Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kakva je ovo velicina od igraca sunce ti jebem, van persi uvali dva komada, a navijaci i dalje njega slikaju i o njemu pricaju, velicina !

kakva je ovo velicina od igraca sunce ti jebem, van persi uvali dva komada, a navijaci i dalje njega slikaju i o njemu pricaju, velicina !

Kod nas takve zovu izdajice , pic** i tako slicnim imenima  ;) .

Ma to je cisto i kristalno jasno da nece,ja bi se zacudio da za bilo kakve pare ga i prodaju,a ne daju ga samo zbog toga sto je Moyes na klupi,cak mislim da je SAF jos na celu da bi i nekako prosao transfer,ovako nemoguce,stite Moyesa.

Kod nas takve zovu izdajice , pic** i tako slicnim imenima   ;) .

zbog cega je runi izdajica? zato sto zeli da predje u klub gde realno ima vise sanse da igra prvi sastav, a ne da bude zamena za van persija kao sto je mojes to rekao

da je izdajica ili slicno em bi trazio da predje u celsi zbog vece plate ili bi ladio jaja u mancesteru, sedio na klupi i sedmicno uzimao 250 hiljada, ili bi jednostavno otisao u psg,monako,gde vec

manite se tih prica , covek samo zeli da igra sto vise utakmica zbog SP-a, a i zato sto je realno jedan od najboljih napadaca i ne zasluzuje da bude na klupi i kraj price, a to sad sto ga neki smatraju za izdajicom i stavljaju u isti kos sa van persijem to je njihov problem, ali da ne idemo u krajnost

Ma to je cisto i kristalno jasno da nece,ja bi se zacudio da za bilo kakve pare ga i prodaju,a ne daju ga samo zbog toga sto je Moyes na klupi,cak mislim da je SAF jos na celu da bi i nekako prosao transfer,ovako nemoguce,stite Moyesa.

mou nije odustao :D.

zbog cega je runi izdajica? zato sto zeli da predje u klub gde realno ima vise sanse da igra prvi sastav,

Hahah pa ko je rekao da njega MUFC nece pustiti ? Dobra ponuda od nekog tima i ode on . Problem je sto ga MUFC nece pustiti u najveceg rivala , sto je po meni sasvim logican potez . 
De mi samo reci kako bi nazvao Hazarda , Matu ili nekog treceg kad bi izrazio zelju da predje u MUFC ili L'pool ? Da ne bi slucajno IZDAJICA ???

. 
De mi samo reci kako bi nazvao Hazarda , Matu ili nekog treceg kad bi izrazio zelju da predje u MUFC ili L'pool ? Da ne bi slucajno IZDAJICA ???

Ne ako bi ga Chelsea tretirao s nepoštovanjem kao što tamo tretiraju Šreka.

pa jel napadac treba davat golove? treba, e pa oni ih daju, boli me k. što se nekom ne sviđaju

Huntelaar daje golove =))

Sve zajedno za klub i reprezentaciju, od 1.1.2013., Huntelaar je postigao 5 golova, od čega su 3 bila u jednoj utakmici. Zabio u 3 utakmice u zadnjih 8 mjeseci? Ne hvala, takvih mašina već imamo na bacanje.

ne znam koji kurac prepisujete sa goal com,daily faila i tih sranja.. pa daj drži se skysportsa,espn,bbc i chelseafc.com

jebote prenosi prave vijesti a ne izmišljotine..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.