Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Nazalost nije tapatalk nego puna verzija.
Ne znam skaro za tebe ali ovo meni uopšte nije pregledno i jednostavno, bas naprotiv sjebem se dok sta pročitam i napisem. Jedina prednost je ta sto ima kutiju puna verzija

Pa ne znam ja sam se nekako naviknuo, a možda je i do mobitela. Dosta mi je pregledno te nemam nekakvih problema, kažem preglednija mi je full verzija dosta od one mobilne
Tapatalk nema mnoge opcije isto kao lajk i još dosta toga, bezveze mi je
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Najbolje bi bilo kad bi forum bio samoodrživ, no u situaciji kada bi prioritet trebalo da bude ponovno oživljavanje, onda možemo taj hosting da rešimo donacijama

to je samo moj predlog, mislim, nisu to neke pare koje mi ne možemo da skupimo

a kolko vidim, većina na forumu su iz BIH i Srbija, oni koji su pisali ih Hr, niko se od njih nije vratio

Najbolje bi bilo kad bi forum bio samoodrživ, no u situaciji kada bi prioritet trebalo da bude ponovno oživljavanje, onda možemo taj hosting da rešimo donacijama

to je samo moj predlog, mislim, nisu to neke pare koje mi ne možemo da skupimo

a kolko vidim, većina na forumu su iz BIH i Srbija, oni koji su pisali ih Hr, niko se od njih nije vratio

Ima nas još iz Hrvatske, ja, mislim kako su i Hamco i Adi, nisam siguran. Možda još tko

Ima nas još iz Hrvatske, ja, mislim kako su i Hamco i Adi, nisam siguran. Možda još tko

Bilo vas je prije više dok reLo nije rastjerao Hrvate i natjerao da osnuju svoje udruženje.

Firer naš lijepi

Bilo vas je prije više dok reLo nije rastjerao Hrvate i natjerao da osnuju svoje udruženje.

Firer naš lijepi

E znam, pričali ste mi o tome da ih je bilo dosta. To je bilo negdje prije nego što sam ja došao 2015.na forum

Ja sam trebao do godine da idem za London ali sad se sve iskomplikovalo sa ovim virusom, otišo bih na nedelju dana sigurno. Sad više i ne znam šta će da se dešava, ako uhvatim drugi deo naredne sezone, biće dobro.

Ako hoćete do tad, dajte neku zastavu "Balkan Chelsea" da ponesem pa da udarim neku fotku ispred stadiona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.