Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

kakav je to vic ako ne prođe bez spominjanja židova hehe

a da malo pricamo viceve na racun Palestinaca? what do you think? hehe

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ne znam ni jedan, napisi koji.

Ni ja, ne sprdam se sa tim. Samo sam naveo primjer.

Znam diablo, ja govorim o tome kako oni vole da se sprdaju kad se radi o jednoj strani, ali kad se dirne druga to zapjeni odmah.

• Autor

Sramota za portal da ovo nije objavio kao vijest a neki smijesni portali su objavili ovu vijest ukljucujuci i Dnevni Avaz.

http://www.klix.ba/magazin/showbiz/ozenio-se-frank-lampard-medju-gostima-poznati-nogometasi-i-menadzeri/151221125

Objavljeno na FB stranici satima prije nego što je bilo ko drugi objavio.

Ali Zemo nema veze s tim, on je tu samo da hejta.

Objavljeno na FB stranici satima prije nego što je bilo ko drugi objavio.

Ali Zemo nema veze s tim, on je tu samo da hejta.

Nisam znao za facebook stranicu ali svakako moglo se objaviti i na portalu.

Od mene prijedlog da se zabrane avatari koji su fudbalski a nemaju veze sa CFC-om, koji sadrze znakove nasih rivala itd... Navijam i ja za jedan klub iz Premijer Lige BiH lupam pa ne nosim njegov avatar na ovom forumu, jer ovo nije fksinfo.com, themaniacs.org, hajduksplit.com ili delijesever.rs nego valjda forum o Celziju.

I takodjer politicki i slicni avatari, a i takvih sam primijetio dok sam malo listao ovo... Koji ce qrc realno na forumu slike Ibaneza, Hajduka, Sarajeva, Putina, Erdoana, ljiljana, petokraka, cetiri s, sahovnica itd itd?

A i avatari tipa Klopp sa grbom Liverpoola... nigdje veze 

I takodjer politicki i slicni avatari, a i takvih sam primijetio dok sam malo listao ovo... Koji ce qrc realno na forumu slike Ibaneza, Hajduka, Sarajeva, Putina, Erdoana, ljiljana, petokraka, cetiri s, sahovnica itd itd?

Dobro si spomenuo ljiljanku kad budem mijenjao avatar bice u uzem izboru.

Od mene prijedlog da se zabrane avatari koji su fudbalski a nemaju veze sa CFC-om, koji sadrze znakove nasih rivala itd... Navijam i ja za jedan klub iz Premijer Lige BiH lupam pa ne nosim njegov avatar na ovom forumu, jer ovo nije fksinfo.com, themaniacs.org, hajduksplit.com ili delijesever.rs nego valjda forum o Celziju.

e tebe smo baš čekali, bujrum ostavi bar 30 postova na forumu, potrudi se da budeš aktivan, i bićeš u užem izboru za admina

Gdje ćeš im to zabraniti? Pa moraju oni staviti neka nacionalna obilježja čisto da obilježe teritoriju i na prvu loptu daju do znanja o kakvom praznoglavlju se radi. 

Ovce za šišanje i ništa drugo. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.