Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

A to kao zabranjeno staviti ljiljane na avatar? Evo, ja cu ih postaviti, pa nek mi neko pokusa zabraniti. Ne znam kome bi smetalo tako lijepo cvijece?! Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Od mene prijedlog da se zabrane avatari koji su fudbalski a nemaju veze sa CFC-om, koji sadrze znakove nasih rivala itd... Navijam i ja za jedan klub iz Premijer Lige BiH lupam pa ne nosim njegov avatar na ovom forumu, jer ovo nije fksinfo.com, themaniacs.org, hajduksplit.com ili delijesever.rs nego valjda forum o Celziju.

I takodjer politicki i slicni avatari, a i takvih sam primijetio dok sam malo listao ovo... Koji ce qrc realno na forumu slike Ibaneza, Hajduka, Sarajeva, Putina, Erdoana, ljiljana, petokraka, cetiri s, sahovnica itd itd?

A i avatari tipa Klopp sa grbom Liverpoola... nigdje veze

Onda moras i ti maknuti svoj avatar. Kako ide Jose kada nije u klubu? Sta ces sa svojim avatarom kada predje u United npr?

Niko te ne tjera da gledas cvijece, a ja nisam prekrsio pravilo. Ne mogu mi nista. :)

Samo tako nastavi momčino!

Niko te ne tjera da gledas cvijece, a ja nisam prekrsio pravilo. Ne mogu mi nista. :)

Nisi prekesio i da si stavio ljiljanku na avatar, ne pise da je zabranjeno.

Super, stavite Wengera na avatar, u photoshopu mu dodajte kokardu cisto da znamo vasu politicku orijentaciju, i grbove Tottenhama i jos jednog kluba za koji navijate sa nasih prostora, a u potpisu obavezno jednu od stranaka, SDA, SDP, SNS ili HDZ. I politicki slogan.

Bas su prikladni avatari za jedan sportski forum, koji je u ovom slucaju namijenjen za ljubitelje ovog kluba.

e tebe smo baš čekali, bujrum ostavi bar 30 postova na forumu, potrudi se da budeš aktivan, i bićeš u užem izboru za admina

Neka hvala, na ovaj forum sam dosao da imam sa nekim razmjeniti misljenja/razgovarati o klubu koji simpatisem, ne da bih bio admin moderator ili sta vec. Prijedlog koji sam dao je dobronamjeran, a ko malo bolej razmisli shvatice da sam upravu.

Onda moras i ti maknuti svoj avatar. Kako ide Jose kada nije u klubu? Sta ces sa svojim avatarom kada predje u United npr?

Poredis Josea sa grbovima Zelje, Zrinjskog, Borca, Slaven Belupa, Jagodine i sa slikama politicara i nacionalnih obiljezja? Jose je do prije nekoliko sedmica bio trener ovog kluba, jos dugo dugo ce ostati u srcima navijaca ovog kluba, ostavio je neizbrisiv trag u njemu, i velika vecina navijaca bi za njega rekla onu "one of us" a mozda i legenda kluba. Toliko. 

Došao si na forum i prvo što treba da shvatiš je da je ovo leglo nacionalista-šovinista, Pomiriš se sa tim i lakše ti je. 

Naruzi ih :D

Boga mi je lik u pravu... Relo usvoji prijedlog, i otvori mi vise predstavljanje clanova !

Došao si na forum i prvo što treba da shvatiš je da je ovo leglo nacionalista-šovinista, Pomiriš se sa tim i lakše ti je. 

Nije leglo, nego se najvise isticu ovih par :D

Politički avatari su nepotrebni, za ostalo mi je svejedno. Dolaze ovde ponekad i ljudi koji ne navijaju za Čelsi.

Još po jedan moderator Igiju, CTB i meni i forum će da vidi bolje dane. :D

Ti kad budes moderator ja cu voditi drzavu.

Razocarao si me kolega buduci inzinjeru.

Znaš kad sam znao da sam nekoga zaboravio, eto umjesto mene dajte Hamču moderatora i to je to. Izvinjavam se kolega. 

*tokom čitave godine 

Pripazi na pravopis, molim te. 

Ovako je ispravno na bosanskom, ne mogu se ja porediti sa tobom koji govoris srpsko-hrvatkim i obrnuto.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.