Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

ma kad krenu ponovo ljudi da pišu na forum biće i klikova

ako se dobro sećam svojevremeno je na listi kad otvoriš, bilo po par čoveka u danu koji su ostavljali više od 15 postova, pa vučeš na dole i ha ha, 15-20 aktivnih članova, obično jedan kucao po 20, Brane onaj je dosta pisao, ne znam šta je sa njim

no, nisam za to da se akcenat stavlja na kvantitet, nisam tad a ne volim ni sad preterivanje sa trolom van granice ukusa da se razumemo

a da nedostaju neki ljudi, to da, ali ne bih sad nekoga da izdvajam 

da me ne shvati neko pogrešno ali mene iskreno na prvom mestu "raduje" to kad čujem da je neko postao roditelj, neko se zaposlio, završio školu, šta god to bilo, fudbal je ipak bio i ostao najvažnija sporedna stvar na svetu

Moze li neko objasniti ovo na fb stranici sto je objavljeno da ce se moci kupovati dresovi? Kako, cijene, ostali proizvodi?.

Jedino da probam na punoj verziji sa moba. Na mobilnoj sve ko Las Vegas.

Da na punoj verziji, inače uvijek gledam na njoj jer mi ima chat i preglednija mi je

Preko Tapatalka ili?

Nazalost nije tapatalk nego puna verzija.
Ne znam skaro za tebe ali ovo meni uopšte nije pregledno i jednostavno, bas naprotiv sjebem se dok sta pročitam i napisem. Jedina prednost je ta sto ima kutiju puna verzija

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.