7. august 2014.12 god. comment_183189 e pa ne bi volia da budE hajduk-partizan što crve, došao bi i ja u Split da vam silujemo čmar jajdučki raspali :D Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183203 Evo kaže Hemigway da se Sarajevo može nositi s Rijekom. Hahahaha, e svakakvih ljudi i svakakvih mišljenja xD Vrijednost Sarajeva 6,25 mil eura, vrijednost Rijeke 24,50 mil eura. Znam da nije glavno mjerilo, ali Rijeka bi Sarajeva samljela u hendikepu. Btw, sretno svima dalje, pogotovo GNK Dinamu. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183231 Svim srcem za NK Split. Što su sve napravili u zadnje 3 sezone, nadam se da im stiže nagrada :) Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183232 Parovi play-offa Evropske lige: Sarajevo - Borussia M. Dnipro - Hajduk Neftci - Partizan Rijeka - Sheriff Petroul - Dinamo Zagreb Split - Torino Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183235 Mitrović i Živković u top 50 talenata na svetu!! „Golovi ne prestaju da pljušte od trenutka kada je Mitrović napustio Partizan i otišao u Anderleht, koji je izdvojio rekordnu sumu novca kako bi ga doveo.“, navodi se u opisu srpskog napadača. Partizan opet na Nefči, pre par godina u grupi LE 0:0 i 1:1 Mitrović dao gol Meč obeležen skoro tučom na kraju, između Mitrovića i bivšeg golmana Crvene Zvezde nosatog Stamenkovića... Mitrović je dobio i crveni karton na toj utakmici Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183240 Dakle gledaćemo analno devastiranje Sarajeva. Šteta, nemaju sreće za žrijebom.btw. Trebalo bi se kako slikat sa Thorganom kad bude dolazio :D Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183242 Treba za sve navijace i igrace biti cast sto jedna Borusia M. dolazi igrati, vec nekoliko godina se ponavlja isti scenario da Sarajevo jedini brani cast naseg fudbala i predstavnik je koji najdalje dogura od svih ekipa. Samo nek se bore i nek ostave dobar utisak jer uspjeh je i ovo dokle su uspjeli doci. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183277 Sarajevo, Hajduk i Split neće ući u EL. Dinamo, Rijeka i Partizan hoće. Simple as that. Prijavi
8. august 2014.12 god. comment_183297 Hocemo devastirati Borusiju, znaci Boze pisi odmah 3-0 za Sarajevo Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183299 Ali ovih nerealnih navijaca sarajeva, to nigdje nema, rek'o bi covjek da su pobjedili olympiacos a ne atromitos, sa kojim su se mucili usput receno. Ali eto, vidjet ce sta znaci pravi klub, i sta znaci devastiranje i cmizdrenje. Usput, odjednom bruku "navijaca" sarajeva, kako je dosao ovaj kloc Tan, sve glory hunteri, a po 5 sezona nisu mogli prismrditi prije ni kupu ni ligi :D (btw. ne navijam ni za koga iz ove prodane lige) Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183316 Svaka cast pitarima, Spaha je u delirijumu sad :PNije sramota ispasti od Borrussije. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183319 Svaka cast pitarima, Spaha je u delirijumu sad :P Nije sramota ispasti od Borrussije. Pa eto, procitas komentare nerealne na oficijalnoj stranici sarajeva, i onda skontas kako bi njima izgleda bilo sramota. Ne volim takve navijace nimalo, pa ce mi moram priznati biti draago kada ih zguze. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183321 Pa eto, procitas komentare nerealne na oficijalnoj stranici sarajeva, i onda skontas kako bi njima izgleda bilo sramota. Ne volim takve navijace nimalo, pa ce mi moram priznati biti draago kada ih zguze. Ma poznati su pitari po tome, nista cudno. Ti diablo ko da si od jucer :P Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183347 Sarajevo je jedini nas predstavnik u europi i treba ih podrzati bez obzira ako niste njihov navijac, treba biti cast i ugostiti ekipe poput Intera, Totenhama, Lyona, PSV, ipak je ovo BH premier liga i razlika u kvaliteti je ogromna. Ja sam navijac Sarajeva i nevjerujem ni malo u prolaz ali i ovo je uspjeh. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183350 Sarajevo je jedini nas predstavnik u europi i treba ih podrzati bez obzira ako niste njihov navijac, treba biti cast i ugostiti ekipe poput Intera, Totenhama, Lyona, PSV, ipak je ovo BH premier liga i razlika u kvaliteti je ogromna. Ja sam navijac Sarajeva i nevjerujem ni malo u prolaz ali i ovo je uspjeh. Ja sam podrzavao svaki klub dosad, ali ove nerealne prohtjeve i zakljucke "navijaca" sarajeva mi idu na vrh kurca, i zato cu sa osmijehom na licu gledati kako ga primaju analno od strane mog Thorgana. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183352 Navijači imaju pravo da se nadaju, bolje to nego da skinu gaće i čekaju da ih ovi natrpaju. Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183356 Nemaju pravo da govore posle atromitosa, "dajte nam inter da se igramo" i kada su dobili borussiu, poceli komentarisati, kao oderat ce ih 3-0, i slicne retardirane komentare. Nadanje je druga stvar, koja bi se najbolje iskazala "jeben je protivnik, valjda cemo imati srece pa da nekako prodjemo" Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183375 Žao mi je Dinama što je ispao iz Lige šampiona, toliko su para uložili i ništa... PARTIZANU trebalo malo pameti, da su počeli da igraju od početka onako kako su igrali od drugog primeljenog gola, pobedili bi sigurno. Ali takav je naš mentalitet nažalost. Neću posebno napadati Trajkovića, jeste kriv, ali dešavaju se i takve stvari u fudbalu. Što se tiče daljeg puta, slažem se sa većinom da Partizan, Dinamo i Rijeka idu u Evropa Ligu, ostale žreb nije pogledao... Braćo bosanci, vi imate čemu da se nadate u budućnosti pošto vidim da je počelo da se ulaže u bosanske klube, što mi je veoma drago! Prijavi
9. august 2014.12 god. comment_183379 Žao mi je Dinama što je ispao iz Lige šampiona, toliko su para uložili i ništa... PARTIZANU trebalo malo pameti, da su počeli da igraju od početka onako kako su igrali od drugog primeljenog gola, pobedili bi sigurno. Ali takav je naš mentalitet nažalost. Neću posebno napadati Trajkovića, jeste kriv, ali dešavaju se i takve stvari u fudbalu. Što se tiče daljeg puta, slažem se sa većinom da Partizan, Dinamo i Rijeka idu u Evropa Ligu, ostale žreb nije pogledao... Braćo bosanci, vi imate čemu da se nadate u budućnosti pošto vidim da je počelo da se ulaže u bosanske klube, što mi je veoma drago! Ma kakvo ulaganje... I u Sarajevu će Tan oprat' pare i otići, ostaviti neko sranje... Ne ulaže se ništa, lik je samo došao, platio dugove i metn'o reklamu na dresove... Nije se dovelo ni jedno zvučnije ime u odnosu na period kad Tana nije bilo. Biće Sarajevo najorganizovaniji klub u BiH, ali opet u Europi nikad ništa neće napraviti. Ostale klubove ne treba ni spominjati - sjest i plakat'. Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183394 Nemaju pravo da govore posle atromitosa, "dajte nam inter da se igramo" i kada su dobili borussiu, poceli komentarisati, kao oderat ce ih 3-0, i slicne retardirane komentare. Nadanje je druga stvar, koja bi se najbolje iskazala "jeben je protivnik, valjda cemo imati srece pa da nekako prodjemo" sto i ti znas srat Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183401 kad se split popisa po torinu nece znat sta im se desilo Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183407 Ma kakvo ulaganje... I u Sarajevu će Tan oprat' pare i otići, ostaviti neko sranje... Ne ulaže se ništa, lik je samo došao, platio dugove i metn'o reklamu na dresove... Nije se dovelo ni jedno zvučnije ime u odnosu na period kad Tana nije bilo. Biće Sarajevo najorganizovaniji klub u BiH, ali opet u Europi nikad ništa neće napraviti. Ostale klubove ne treba ni spominjati - sjest i plakat'. kakve gluposti baljezgas sta je onda Mate Jajalo, Milos Stojcev, Krste Velkoski ako nisu zvucnija pojacanja u odnosu na period prije Tana?, mozda bi jedino mogao izdvojiti Huseinovica pa naravno, ovakav komentar je i za ocekivati od neke osobe koje ni ne prate klubove u premier ligi, niti su upoznati s nekim igracima kao s ovim navedenim do evrope niko nije preko noci dosao, treba tu godina i godina kontinuiranog dobrog rada u klubu, a Sarajevo je na putu da to ucini, evo sad igraju protiv Borusije i ko rece da je Atromitos izdominirao Sarajevo, jest al u kurcu, Atromitos koji je zavrsio ispred Asterasa, a taj Asteras je izbacio Mainz, i jos Atromitos je bio neporazen kod kuce godinu dana i kako se ne ulaze? sta je onda sa akademijom i pomocnim stadionima u izgradnji? ako u nesto niste upuceni nemojte bezveze komentarisati, ili bar komentarisite realno reci da je Tan dosao oprati pare je glupost teska, to je jedan gigantski plus za citavu nasu ligu, s ovim potezom mozemo i ocekivati ostale investitore za nase klubove kao Tan za Sarajevo Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183411 Slazem se u potpunosti Spaha sve sto si reko, mi imamo najlosiju ligu od svih na nasim prostorima i nije sramota ispasti od Borusie M. ipak je razlika u kvaliteti lige ogromna, Sarajevo trenutno ima najbolju ekipu od svih u nasoj ligi i treba proci nekoliko sezona rada da bi se uspjelo i u europi i ako je i ovo uspjeh. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183431 Slazem se u potpunosti Spaha sve sto si reko, mi imamo najlosiju ligu od svih na nasim prostorima i nije sramota ispasti od Borusie M. ipak je razlika u kvaliteti lige ogromna, Sarajevo trenutno ima najbolju ekipu od svih u nasoj ligi i treba proci nekoliko sezona rada da bi se uspjelo i u europi i ako je i ovo uspjeh. Istina. Preslabo je ovo takmičenje da bi se iskazao neki izvanredni talent tu, jer jedan od najboljih obrambenih igrača naše lige išao sa mnom u srednju i dan danas popijemo koju zajedno. Meni je baš neshvatljivo. moj prijatelj igra za prvaka države, a ja to ne doživljavam kao neki veliki uspjeh. Ne želim biti pogrešno shvaćen ima tu rivaliteta i svega ali cijela mi liga izgleda namještenija od HNL-a. Jednostavno mi nije to zdravo okruženje za neke izvanredne nogometne talente. Bar ja to ne zamišljam tako. Daleko je BiH liga iza HNL-a i JSP-e. Prijavi
11. august 2014.12 god. comment_183437 Odigrano prvo kolo Jelen Super Lige.. Prvo je igrala Zvezda, Delije proslavile titulu od prošle sezone.. Zvezda je pobedila Radnički Niš 2:0 Pogledajte gol Milijaša https://www.youtube.com/watch?v=woV-ekTSy7Y OVO NE BRANI 10 GOLMANAA HAAHAHAHAHHAHAHA JEBOTE... 10 GOLMANA NE BI ODBRANILO ZATO OVAJ NIJE NI POKUŠAVAO.. Voždovac - Partizan 1:3 Partizan nastavlja sa 'mrtvom' igrom.. Jbt ne možemo napraviti akcije kako treba, jedva smo pobedili https://www.youtube.com/watch?v=0jDrx2gyaHQ Čist penal nam nije sviran kad smo gubili 1:0.. pogledajte sami i prosudite.. Zvezdi bi svirali još pre nego što je udario Preokretom dolazimo do 3 boda, na poluvremenu je bilo 0:0.. onda primamo gol i nekako izjednačujemo brzo, onda Volkov zabija za 1:2 i Fofana ulazi i zabija za 1:3 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.