Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Pozivanje malog Sušica od strane onom medjeda i imbecila Safeta Sušića je sramno i svakako u tome ima elementa nepotizma. Safet nije ništa drugo nego obična seljačina iz Zavidovidća koja je imala sreće da  dobro igrla fudbal, o taktici i o trenerskom poslu on nema pojma. Vidjeli smo ga protiv SAD, Egipta i Slovačke. Odnosi u reprezentaciji su ozbiljno narušeni za šta on nije jedini krivac ali je i najveći tako da ne vjerujem u visok plasnam BH na mundijalu iako bi to jako volio. Prolazak grupe za mene bi bio uspjeh i ujedno iznenadjenje.

Sledeće kvalifikacije početi sa Halilhodžičem i stvari će doći na svoje mjesto.

http://www.youtube.com/watch?v=fb61zn40jX8

Jebem li mu majku, onu glavatu, sto je napravila mu ovakvu telecu glavu.

Al cuj odgovora, izgubio se lik stvarno.

Ne pratim Sušića. Ni juniora a ni seniora. Ali me ipak čudi kako su neki ostali iznenađeni ovakvim potezom. 
To je ko da si došao po djecu u školu, i ostane ti jedno mjesto u autu. I najbolje da ćeš ti sad svome nećaku reć da prošeta a ti da povedeš nekog' tamo nebitnog. :D :D :P 

Očekivano, Sven Tino očito na kraju ove sezone želi unosan odgovor a njegov striček će učiniti sve da se to i dogodi. :D 

Ne pratim Sušića. Ni juniora a ni seniora. Ali me ipak čudi kako su neki ostali iznenađeni ovakvim potezom. 
To je ko da si došao po djecu u školu, i ostane ti jedno mjesto u autu. I najbolje da ćeš ti sad svome nećaku reć da prošeta a ti da povedeš nekog' tamo nebitnog. :D :D :P 

Očekivano, Sven Tino očito na kraju ove sezone želi unosan odgovor a njegov striček će učiniti sve da se to i dogodi. :D

Fazon je sto mjesto nije bilo neupraznjeno, bilo je igraca koji su zasluzili vise, i koji su nam bili potrebniji, kao jos jedan napadac, ili barem Prcic iz Sochauxa.

Fazon je sto mjesto nije bilo neupraznjeno, bilo je igraca koji su zasluzili vise, i koji su nam bili potrebniji, kao jos jedan napadac, ili barem Prcic iz Sochauxa.

Ma znam da je bilo i boljih opcija, nego sam ono naveo kao primjer da to malo bolje dočaram. 
Jebiga, to je tako. Kažem po meni sasvim očekivano, nepravedno ali očekivano. 

Cus zabranjene japanke  , pa nije valjda da se svi Croati kao crv pale na Japanke

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.