22. august 2013.13 god. comment_140232 igrac kao Rooney treba Chelsea-u---- pa ako treba i Matu dati za njega...i moje misljenje dai gra iza napadaca...tad bi nam napad bio puno opasniji... Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140234 igrac kao Rooney treba Chelsea-u---- pa ako treba i Matu dati za njega...i moje misljenje dai gra iza napadaca...tad bi nam napad bio puno opasniji... Sto smo onda prodavali MAtu, kad ce ovaj igrati iza napadaca, koga nemamo ?! #-o Daj zakljucajte "transfere i glasine" Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140263 A što ima budala ovdje majko draga, čast iznimkama Necemo tako... Ako se ne slaze neko sa necijim misljem ipak nije uredu sta god mislio o stavu nekog pojedinca. Bilo je izuzetaka koje necu navoditi (mislim na neke clanove )ali ne treba odma napadati ljude, posebno ne nove clanove. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140266 U redu, ispričavam se svima što su glupi, šalim se naravno, ispričavam se svima i povlačim ono što sam napisao i ispričavam se ako sam nekog uvrijedio Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140273 Vec sam jednoom rekao reci cu opet, Rooney nam je trenutno najbolja i najprovjerenija opcija u napadu. Decko zna svaki pokret igraca zna svaku travku na terenu Premier Lige, da se razumijemo prožvakao je igru. Drugo sto je izuzetno jak i tehnicki potkovan. Prvo on pa sve ostalo. Vidi se iz aviona da nam treba igrac u napadu koji bi mogao bit i kljucni igrac, koji bi sa lahkocom preokrenuo tok utakmice, bas kao sto je to RvP, mi takvog igraca nemamo, jedan je zelen (ne dokazan), drugi nesiguran u sebe i izgubljen, od treceg previse ocekujemo a malo dobijemo... sa ovim napadackim kadrom ne moze se ic na osvjananje PL i Lige Prvaka. Tako je kako je... Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140286 Man United chief executive Ed Woodward has reportedly sent Chelsea a letter warning them to make no new bids for Wayne Rooney. However, Chelsea boss Jose Mourinho plans to go to £40million for Rooney on Monday, when the two sides play at Old Trafford. Mourinho also wants to know if United are prepared to compromise on their public position over the player’s future. In private, Mourinho is bullish about his chances of landing Rooney before the September 2 transfer deadline. Chelsea know it will be hard to land their Plan B - Lewandowski - but want a clear answer on Rooney before going official with that option. Chelsea believe that an identical £40m offer, plus a £300,000-a-week wages package, may yet prise Lewandowski from Germany. (Mirror) Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140301 Lewa je precjenjen, daleko slabiji od Waynea a pogotovo ne zasluzuje toliku platu. Postize on golove i sve to i postizao bi kod nas vjerujem ali ja jednostavno ne volim takve igrace, slicnog stila su Mandzo i Gomez s tim sto je Lewa najveci golgeter od njih. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140305 300 000 govana , a ne funti za krakatog. nema mrtve šanse da tolko dobije. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140753 Last chance saloon for Chelsea's Rooney chase - Mourinho confirms Blues will make one final £35m offer for United star http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2401472/Jose-Mourinho-make-final-35m-bid-Manchester-United-striker-Wayne-Rooney.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490 Prijavi
24. august 2013.13 god. Autor comment_140764 Narednog ljeta će moći napustiti United i postati slobodan igrač ako im uplati 12 miliona funti... Dakle, damo mu 12 miliona funti da plati Unitedu, i onda ga dovedemo kao slobodnog igrača. To mu dozvoljava 'Websterovo pravilo' u okviru FIFA pravilnika. Drugačije rečeno, United bi mogao biti sjeban narednog ljeta. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140808 Narednog ljeta će moći napustiti United i postati slobodan igrač ako im uplati 12 miliona funti... Dakle, damo mu 12 miliona funti da plati Unitedu, i onda ga dovedemo kao slobodnog igrača. O čemu se radi? Jel mu to bude zadnja godina ugovora ili? Prijavi
25. august 2013.13 god. Autor comment_140810 O čemu se radi? Jel mu to bude zadnja godina ugovora ili? Ostat će mu 12 mjeseci ugovora, ali pomoću tog pravila može uplatiti Unitedu novac koji bi oni njemu dali na plaće tih 12 mjeseci, i onda hladno napustiti klub. Ne znam o čemu se tačno radi, ali mislim da moraš ispuniti neke uslove npr. da ne igraš dovoljno (određena minutaža). Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140862 Ostat će mu 12 mjeseci ugovora, ali pomoću tog pravila može uplatiti Unitedu novac koji bi oni njemu dali na plaće tih 12 mjeseci, i onda hladno napustiti klub. Ne znam o čemu se tačno radi, ali mislim da moraš ispuniti neke uslove npr. da ne igraš dovoljno (određena minutaža). Ovo pravilo me podseća na ono kojim smo prošlog leta doveli Hulka: Neimenovani izvor iz Chelseajeve uprave: "Klub će odmah početkom idućeg tjedna po prvi put u svojoj povijesti iskoristiti pravnu mogućnost iz amandmana Pravilnika o transferima IFAB-a i dovesti Hulka prema imperativnoj ponudi*."* za one koji je znaju imperativna ponuda je ponuda kojom aktualni kontinentalni prvak ima pravo dovesti igrača po 50% nižoj cijeni, a igrač i klub tog igrača taj transfer ne mogu i ne smiju odbiti. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140865 Ovo pravilo me podseća na ono kojim smo prošlog leta doveli Hulka: Ne možeš nikako porediti korištenje pravne mogućnosti iz XI amandmana Pravilnika o transferima IFAB-a o imperativnoj ponudi s ovim što reLo priča. reLo vam govori o VII amandmanu Pravilnika o transferima IFAB-a. Tu se NE radi o imperativnoj ponudi. Radi se o unaprijeđenom plaćanju za potencijalni transfer igrača pod ugovorom kojem je ostalo svega 12 mjeseci valjanosti uz pretpostavku da prema procjeni klupske uprave igrač nije odigrao dovoljan broj utakmica. Ali da bi takvo što bilo ispunjeno i provodivo Odbor za fizičku spremnost i mentalno zdravlje igrača Manchester Uniteda mora 2/3 većinom izglasati nepovjerenje Wayneu Rooneyju. Uzmemo li u obzir da je 9 od 11 članova tog odobra pod potpunom kontrolom trenera Moyesa ova mi opcija zvuči kao nemoguća. Inače kolokvijalno to je tzv. "crna klauzula". Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140870 Ne možeš nikako porediti korištenje pravne mogućnosti iz XI amandmana Pravilnika o transferima IFAB-a o imperativnoj ponudi s ovim što reLo priča. reLo vam govori o VII amandmanu Pravilnika o transferima IFAB-a. Tu se NE radi o imperativnoj ponudi. Radi se o unaprijeđenom plaćanju za potencijalni transfer igrača pod ugovorom kojem je ostalo svega 12 mjeseci valjanosti uz pretpostavku da prema procjeni klupske uprave igrač nije odigrao dovoljan broj utakmica. Ali da bi takvo što bilo ispunjeno i provodivo Odbor za fizičku spremnost i mentalno zdravlje igrača Manchester Uniteda mora 2/3 većinom izglasati nepovjerenje Wayneu Rooneyju. Uzmemo li u obzir da je 9 od 11 članova tog odobra pod potpunom kontrolom trenera Moyesa ova mi opcija zvuči kao nemoguća. Inače kolokvijalno to je tzv. "crna klauzula". Ti nisi čist majke mi. Mada to već znamo odavno. :D Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141073 Mourinho on wayne rooney: “Now we are quiet, we have no contact. Nothing at all. Tuesday, we will have another feeling." Jose Mourinho : "We are trying to get a player that a manager told 'You will be second option.' We are not going for Van Persie" Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141075 Uz njegov dolazak mislim da bi nas veoma tesko bilo ko mogao zaustaviti ka pohodu na titulu. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141095 Uz njegov dolazak mislim da bi nas veoma tesko bilo ko mogao zaustaviti ka pohodu na titulu. Slazem se, bili bi kompletni :) Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141098 Uz njegov dolazak mislim da bi nas veoma tesko bilo ko mogao zaustaviti ka pohodu na titulu. To je definitivno tako. Uh ne mogu ni zamislit, koliko bi Rooney bio nabrijan kroz sezonu, ono da svima ponovo pokaže ko je i šta je. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141102 Eh, kad bi jos ovo uspjeli realizirati ... onda prodati dembu romi, izmusti koji milijončić .. savšen scenarij za mene ! Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141105 Eh baš kao i što se očekivalo pitanje novog napadača ce se riješit u zadnjoj sedmici prelaznog roka.Mourinho još uvijek čeka na Rooneya i posle utakmice sa Unitedom ce se vjerovatno znati na čemu smo jer je najavljena ta treca ponuda. U slučaju neuspjeha u dovođenju Ronneya ostaje dovoljno vremena da se pokuša ostvarit plan B ili C pa cemo vidit ko ce se pridruzit našim mocnim :P napadačima.. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141109 Koji je Bog Mourinho, pa to nisu istine !!! Jose Mourinho says Manchester United manager David Moyes is to blame for puttingWayne Rooney at the centre of a summer transfer saga. We are trying to get a player that the manager told 'you will be a second option'. We are not going for (Robin) van Persie. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141111 Eh, kad bi jos ovo uspjeli realizirati ... onda prodati dembu romi, izmusti koji milijončić .. savšen scenarij za mene ! nisi normalan Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.