19. decembar 2015.10 god. comment_244424 Ma kakvih ba jevreja, ja bih dobio dozivotni onda :OOOOO Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244439 kakav je to vic ako ne prođe bez spominjanja židova hehe Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244460 kakav je to vic ako ne prođe bez spominjanja židova hehe a da malo pricamo viceve na racun Palestinaca? what do you think? hehe Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244462 a da malo pricamo viceve na racun Palestinaca? what do you think? hehe Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Ne znam ni jedan, napisi koji. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244518 Ne znam ni jedan, napisi koji. Ni ja, ne sprdam se sa tim. Samo sam naveo primjer. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244611 Ja se sprdam s tim, ali ne znam jos nijedan :( Vecinom su sale na ostale narode, pa ga preneses na palestince :D Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244620 Znam diablo, ja govorim o tome kako oni vole da se sprdaju kad se radi o jednoj strani, ali kad se dirne druga to zapjeni odmah.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244831 Cae camuga :D jbt emenalo, kako cu mu drugacije jebat majku. Mora bit slatko opsovano Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245035 Sramota za portal da ovo nije objavio kao vijest a neki smijesni portali su objavili ovu vijest ukljucujuci i Dnevni Avaz. http://www.klix.ba/magazin/showbiz/ozenio-se-frank-lampard-medju-gostima-poznati-nogometasi-i-menadzeri/151221125 Prijavi
22. decembar 2015.10 god. Autor comment_245037 Sramota za portal da ovo nije objavio kao vijest a neki smijesni portali su objavili ovu vijest ukljucujuci i Dnevni Avaz. http://www.klix.ba/magazin/showbiz/ozenio-se-frank-lampard-medju-gostima-poznati-nogometasi-i-menadzeri/151221125 Objavljeno na FB stranici satima prije nego što je bilo ko drugi objavio. Ali Zemo nema veze s tim, on je tu samo da hejta. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245038 Objavljeno na FB stranici satima prije nego što je bilo ko drugi objavio. Ali Zemo nema veze s tim, on je tu samo da hejta. Nisam znao za facebook stranicu ali svakako moglo se objaviti i na portalu. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245341 Kakve su sanse da se Vejsil i Pidy vrate u vrh forumske administracije kao sto je to bilo u ljeto 2011. godine? Prijavi
26. decembar 2015.10 god. Autor comment_245345 Kakav crni Vejsil, nije on nikad bio u administraciji.. On je samo podrška bio, voli Chelsea zbog mene al je vatreni navijač Deportiva. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245351 Al imao je status admina/moda tada. Znaci navija za Medunjanina. Fino fino. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245469 Ko u drzavnim firmama, kaze zasto nema sexa, pa ne moze sve rodjaci i familijarno rade. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245709 Od mene prijedlog da se zabrane avatari koji su fudbalski a nemaju veze sa CFC-om, koji sadrze znakove nasih rivala itd... Navijam i ja za jedan klub iz Premijer Lige BiH lupam pa ne nosim njegov avatar na ovom forumu, jer ovo nije fksinfo.com, themaniacs.org, hajduksplit.com ili delijesever.rs nego valjda forum o Celziju. I takodjer politicki i slicni avatari, a i takvih sam primijetio dok sam malo listao ovo... Koji ce qrc realno na forumu slike Ibaneza, Hajduka, Sarajeva, Putina, Erdoana, ljiljana, petokraka, cetiri s, sahovnica itd itd? A i avatari tipa Klopp sa grbom Liverpoola... nigdje veze Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245723 I takodjer politicki i slicni avatari, a i takvih sam primijetio dok sam malo listao ovo... Koji ce qrc realno na forumu slike Ibaneza, Hajduka, Sarajeva, Putina, Erdoana, ljiljana, petokraka, cetiri s, sahovnica itd itd? A i avatari tipa Klopp sa grbom Liverpoola... nigdje vezeDobro si spomenuo ljiljanku kad budem mijenjao avatar bice u uzem izboru. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245728 Od mene prijedlog da se zabrane avatari koji su fudbalski a nemaju veze sa CFC-om, koji sadrze znakove nasih rivala itd... Navijam i ja za jedan klub iz Premijer Lige BiH lupam pa ne nosim njegov avatar na ovom forumu, jer ovo nije fksinfo.com, themaniacs.org, hajduksplit.com ili delijesever.rs nego valjda forum o Celziju. I takodjer politicki i slicni avatari, a i takvih sam primijetio dok sam malo listao ovo... Koji ce qrc realno na forumu slike Ibaneza, Hajduka, Sarajeva, Putina, Erdoana, ljiljana, petokraka, cetiri s, sahovnica itd itd? A i avatari tipa Klopp sa grbom Liverpoola... nigdje veze e tebe smo baš čekali, bujrum ostavi bar 30 postova na forumu, potrudi se da budeš aktivan, i bićeš u užem izboru za admina Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245732 LJILJAN STAVIŠ DOBIJEŠ ADMINA OD RELE JA STAVIM ČETIRI S DOBIJEM BANANU Dobro si spomenuo ljiljanku kad budem mijenjao avatar bice u uzem izboru. to zemo care, taman nađi i meni neku dobru sa četiri s i sa orlom da turim Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245740 Gdje ćeš im to zabraniti? Pa moraju oni staviti neka nacionalna obilježja čisto da obilježe teritoriju i na prvu loptu daju do znanja o kakvom praznoglavlju se radi. Ovce za šišanje i ništa drugo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.