Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wayne Rooney (Engleska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 594
  • Pregledi 38,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Odlaskom Mate mi smo izgubili MNOGO. To nas može koštati titule.

Niko u ligi nije imao lopte kao Mata a pitanje je da li će se ovaj Salah uklopiti.

Matu smo prodali za velike novce ali mi se borimo za titulu i u nekim trenucima će nam faliti ovaj igrač, zato želim Rooneya koji može riješiti utakmicu sam ako tim ne igra dobro. Može igrati i kao napadač i iza napadača gdje je svojevremeno Mata igrao.

Pa ljudi vidite li vi sebe u ovome????

Znači vi prokljinjete Matu što je otišao u MUFC, a bio je "naš" 2 god, a za igrača kojega je MUFC stvorio imate sve riječi hvale. On nije izdajica, plaćenik....  

Ma nikada ga nebi htio u CFC, nikada, da je zadnji na svijetu. Ako pređe u nas bit će mi kao RVP. Nikada se neću radovati njegovu pogotku ili nečemu. Ako je pravi igrač i čovjek ostati će do kraja karijere gdje i je i dokazati klasu i poštovanje. Da mu nije bilo SAF-a i njegove mudrosti do sada bi se prestao baviti nogometom i bio bi u UFC-u. 

Prodali smo Matu Unitedu... I sad cemo njihovim novcem kupovati njihovog igraca :-? Besmislica ! 

Da su uopste hteli da pricaju o prodaji, Shrek bi bio ukljucen u transfer. 

Sanse nema da on dodje u ovom prelaznom roku. Leto je vec neka druga prica.

A i ugovor mu se blizi kraju, tako da ce na leto i cena biti drugacija.

Prodali smo Matu Unitedu... I sad cemo njihovim novcem kupovati njihovog igraca :-? Besmislica ! 

Da su uopste hteli da pricaju o prodaji, Shrek bi bio ukljucen u transfer. 

Sanse nema da on dodje u ovom prelaznom roku. Leto je vec neka druga prica.

A i ugovor mu se blizi kraju, tako da ce na leto i cena biti drugacija.

Slažem se. Da su htjeli tako nam potrebnog "napdača" uključili bi neku klauzulu. Nakon što su nas ljetos 100 puta odbijali mi njima našeg najboljeg igrača protekle 2 godine na pladnju dajemo. Ali na stranu to. 

Mata je izdajica što je prešao u MUFC a ovaj nije jer će, nedaj Bože, preći u CFC. 

Nisam htio ništa komentirati ni na jednu temu ali ljudi pa zar stvarno jedete što kažete. Jednostavno shvaćate li vi šta govorite. 

Potpisuje novi ugovor za 300k nedeljno . Mata je samo jedan od razloga za ostanak njegov,bas kao sto kaze u postu iznad,da je htio da ga proda bio bi ukljucen za Matu. Posteno su nas zajebali!

Ja nikada nisam očekivao niti očekujem da oni nama prodaju Rooneyja. Nisu ljudi toliko glupi da prodaju najboljeg igrača konkurentu, kao što mi radimo.

Ako će i odlaziti, otići će u Real, ali najrealnija opcija je da će produžiti ugovor.

Pa ljudi vidite li vi sebe u ovome????

Znači vi prokljinjete Matu što je otišao u MUFC, a bio je "naš" 2 god, a za igrača kojega je MUFC stvorio imate sve riječi hvale. On nije izdajica, plaćenik....

Ma nikada ga nebi htio u CFC, nikada, da je zadnji na svijetu. Ako pređe u nas bit će mi kao RVP. Nikada se neću radovati njegovu pogotku ili nečemu. Ako je pravi igrač i čovjek ostati će do kraja karijere gdje i je i dokazati klasu i poštovanje. Da mu nije bilo SAF-a i njegove mudrosti do sada bi se prestao baviti nogometom i bio bi u UFC-u.

Kad si ti poceo pratiti fudbal? Vjerujem da si Rooneya prvi put u zivotu vidio u Manchesteru a nemas pojma da je igrao u Evertonu. Da nije otisao u Manchester otisao bi u neki drugi jaci klub jer je bio talenat kakvog Engleska nije vidjela.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Kad si ti poceo pratiti fudbal? Vjerujem da si Rooneya prvi put u zivotu vidio u Manchesteru a nemas pojma da je igrao u Evertonu. Da nije otisao u Manchester otisao bi u neki drugi jaci klub jer je bio talenat kakvog Engleska nije vidjela.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ne brioni ti za to kad sam ja počeo pratiti nogomet. Znam ja da je on bio u Evertonu. Bio je on talenat ali da mu nije bilo SAF-a bio bi vječni talenat. Sjeti se njegovih prvih godina u MU i prljave i neodgovorne igre, ako se možeš sjetiti, kako bi ti meni napisao. I kada ga je SAF "sjeo" i objasnio par stvari onda je opravdao talenat. 

Neka je on ostao "vjeran " klubu :D Najveca podvala navijacima Junajteda ,oni mu pjevaju a on ja mislim mrzi Junajted iz dna duse ali pare sklanjaju tu mrznju . 

Imace sedmicnu platu od 300k! EJ 300 000 FUNTI?!

Sutra da ga kupi City javnost bi govorila da je otisao zbog para. 

Imace sedmicnu platu od 300k! EJ 300 000 FUNTI?!

Sutra da ga kupi City javnost bi govorila da je otisao zbog para. 

300k + debeli bonusi za vjernost što je toliko godina u manure-u

Da, da, dio tradicije, razumije se.

Rooney to be given full access to all the club’s transfer secrets, a £300,000 per week 5 year contract and armband. Desperation much #MUFC?

Rooney will be given privileged access to the club's spending plans that Alex Ferguson had previously denied him (Guardian) Hostage.

Ala ih ovaj podjebava, vidi se da voli klub.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.