4. maj 2014.12 god. comment_174090 Hoće li se ikada ovaj narkoman smiriti. http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/zdravko-mamic-fizicki-napadnut-na-grbavici-intervenisala-policija/ Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174401 Pozivanje malog Sušica od strane onom medjeda i imbecila Safeta Sušića je sramno i svakako u tome ima elementa nepotizma. Safet nije ništa drugo nego obična seljačina iz Zavidovidća koja je imala sreće da dobro igrla fudbal, o taktici i o trenerskom poslu on nema pojma. Vidjeli smo ga protiv SAD, Egipta i Slovačke. Odnosi u reprezentaciji su ozbiljno narušeni za šta on nije jedini krivac ali je i najveći tako da ne vjerujem u visok plasnam BH na mundijalu iako bi to jako volio. Prolazak grupe za mene bi bio uspjeh i ujedno iznenadjenje. Sledeće kvalifikacije početi sa Halilhodžičem i stvari će doći na svoje mjesto. Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174402 http://www.youtube.com/watch?v=fb61zn40jX8 Jebem li mu majku, onu glavatu, sto je napravila mu ovakvu telecu glavu. Al cuj odgovora, izgubio se lik stvarno. Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174404 Meni je od svega najsmješnije: pripreme za Svjetsko u Hrasnici. E majko mila. Prijavi
8. maj 2014.12 god. comment_174413 Ne pratim Sušića. Ni juniora a ni seniora. Ali me ipak čudi kako su neki ostali iznenađeni ovakvim potezom. To je ko da si došao po djecu u školu, i ostane ti jedno mjesto u autu. I najbolje da ćeš ti sad svome nećaku reć da prošeta a ti da povedeš nekog' tamo nebitnog. :D :D :P Očekivano, Sven Tino očito na kraju ove sezone želi unosan odgovor a njegov striček će učiniti sve da se to i dogodi. :D Prijavi
8. maj 2014.12 god. comment_174415 Ne pratim Sušića. Ni juniora a ni seniora. Ali me ipak čudi kako su neki ostali iznenađeni ovakvim potezom. To je ko da si došao po djecu u školu, i ostane ti jedno mjesto u autu. I najbolje da ćeš ti sad svome nećaku reć da prošeta a ti da povedeš nekog' tamo nebitnog. :D :D :P Očekivano, Sven Tino očito na kraju ove sezone želi unosan odgovor a njegov striček će učiniti sve da se to i dogodi. :D Fazon je sto mjesto nije bilo neupraznjeno, bilo je igraca koji su zasluzili vise, i koji su nam bili potrebniji, kao jos jedan napadac, ili barem Prcic iz Sochauxa. Prijavi
8. maj 2014.12 god. comment_174419 Fazon je sto mjesto nije bilo neupraznjeno, bilo je igraca koji su zasluzili vise, i koji su nam bili potrebniji, kao jos jedan napadac, ili barem Prcic iz Sochauxa. Ma znam da je bilo i boljih opcija, nego sam ono naveo kao primjer da to malo bolje dočaram. Jebiga, to je tako. Kažem po meni sasvim očekivano, nepravedno ali očekivano. Prijavi
8. maj 2014.12 god. comment_174439 Bih.ide.do polufinala. Kako sad mirise :D Na krilima Svena Tina Sušića. :D Prijavi
8. maj 2014.12 god. comment_174445 Na krilima Svena Tina Sušića. :D Jah, pa vidiš da ćemo imat i Tinu i Svena, viška igrač za nas :D Prijavi
9. maj 2014.12 god. comment_174499 Prema najnovijoj FIFA ljestvici repki, Hrvatska zauzima poziciju 20 a BiH 25 .. realno i ne zaslužujemo bolje plasmane :) http://www.bljesak.info/rubrika/sport/clanak/hrvatska-20-a-bih-25-reprezentacija-svijeta-po-novoj-fifinoj-ljestvici/84476 Prijavi
9. maj 2014.12 god. comment_174507 VRATI NAM SE BAKARI! JEDAN JE BASARA MARKO! Masko odjebi od Basare, on ne ide nikud. :P :P Prijavi
13. maj 2014.12 god. comment_174869 Čestitke Rijeci na osvojenom Kupu. Dinamo je podbacio, jebi ga. Prijavi
22. maj 2014.12 god. comment_175463 Prijateljska humanitarna utakmica Zmajevi vs. Zmajići odigrana danas u gradu Zmaja od Bosne - Gradačcu. Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175699 Uveo Kovač red u reprezentaciju, sviđa mi se to http://sportske.jutarnji.hr/kovacev-rezim-zabranjene-japanke--cigarete-i-pivo--svaka-minuta-kasnjenja-kosta-10-eura-/1194076/ Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175701 Cus zabranjene japanke , pa nije valjda da se svi Croati kao crv pale na Japanke Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.