Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

dobiće povjerenja u njega ako nastavi igrat kao prošle sezone (evo u prvo kolu je čini mi se već dao gol), osim toga guardiola najviše voli igrat bez pravog napadača tako da ne vjerujem da će oni dovodit rooneya...

mislim da nam u dovođenju rooneya može jedino monaco pokvarit planove ili naravno united ako ostane čvrst pri odluci da ga ne proda...

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma kitu će rooney u bayern kod onog šarlatana koji krade tuđe ideje. druga stvar je da se švabe i englezi ne vole i da mu se sigurno gadi ideja o bundesligi.rooneyu najbolje leži premiership i točka. mislim da nije plaćenik ko cavani ili falcao i da želi igrati na top razini.

Sudeći prema naslovnici današnjeg (utorak) izdanja britanskog tabloida Daily Stara engleski nogometni reprezentativac Wayne Rooney spreman je za igru već danima...

Reprezentacija "tri lava" odradila je u ponedjeljak prvi zajednički trening uoči prijateljske utakmice protiv Škotske u srijedu, a Rooney, kojeg navodno muče ozljede ramena i zadnje lože, je odradio svaku vježbu s maksimalnim intezitetom.

- O Rooneyjevoj spremi vam nemam puno toga za reći. Jasno mi je da ga na treningu nije mučila nikakva ozljeda. Trenirao je s ostatkom momčadi i ni u jednom mi trenutku nije rekao da ne može odraditi neku vježbu. Trenirao je na 110 posto – rekao je izbornik.

Napadača Manchester Uniteda nije ni bilo u sastavu za utakmicu Community Shielda protiv Wigana, koji su "crveni vragovi" osvojili slavivši rezultatom 2-0, a kao razlog je menadžer David Moyes naveo ozljedu ramena.

Podsjetimo, Rooney je velika ovoljetna želja londonskog Chelseaja, no zasada klub s Old Trafforda odbija prihvatiti ponude Romana Abramoviča.

Ma zahebi ovo, ima viška kila, vidi se na njemu. Barem 5.

Sta cete kad nas Latini bas ne simpatiziraju.Vidjeli ste slucaj Mancini-Dzeko.Samo je gurao one svoje juznoamerikance,a ovaj mu svojim golovima sacuvao posao koliko je mogao.Tako ni ne vjerujem da ce Guardiola puno gurati Mandzukica u buducnosti(zasad hoce),ako hoce da stvarno nametne svoju igru,jer mu isti ne odgovara,kao sto ni Ibrahimovic u Barceloni.

Def ostaje,barem nece kod nas  :-??

Wayne Rooney not for sale – at any price, Manchester United tell Chelsea

http://www.theguardian.com/football/2013/aug/13/wayne-rooney-not-for-sale-chelsea

http://www.theguardian.com/football/blog/2013/aug/13/wayne-rooney-manchester-united-chelsea

Al najjace od svega ce mi biti kad budemo morali ostati sa trenutnim sastavom,sa ovom trojkom pa kad sva tri explodiraju,molice se oni sto nisu prodali Runija nama,ne bi li bio blazi barem malo  :sal1:

Ma naši nece jos uvijek odustat sigurno od Rooneya tek ce da bude zanimjivo...

Samo se ja bojim situacije da ispušimo za Rooneya i budemo u situaciji "daj šta daš".

Ja ocekujem dolazak jos jednog igraca i sve vise vjerujem da ce to biti neki igrac kojeg niko od nas nije ocekivao.

Mislim da je bila ista situacija oko Meirelesa ako se ne varam on je potpisao iznenada.

• Autor

ovo nije istina. onda nek mi netko objasni zašto više nije zaštitno lice uniteda za sponzore. ide sigurno.

Ide, ali ne ide u Chelsea. Moguće da ide i na tribine. United je najpopularniji svjetski klub, imaju para kao kiše... Njima 30 miliona funti ništa ne znači. Vjeruj da će ga prije prodati za sitne pare nekom od stranih klubova, ili će na tribine, nego što će ga nama prodati. Pa skontaj samo situaciju da mi npr. prodamo Hazarda Unitedu... To je nemoguće, ne što United ne bi dao 100 miliona za njega, već što ga Abramovič ne bi dao za 200 miliona... Automatski pojačava konkurenciju. A prodaja Rooneya nama mogla bi značiti povratak titule nama.

Fazon je sto kontaju da ce taj isti igrac narednih 5 sezona zabijati 20-30 komada u ligi,cime bi automatski sputavao njih u pohodu na istu,ja cisto sumnjam da ce biti ista vise sto se tice ove sage,ali da smo zakuvali atmosferu i pripremili nezaboravan pocetak mandata Moyesu u Unitedu,jesmo....njima je draze da on hladi glavu na tribinama,nego ovo drugo s time su se pomirili,a on sam nece moci dugo biti nezadovoljan i vratice im se kad tad oni i na to igraju,ipak je malo veca legenda nego ce ikad RVP biti za njih .....

nece Roney na tribine sigurno,sledece godine je svjetsko prvenstvo a neigranje glavnog igraca bi oslabilo Englesku reprezentaciju,vjerujem posle svega da necemo kupiti Roneya ali sam vise nego ikad uvjeren da ce Roney napustiti Manchester Utd,njega vec sada vidim u Real Madridu,prodali su Higuaina i nisu doveli njegovu zamjenu i sami znamo da Manchester Utd i Real Madrid vole obavljati transfere a primjer nam je Nistelroy,Ronaldo,i ako ga budu zeljeli sigurno ce ga dovestiti u klub.

madrid će dovest balea i nema teorije da satru još 40 milja na rooneya, ako ne i više. rooney sigurno neće ostat ako mu moyes to reče jer je rekao da će biti zamjena persiju. još uz to ga je moyes tužio privatno prije i on je glavni razlog za odlazak. na kraju krajeva i torresa smo maznili rivalima.

Ako igdje nece,to je Real.Nema sanse sansare da pored evo sada vec najskuplje placenog (sad se Ronaldo veseli zbog situacije u Anzhiu hah) Ronalda,plus dovodjenjem Balea ne zbog njegove otkupne klauzule nego ugovora koji ce i njemu biti sve samo ne mali,da jos pored svega toga plate onu platu koju ima Rooney u MU,nema teoretske ! A i pored onakvog veznog reda plus sa Baleom Benzema ne moze da bude los,jednostavno ne moze.

Jedino ako se kako izjalovi prelazak Balea,u sto sumnjam onda je moguce gledati Rooneya u Madridu,ali opet to povlaci novi cirkus,prije nepun mjesec dana je MU poslao 70m evra za Balea,sad im ne bi bio problem i preplatiti koji milion (10-15) ovu pocetnu sumu,kako nisu i nece uspjeti dovesti Ronalda,ali to su sve nagadjanja i malo vjerovatno izvodljive stvari.

Al da Real mora zbaviti napadaca,mora,bio on back up ili neko bolji.Vidjecemo jos u iduce sedmicu dve sta ce se jos desavati,sve je moguce ....

Prije par godina je bio na izlaznim vratima Manchestera ali ga je tada SAF nagovorio da ostane, sada ga nema ko nagovoriti, ali sam prestao vjerovati da ce potpisati za Chelsea. Izgleda da su oni spremni na sve samo da ga ne prodaju nama..

Volio bih ga u Celziju ali...

realnije je prelazak u Monaco nego kod nas,u Monacu je Falcao jedina opcija i ako zategnu neku dobru cijenu prodat ce ga Manchester Utd jer je vec jasno da on nece ostat u klubu.

mourinho nije rekao niti slova o transferu već neko vrijeme, sigurno je da nije chelsea ni mourinho odustao od rooneya. očekujem ponudu od 45 milijuna kao konačnu.

mourinho nije rekao niti slova o transferu već neko vrijeme, sigurno je da nije chelsea ni mourinho odustao od rooneya. očekujem ponudu od 45 milijuna kao konačnu.

31.08 2013 23:59:59

Chelsea want a deal wrapped up for Wayne Rooney by August 26 or they will pull the plug (Express)

Moyes on Rooney: "There are no more developments, 'we don't want any more' because we've told everybody he's not for sale."

31.08 2013 23:59:59

bode mi oci,ne mogu sebi pomoci 02.09.2013 23:59:59 :P

Danas se vidjelo zasto toliko zeli otici. Dok Van Persi postize golove Rooney igra dosta pozadi prakticno u vezi ponekad na krilu i razigrava njega i Velbeka a to je za jednog takvog centarfora naprihvatljivo, posebice sto se to ponavlja iz meca u mec a ako nije tako onda ulazi sa klupe umjesto Holandjanina, Rooney je predobar igrac za vezu ili za to da bude na klupi i sasvim je logicno da zeli otici ali mozda bi trebao poduzeti neke korake ka transferu u vidu transfer requesta . Nakon svega sto je dao klubu tokom godina postao je rezerva i sasvim je normalno da se ljuti.

Tretman Uniteda prema svojoj legendi je zalostan i neprihvatljiv nzm kako onda ocekuju da ce nekao tipa Fabregas doci kada vide kakav je njihov odnos prema igracu koji im je sve dao, time salju izuzetno losu poruku o sebi,

Odlican je bio danas, dokazao da bi bio vrhunsko pojacanje u svakom smislu te rijeci. Sa njime titula bi bila bar za 20 posto bliza.

Ako ne njega, onda može i Huntelara ili Mandžu recimo, nisu brzi i pokretni, ali su jaki i što je najvažnije zabijaju za razliku od naših, a Bonya nažalost više ne možemo dovest, a već je počeo trpat Unitedu

Njegovo ponašanje na utakmici protiv Swansea je bilo onako kao da igra samo zato što mora...meni nekako izgleda ljut nema bliskosti sa suigracima.Nakon asistencije Welbecku jednostavno je se samo vratio na centar bez ikakvih emocija zbog gola.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.