26. august 2013.13 god. comment_141308 Chelsea fans to wayne rooney: "We'll see you next week! We'll see you next week Wayne Rooney! We'll see you next week!" Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141315 Odlično je odigrao danas, najsigurniji igrač Uniteda, vrata su mu otvorena Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141334 Mourinho on Wayne Rooney "If now he doesn't want to leave, we are out of the scene. But we need to know." Onto you Wayne. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141336 Pokazao je da je vrhunski igrac i vrhunski profesionalac. Bilo ga je svugdje, prosto me je odusevio, medju 5 najboljih na svijetu po meni. Tek sam sada siguran da nam nece prodati ovakvoga igraca, sto je velika steta, bilo bi 30 posto jaci sa njime. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141399 u jednom trenutku sam pomislio da samo njega vidim na terenu,u napadu,na sredini terana pa u odbrani,strašno je odigrao za razliku od ostalih junajtedovih igrača imao je hrabrosti i to pored svih ovih medijskih naklapanja jedan naklon od mene u to ime za partiju večeras mislim da će junajted mnogo da izgubi ako izgubi Runija,ima junajted dobre igrače ali samo je Runi igrač za velike utakmice Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141403 igra covjek sve od stopera do napadaca,vec sam negdje napisao za onu loptu koju je uklizao Ramiresu kod kornera tad sam ustao i zaplauzirao mu,veliki igrac,nismo ni svjesni sta bi mi dobili njegovom kupovinom ali nije ni cudo sto ga Manchester Utd nece da proda,sve pohvale,nije toliko ni odbojan kao proslih godina dok je igrao. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141439 ova sapunica sa njim mi sve vise lici na onu s Modricem od prije dvije godine, a znamo kako se je zavrsila Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141441 Kazu Rooney nezadovoljan i nece dobro igrat... Sto se mene tice, dao Bog da svaki nas igrac bude nezadovoljan pa da svaku utakmicu igraju ko Rooney sinoc... Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141442 Mourihno obožava takve igrače, lik daje od sebe 120% svaku utakmicu. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141451 Sinoc je vidilo na njemu da želi da nas porazi bio je motiviran cijelu takmicu.Kada je sustigao Ramiresa i onda mu onako uklizao ja sam bio oduševljen stvarno igracina.Kao da je zelio da pokaze Mourinhu zašto da on zeli u Chelsea. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141452 More from Mourinho and he has handed Wayne Rooney a deadline for deciding on making a Manchester United exit. The person that started the story has to finish the story. For the good of everyone it is time to finish the story. One way or another he has to say 'I want to leave' or 'I want to stay'." izvor sky Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141464 Vise mi se cinilo da hoce da impresionira Mourinhna nego Moyesa..po cemu sam to zakljucio po njegovim izrazima lica dok je igrao,bio je hladan,davao je sebe 100% i vise od toga,a nije bio srecan dok je igrao,mozda je tesko objasniti,ali po izrazu lica se videlo da igra samo da bi pokazao kakva je igracina i to ne zbog Moyesa. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141465 Ma Mourinho mu je dao danas i sutra da se odluči,drago mi je da necemo sa tim ulazit u zadnji dan prelaznog roka. Mourinho samo traži da ovu priču završi onaj koji je i poceo.. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141477 Sky sources: Wayne Rooney will not hand in a transfer request ispušićemo ga svetski Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141479 Sky sources: Wayne Rooney will not hand in a transfer request ispušićemo ga svetski :D Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141489 Baš kaoi što sam rekao prije nekoliko sedmica da ne očekujem da Rooney podnese zahtjev za transfer..izgleda Eto dolazi. Here's more on the news we brought you earlier, with Sky sources learning that Manchester United striker Wayne Rooney will not be handing in a transfer request following several bids from Chelsea this summer. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141500 Chelsea ispušio napadača treći deo. To be continued... Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141501 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141504 Rooney je pička obična :D. On bi otišao, pa ne bi. Ne trebaju nam takvi "muškarčine". A imali smo vremena cijelo ljeto dovest napadača. Sad ću gledat onog geparda Etooa kako se baca po podu i simulira, koji je stalno u zaleđu i sraćka sucima. Bože, zašto ? Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141509 Ništa, i dalje smo u igri za Liga kup. :x Bolje reć za Cigla kup :D. Jebem ti ovaj prijelazni rok :D. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.