krajnost Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139117 Ma to je cisto i kristalno jasno da nece,ja bi se zacudio da za bilo kakve pare ga i prodaju,a ne daju ga samo zbog toga sto je Moyes na klupi,cak mislim da je SAF jos na celu da bi i nekako prosao transfer,ovako nemoguce,stite Moyesa. mou nije odustao :D. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139119 Ako samo želi da igra zbog SP-a možemo da ga dovedemo na pozajmicu, ne moramo da pljunemo milione. :D/ Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139132 e moj Runi ružno tele, za tebe je Runi Pele Kalouda duhoviti maze, ko te napravi takvog vraze, Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139137 zbog cega je runi izdajica? zato sto zeli da predje u klub gde realno ima vise sanse da igra prvi sastav, Hahah pa ko je rekao da njega MUFC nece pustiti ? Dobra ponuda od nekog tima i ode on . Problem je sto ga MUFC nece pustiti u najveceg rivala , sto je po meni sasvim logican potez . De mi samo reci kako bi nazvao Hazarda , Matu ili nekog treceg kad bi izrazio zelju da predje u MUFC ili L'pool ? Da ne bi slucajno IZDAJICA ??? Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139143 . De mi samo reci kako bi nazvao Hazarda , Matu ili nekog treceg kad bi izrazio zelju da predje u MUFC ili L'pool ? Da ne bi slucajno IZDAJICA ??? Ne ako bi ga Chelsea tretirao s nepoštovanjem kao što tamo tretiraju Šreka. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139632 pa jel napadac treba davat golove? treba, e pa oni ih daju, boli me k. što se nekom ne sviđaju Huntelaar daje golove =)) Sve zajedno za klub i reprezentaciju, od 1.1.2013., Huntelaar je postigao 5 golova, od čega su 3 bila u jednoj utakmici. Zabio u 3 utakmice u zadnjih 8 mjeseci? Ne hvala, takvih mašina već imamo na bacanje. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139764 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/moyes-pregrizao-jezik-united-i-chelsea-pregovaraju-oko-rooneyevog-transfera.html Samo sam uočio izvor i zatvorio tab. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139773 imam neki osjecaj da ce doci kod nas do kraja prijelaznog roka:D Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139775 patka jeste,ali ima tu nesto....naravno ne zelim ni cuti to za Matu,ni da Persi i Rooney u paketu dodju ! Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139776 Kakva glupost dovoljno je reci Goal.com Kada vidim ime tog tabloida refleskono prestanem citati vijst Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139777 ne znam koji kurac prepisujete sa goal com,daily faila i tih sranja.. pa daj drži se skysportsa,espn,bbc i chelseafc.com jebote prenosi prave vijesti a ne izmišljotine.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.