29. juli 2020.6 god. comment_298414 Nazalost nije tapatalk nego puna verzija. Ne znam skaro za tebe ali ovo meni uopšte nije pregledno i jednostavno, bas naprotiv sjebem se dok sta pročitam i napisem. Jedina prednost je ta sto ima kutiju puna verzijaPa ne znam ja sam se nekako naviknuo, a možda je i do mobitela. Dosta mi je pregledno te nemam nekakvih problema, kažem preglednija mi je full verzija dosta od one mobilneTapatalk nema mnoge opcije isto kao lajk i još dosta toga, bezveze mi je Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298423 I ja sam na mobitelu na punoj verziji zbog toga što je identično kao kad preko kompjutera uđem. Samo mi ne može citat fino napraviti. Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298426 Najbolje bi bilo kad bi forum bio samoodrživ, no u situaciji kada bi prioritet trebalo da bude ponovno oživljavanje, onda možemo taj hosting da rešimo donacijama to je samo moj predlog, mislim, nisu to neke pare koje mi ne možemo da skupimo a kolko vidim, većina na forumu su iz BIH i Srbija, oni koji su pisali ih Hr, niko se od njih nije vratio Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298427 Najbolje bi bilo kad bi forum bio samoodrživ, no u situaciji kada bi prioritet trebalo da bude ponovno oživljavanje, onda možemo taj hosting da rešimo donacijama to je samo moj predlog, mislim, nisu to neke pare koje mi ne možemo da skupimo a kolko vidim, većina na forumu su iz BIH i Srbija, oni koji su pisali ih Hr, niko se od njih nije vratio Ima nas još iz Hrvatske, ja, mislim kako su i Hamco i Adi, nisam siguran. Možda još tko Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298433 Ništa onda, malo sam se zeznuo onda haha, ima logike po nickovima Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298438 Ništa onda, malo sam se zeznuo onda haha, ima logike po nickovima Možete mene uzeti na posudbu dok se ne pojačate. Igram sve u napadu Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298481 Ima nas još iz Hrvatske, ja, mislim kako su i Hamco i Adi, nisam siguran. Možda još tko Bilo vas je prije više dok reLo nije rastjerao Hrvate i natjerao da osnuju svoje udruženje. Firer naš lijepi Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298488 Bilo vas je prije više dok reLo nije rastjerao Hrvate i natjerao da osnuju svoje udruženje. Firer naš lijepi E znam, pričali ste mi o tome da ih je bilo dosta. To je bilo negdje prije nego što sam ja došao 2015.na forum Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298561 Ja sam trebao do godine da idem za London ali sad se sve iskomplikovalo sa ovim virusom, otišo bih na nedelju dana sigurno. Sad više i ne znam šta će da se dešava, ako uhvatim drugi deo naredne sezone, biće dobro. Ako hoćete do tad, dajte neku zastavu "Balkan Chelsea" da ponesem pa da udarim neku fotku ispred stadiona. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298689 Morali bi nesto uraditiAko Rudiger jos bude u klubu, slomi mu nogu za mene ili mu makar opsuj mater Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299335 whisperu, stavi avatara danas, evo ja ću sad da vidim za to, da možemo da se razlikujemo Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299336 whisperu, stavi avatara danas, evo ja ću sad da vidim za to, da možemo da se razlikujemo Neću iz inata :D Stavi ti, pa ćemo se razlikovati. Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299344 Kome se inatiš bokteneubio? :P Triput sam probao da promenim avatara, odbija me. Sad necu Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299348 Triput sam probao da promenim avatara, odbija me. Sad necu moraš da tražiš manji format, kucaj dimenzije tačno 150x150 ili stavi u pretragu ono "icon" ideš u kurac, uplašio sam sam sebe :hljeb: Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299351 Reci jednostavno da ne znas, pomoci cemo :D I sad ja kao treba da promenim da ne bi ispalo da ne znam :D Neću i tacka :D Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299418 E cuj na forumu 8 godina i ne zna avatara promijeniti. Kad skontas nikad nije imao neki avatar nego samo signature kad mu ga reLo stavi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.