Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ma Kovač je njemačka škola, pravi posao radi. Ovi naši mangupi mogu samo učiti od profesionalca i gospodina kao što je Niko Kovač.

Možda i ostane često on mijenja mišljenje kada je upitanju odlazak, kada je napuštao Zagreb par puta se predomišljao. Pa je poslije toga otišao u penzija pa ga evo ponovo trenira,

Večeras igraju Brazil i Srbija (prvi put pod ovim imenom). Pod imenom Jugoslavija, odigrano je 14 utakmica između ove dve reprezentacije: jednom je trijumfovala Jugoslavija i to u prvom međusobnom susretu na SP-u 1930. Od tada, 6 nerešenih i 7 pobeda Brazila.

Zanimljivosti: 1994. je Brazil postao šampion sveta, Jugoslavija je u jednoj utakmici pobeđena sa 2-0.

2002. Brazil je nekoliko meseci pre SP-a igrao sa Jugoslavijom i pobedio 1-0. Te godine su osvojili petu titulu prvaka sveta.

Crvena zvezda izbačena iz Evrope!

Unija evropskih fudbalskih federacija odlučila je da FK Crvena zvezda bude izbačen iz evropskih takmičenja zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Crvena zvezda izbačena iz Evrope!

Unija evropskih fudbalskih federacija odlučila je da FK Crvena zvezda bude izbačen iz evropskih takmičenja zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Na samo jednu sezonu. I Srbija nece imati prestavnika u kvalifikacijam za LS jer su prijavili Zvezdu i sad FSS moze imati dodatnih problema

Na samo jednu sezonu. I Srbija nece imati prestavnika u kvalifikacijam za LS jer su prijavili Zvezdu i sad FSS moze imati dodatnih problema

Crvena zvezda je izbačena iz Evrope na godinu dana, ali to ne znači da će srpski fudbal ostati bez predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kako je MOZZART Sportu potvrđeno u Humskoj 1, umesto crveno-belih ua mesto u društvu najboljih kontinentalnih klubova boriće se Partizan.

Crvena zvezda je izbačena iz Evrope na godinu dana, ali to ne znači da će srpski fudbal ostati bez predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kako je MOZZART Sportu potvrđeno u Humskoj 1, umesto crveno-belih ua mesto u društvu najboljih kontinentalnih klubova boriće se Partizan.

Nije tačno videćeš

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Beogradski cirkus Crvena Zvezda: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=10&nav_id=859390

Milunović je krajem marta odstranjen iz tima zato što nije želeo da potpiše ugovor po kojem se obavezuje da neće podneti tužbu zbog neisplaćenih zarada. 

Odlukom uprave, od tog trenutka nije bio u konkurenciji za prvi tim, pa se na kraju sezone odlučio za raskid ugovora.

Pa je l' ima ovo još negde u svetu jbt? Da potpiše ugovor u kom ne bi tražio platu.  8-}

Vukojević se oprostio od repke...Točno onaj igrač koji nam je falio na ovom prvenstvu, a HDZ-ovac ga bez razloga ignorirao.

E moj Kovače, sve se bojim kamo će ova repka s tobom na čelu. Pun mi je kurac više tih diletanata.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.