28. decembar 2015.10 god. comment_245742 A to kao zabranjeno staviti ljiljane na avatar? Evo, ja cu ih postaviti, pa nek mi neko pokusa zabraniti. Ne znam kome bi smetalo tako lijepo cvijece?! Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245744 Za tebe i jeste to i takvi avatari. Ko ti je predočio teoriju patriotizma? he-he Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245745 Od mene prijedlog da se zabrane avatari koji su fudbalski a nemaju veze sa CFC-om, koji sadrze znakove nasih rivala itd... Navijam i ja za jedan klub iz Premijer Lige BiH lupam pa ne nosim njegov avatar na ovom forumu, jer ovo nije fksinfo.com, themaniacs.org, hajduksplit.com ili delijesever.rs nego valjda forum o Celziju. I takodjer politicki i slicni avatari, a i takvih sam primijetio dok sam malo listao ovo... Koji ce qrc realno na forumu slike Ibaneza, Hajduka, Sarajeva, Putina, Erdoana, ljiljana, petokraka, cetiri s, sahovnica itd itd? A i avatari tipa Klopp sa grbom Liverpoola... nigdje veze Onda moras i ti maknuti svoj avatar. Kako ide Jose kada nije u klubu? Sta ces sa svojim avatarom kada predje u United npr? Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245746 Za tebe i jeste to i takvi avatari. Ko ti je predočio teoriju patriotizma? he-he Niko te ne tjera da gledas cvijece, a ja nisam prekrsio pravilo. Ne mogu mi nista. :) Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245747 Niko te ne tjera da gledas cvijece, a ja nisam prekrsio pravilo. Ne mogu mi nista. :) Samo tako nastavi momčino! Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245750 Niko te ne tjera da gledas cvijece, a ja nisam prekrsio pravilo. Ne mogu mi nista. :)Nisi prekesio i da si stavio ljiljanku na avatar, ne pise da je zabranjeno. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245774 Super, stavite Wengera na avatar, u photoshopu mu dodajte kokardu cisto da znamo vasu politicku orijentaciju, i grbove Tottenhama i jos jednog kluba za koji navijate sa nasih prostora, a u potpisu obavezno jednu od stranaka, SDA, SDP, SNS ili HDZ. I politicki slogan. Bas su prikladni avatari za jedan sportski forum, koji je u ovom slucaju namijenjen za ljubitelje ovog kluba. e tebe smo baš čekali, bujrum ostavi bar 30 postova na forumu, potrudi se da budeš aktivan, i bićeš u užem izboru za admina Neka hvala, na ovaj forum sam dosao da imam sa nekim razmjeniti misljenja/razgovarati o klubu koji simpatisem, ne da bih bio admin moderator ili sta vec. Prijedlog koji sam dao je dobronamjeran, a ko malo bolej razmisli shvatice da sam upravu. Onda moras i ti maknuti svoj avatar. Kako ide Jose kada nije u klubu? Sta ces sa svojim avatarom kada predje u United npr? Poredis Josea sa grbovima Zelje, Zrinjskog, Borca, Slaven Belupa, Jagodine i sa slikama politicara i nacionalnih obiljezja? Jose je do prije nekoliko sedmica bio trener ovog kluba, jos dugo dugo ce ostati u srcima navijaca ovog kluba, ostavio je neizbrisiv trag u njemu, i velika vecina navijaca bi za njega rekla onu "one of us" a mozda i legenda kluba. Toliko. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245775 Došao si na forum i prvo što treba da shvatiš je da je ovo leglo nacionalista-šovinista, Pomiriš se sa tim i lakše ti je. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245776 Naruzi ih :D Boga mi je lik u pravu... Relo usvoji prijedlog, i otvori mi vise predstavljanje clanova ! Došao si na forum i prvo što treba da shvatiš je da je ovo leglo nacionalista-šovinista, Pomiriš se sa tim i lakše ti je. Nije leglo, nego se najvise isticu ovih par :D Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245789 opaaaaaa diablo reko nekom da je upravu, šta će to biti jbt Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245790 Druze Whisper odkad ste vi admin?. Otkad ljiljani cvetaju oko Nove godine... Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245801 Otkad ljiljani cvetaju oko Nove godine... Cvjetaju citavu godinu. Cestitke na funkciji. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245804 Ne znam sto se uopste vodi rasprava oko obicnog cvijeta.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245807 Cvjetaju citavu godinu. Cestitke na funkciji. *tokom čitave godine Pripazi na pravopis, molim te. Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245810 Politički avatari su nepotrebni, za ostalo mi je svejedno. Dolaze ovde ponekad i ljudi koji ne navijaju za Čelsi. Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245828 Još po jedan moderator Igiju, CTB i meni i forum će da vidi bolje dane. :D Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245830 Još po jedan moderator Igiju, CTB i meni i forum će da vidi bolje dane. :D Razocarao si me kolega buduci inzinjeru. Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245831 Još po jedan moderator Igiju, CTB i meni i forum će da vidi bolje dane. :DTi kad budes moderator ja cu voditi drzavu. Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245836 Razocarao si me kolega buduci inzinjeru. Znaš kad sam znao da sam nekoga zaboravio, eto umjesto mene dajte Hamču moderatora i to je to. Izvinjavam se kolega. Prijavi
1. januar 2016.10 god. comment_245932 *tokom čitave godine Pripazi na pravopis, molim te. Ovako je ispravno na bosanskom, ne mogu se ja porediti sa tobom koji govoris srpsko-hrvatkim i obrnuto. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.